JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 417
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Трима от нашите младежи, снимани от Натаниел Глдберг:

# 331
  • Once there was a Hushpuppy...
Честит рожден ден, Муре!Много здраве и любов ти пожелавам! Hug newsm59

# 332
  • срещу двата комина :)))
мерси ви на всички  Hug

Жива и здрава да си, Муре!  bouquet
А, наздраве!

ама глей го как ми се радва, бе  Joy това е от миналия ми рожден ден  Flutter

# 333
Хайде и аз най-накрая да свърша нещо по план-програмата Grinning- изгледах Tar.
Не очаквах нищо добро, обективно трябваше да ме подразни (от типа "нищо не се случва, редим красиви картинки" е, като творенията на така любимия ми Малик Mr. Green), но взе, че ми хареса. След "Вой" е може би единственият в линията биографии на поети, който става за гледане, въпреки че наистина нищо не се случва, ама абсолютно нищичко- редят се редове от поеми и философски прозрения и се скача в различни периоди от живота на К. К. Уилямс, без особена видима логика. Сниман е много красиво, като за разлика от повечето подобни филми-импресии, тук силно е наблегнато на красотата на хората- като тръгнем от чистата линия на челюстта на русото момиченце, разпилените и в есенните листа пепелни коси и сянката под полегатите и очи, минем през острите бели зъби на Хенри Хопър, ориенталските очи с тежки начернени мигли на Мила Кунис, и стигнем до копринената кожа на Франко, опъната върху съвършените му скули, и ягодовочервеният водопад на косите на Частейн. Всички са красиви, всички блестят с чистотата на младостта, всички са здрави и расови.

Като чух, че Джесика ще играе майката на Уилямс, бях леко потресена, чудейки се как на някой въобще може да му хрумне да представи тези двамата за имащи кръвна връзка, но бях опровергана прекрасно с една наистина съвършено монтирана сцена- Франко прокарва пръст през устните си, светлината на нощната лампа огрява пръстите му, и плавно се преминава към устните на Частейн, огрени от слънчевите лъчи на ранното утро. Поразително еднакви, поразително красиви!
Стиховете на Уилямс и размислите му бяха елегантно вплетени в редуващите се фрагменти, те носеха и беглата връзка помежду им. Добре подбрани бяха и галещи ухото и душата.

Франко- не се искаше кой знае какво от него тук, освен да демонстрира красивата си усмивка и красивия си меланхолен поглед, но се справи със задачата си много по-добре, отколкото да речем Бен Афлек в идентична ситуация Laughing. Не е това Ролята според мен, но е глътка чист въздух сред отровните изпарения на последните му "достижения".

Като цяло- филм по-скоро за естети, не толкова за хора, ценящи история и действие на екран. Препоръчвам с предупреждение, че може да ми се ядосате после.
Ако решите да му дадете шанс, ето и линк за гледане онлайн http://streamin.to/khdapgnfni66

# 334
Джо, с предния пост не можа да ме спечелиш да гледам този филм.

Аз нося един клип с участието на Джейк.  hahaha

И нещо за Джо Mr. Green

# 335
Ахахаххахха, това от клипчето с 60-те камери май hahaha. Горкия Laughing
Джейк е много готин тенисист Heart Eyes

Аз нося Том. Познайте с какво- с куче, естествено Mr. Green

и още- с фенки, фенки

# 336
Ехххх, или са кучета или фенки... Confused Tired Завиждам Mr. Green

# 337
И аз Laughing
Чудя се какво да гледам още от новите на Франко- някои ги има из онлайн-сайтовете.

# 338
Фасбендър в Trespass Against Us.

# 339
Фасът много ми харесва тук, нищо че изглежда сто годишен.

Жозеф се е покатерил на светофар:
Скрит текст:

Том и кошмарът на гримьорите - скриване на татуировките му, което се оказало лесна работа, за по-малко от час, с някакъв супер-дупер продукт:

Скрит текст:

Ето го и без татуировки, наистина впечатляващ продукт:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 11:23 от Криста

# 340
  • Бургас
Ау, Джоузеф изглежда отвратително с тази прическа.

# 341
И на мен не ми допада Confused

# 342
Като сте отворили дума за Джоузеф да покажа поредната ужасна снимка.

Вчера гледах "The Place Beyond the Pines", че го бях пропуснала преди. Много ми хареса. Раян и особено Брадли бяха чудесни. Раян си го знаем, че ги може "шофьорските" роли, класическо лошо момче със златно сърце беше, направо като по учебник. Grinning
Брадли също много добре изигра терзанията на героя си в началото, а и след това - политическите му амбиции.
От младите актьори - за пореден път очите ми останаха в Дейн. Е, много е добро това момче! Heart Eyes Другият младеж изобщо не му беше от категорията.

Фотосесия на Джеймс за тозгодишния фестивал в Кан. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И още една негова съвсем прясна фотосесия. Избран е на новото лице на Прада за есенно-зимната колекция. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Фотограф - Ани Лейбовиц.
Снимките са цъкъбълни.

Надявам се на още няколко, нищо че ми стана студено само като докато го гледам. Grinning

# 343
Така и така се отвори дума за "The Place Beyond the Pines"- Злате Hug/много готин Джеймса Heart Eyes/
И, понеже аз не съм участвала в първата тема посветена на него, а Мячик ни призова да споделяме ако нещо ни впечатли, та и аз да си кажа.
На мен ми беше приятен филма, не е някой шедьовър, но все пак е запомнящ се.
Съгласна съм със Злата, че Райан прави хубава роля, както и Брадли.
Може би не бих дала глас в онази анкета за тази роля.

Другия, който гледах с него the Ides of March. Самият филм не ми хареса особено много. Дори ми беше тегав за гледане,може би момента не ми е бил точно за него.
Също не можах и да оценя ролята на Райан там, като много добра и запомняща се. По-скоро няма да си го спомням този филм Tired

И съм се приготвила да гледам Пропукване, смятам че ще ми хареса Peace

# 344
  • в морето до колене
И, понеже аз не съм участвала в първата тема посветена на него, а Мячик ни призова да споделяме ако нещо ни впечатли, та и аз да си кажа.

мячик призова да споделяте мнения за филми и роли на предишни титуляри, даже и ако нищо не ви е впечатлило  Flutter  Mr. Green

Ради, ако поне малко съм разбрала за вкуса ти към филми... мисля, че отношението ти към втория филм е очаквано за мен.
Ще чакам с интерес мнението ти за Пропукване. Аз също предполагам, че ще ти хареса... да видим, дали съм познала.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт