Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! НВО по БЕЛ!

• 49 271
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 050
Късмет и успех на децата утре    Peace
G..D..,ние с Бенджи ще сме на Берьозка .  Ако искаш присъедини се към нас  Laughing

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 15:09 от minimo

# 1 051
Приготвям чантата за утре- 3 молива, 3 химикала, 2 триъгълника, вода, пакет солети/за всеки случай/ , бележка, лична карта, това е май ?

# 1 052
  • София
Приготвям чантата за утре- 3 молива, 3 химикала, 2 триъгълника, вода, пакет солети/за всеки случай/ , бележка, лична карта, това е май ?
гума и пергел

# 1 053
  • София - Рим и обратно
Дъщеря ми твърди, че пергел не трябва изобщо?

# 1 054
  • София
Дъщеря ми твърди, че пергел не трябва изобщо?

Синът ми също.
Аз ще му мушна един в чантата обаче  Laughing

# 1 055
  • София
На нашите са казали да носят - по -добре да има, няма да натежи  Laughing

# 1 056
Моя вика, че нямал да бъде той виновен, ако му потрябвало, а няма, иска и транспортир.
Слагам да има, пък..

# 1 057
  • София
Понякога триъгълник се построява много по-лесно с пергел, отколкото с транспортир. Аз купих триъгълник с транспортир, че нашият пореден пак гледам е счупен.

# 1 058
Hug

Момичета, как издържате, незнам!

Силици не ми стигат да мисля повече за БЕЛ, минало заминало. Каквото е направил това, аз и да смятам точки и коефиценти все тая. Даже не му разреших/пък и той не искаше/ да погледнем отговорите. Дойде си доволен и спокоен/което малко ме плаши-защото от опит спокойствието при нас означава провал/ но му поддържам спокойствието за предстоящата матура утре. И без туй му у трудно, знания има изключителни...но бърза което е огромен проблем при него, недочита, недоглежда, изпуска цели хиксове и знаци. Но при условие, че ходи усилено от 6 клас на уроци, тази година на школа +индивидулна подготовка, и представянето му не е блестящо, трябва да се примиря от тук нататък. Борих се досега, имам малко борба до утре със стимулирането и това е.

Моля се на благосклонни квестори които ще му оценяват тезата и преразказа, и 2 модул по МАТ
Моля се на Господ да възнагради усилията му, защото наистина се потруди. Трудно се случват нещата при него. Но какво повече от това да направя.

Желая късмет на всички дечица, вяко от тях което се е трудило да успее да реализира мечтите си и желанията. Praynig От сърце желая!

Успех на децата утре,
 на мамите спокойствие/ което на мен ми липсва Hug/

Успехи и радостни сълзи когато излязат оценките Praynig

п.с.Докога сме в тази тема???

# 1 059
  • Карлово
Как без пергел! С какво ще боде стоящия отпред за посказване!  newsm47

Иначе у нас всичко е спокойно. Карлсон спи!

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 16:03 от chatNoir

# 1 060
  • Варна
В тази тема сме до днес. От довечера или от утре сутринта Фран ще пусне нова тема.

# 1 061
Как без пергел! С какво ще боде стоящия отпред за посказване!  newsm47

Смях се с глас! Hug

# 1 062
Аз ще дам и острилка, за всеки случай.
Много късмет и успех на децата утре  Praynig

# 1 063
Как без пергел! С какво ще боде стоящия отпред за посказване!  newsm47

Смях се с глас! Hug
Той моя е толкова страхлив, че и да няма квестор в стаята пак няма да посмее да препише, будале, други деца обаче добре се справят, чак ме е яд, толкова учене и провал, пък някои без учене- успех.

# 1 064
  • Карлово
Аз съм и казала, ако я притесняват да каже високо:"Моля за тишина!". Квесторите са длъжни да им осигурят нормална среда за съсредоточаване.

Късмет и оптимално представяне на децата утре!

Общи условия

Активация на акаунт