Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! НВО по БЕЛ!

• 49 282
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 035
и аз имам същото усещане

# 1 036
Не е задължително. Все пак целта всяка година е да се "изтъкнем" колко много знаят децата, защото точно "еди кой си" е министър или управляващ.
Така че...  Wink

# 1 037
Успех и късмет на всички деца на утрешната матура по математика!

Цвета, успех на твоето момиче и на всички деца и от мен. Ние утре с Русалката ще сме у дома с лаптопите, ще пием кола да припадък и ще се вълнуваме  Laughing

Благодаря, Ganis за пожеланията.
Успех и от мен утре на всички деца!

# 1 038

Цвета, успех на твоето момиче и на всички деца и от мен. Ние утре с Русалката ще сме у дома с лаптопите, ще пием кола да припадък и ще се вълнуваме  Laughing

За което ви благодаря   bouquet Hug Heart Eyes

# 1 039
  • София
Утре и аз ще треперушкам за племенника си Simple Smile След час се изстрелвам у тях, за да обсъдим последно някои неща, утре го водим с баща му на училище, прибирам се и засядам над компа:)

# 1 040
ganis, благодаря   bouquet дано всичко протече почти отлично  Grinning

# 1 041
  • София
И аз пожелавам успех на всички деца на матурата утре.
Аз май се вълнувам повече от дъщеря ми. Обаждам и се по телефона към 10,30 часа, за да я чуя дали решава задачи, а тя още не беше станала, че ми се и разсърди, че съм я събудила  smile3516. Спокойствие!!!

# 1 042
  • Варна

успех на дечицата и от мен! да са спокойни и да дадат всичко от себе си!

# 1 043
Хайде и аз да се включа с пожелание за много късмет в утрешния ден! Дано тестът е съобразен с решаваното по училищата, задачите да са разбираеми, лесно смилаеми и с ясни и недвусмислени условия. При математиката две  мнения няма - което си е вярно, вярно си е .
Радвам се, че Ганис и Русалката ще са заедно - така помощта им  - жизнено важна за всички нас - ще е  двойна  Wink. Аз отново ще съм закотвена в кафето пред училището на малкия. Но този път ще си взема зарядното на компа, че вчера в 12 угаснах .
За кой ли път поред - успех на всички! Форумските деца винаги успяват! 
отивам да пия кафе по комшийски, горката женица.....ще съжалява,  че е поканила луда  майка на седмокласник  ден преди матурата му.... Laughing Laughing Laughing

# 1 044
  • Plovdiv
Ох, от днес съм на работа. Щерката е с баща си. Порешавали са до обед задачи и вече разпуска. Като имам работа и много не мисля за утре, като се сетя обаче..... Математиката я притеснява повече, грешките са от смятане наум и невнимаване. Дано утре успее да се концентрира.
За вчерашния изпит и аз започвам да се притеснявам за тезата и преразказа. Там ще е голямото рязане май.
За утре пожелавам и аз успех на всички дечица!

# 1 045
  • София
отивам да пия кафе по комшийски, горката женица.....ще съжалява,  че е поканила луда  майка на седмокласник  ден преди матурата му.... Laughing Laughing Laughing

Разсмя ме здраво  Laughing Аз пък подлудявам колегата си в работата - сигурно знае по-добре от много родители на седмокласници /макар отдааааавна да е минал по този път/ как се формира бала, какви са въпросите на НВО от вчера, кои са спорните въпроси, колко по-важен е  утрешният изпит и т.н. и т.н.  Embarassed

# 1 046
  • София
хаха, моите колеги и те са много в час, утре чакат с нетърпение задачите да се пробват  hahaha
душици са ми те  Hug

# 1 047
  • Пловдив
И при мен е веселко. Аз следя седмокласните вълнения в нета, а на съседното бюро синът на шефа ми решава матури /ДЗИ/ по френски от предни години, за да ги проверяваме после заедно и да обяснявам правила... в последния момент  ooooh!
Обсъждаме как се образува средния успех от дипломата, колко точки трябва да изкара, за да изпълни условията на университета в Англия, откъдето има условен прием.   

# 1 048
  • Пловдив
Успех и от мен на всички дечица утре. Дано са лесни задачите,че и нас математиката ни мъчи повече.

# 1 049
Късмет на всички утре и вярвам,че дечицата ще се справят отлично Peace  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт