Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! НВО по БЕЛ!

• 49 289
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Нашата учителка по български от уроците, още в началото на годината , ни обясни, че
няма как да има разлика между матурата и годишната оценка повече от една единица.
В противен случай се разследвал учителя.Затова всички масово очакват резултатите от матурите
и тогава оформят годишни оценки.

# 916
Не можели да се прати някаква молба до министерството. Много, ама наистина много деца са отговорили друго. И минали години е имало случаи подобни случаи  и на такива спорни задачи са се приемали няколко отговора. Според мен все ще може да се направи нещо.

# 917
  • София
Mihaelad и според моето дете не е информационна бележка, но какво от това. Отговорите са публикувани и явно меродавни.
И според моето дете, неговите приятели /той твърди, че всички са посочили отговор а/ и техните учители не е информационна бележка. Те даже си говориха как да се оспори това, но аз смятам, че не може. А и как да сме сигурни кое е вярно?

# 918
Да се отчета и аз - минус 3 точки от теста и неяснота по въпроса за тезата и преразказа. Синчето каза, че тестът е бил лесен. Яд го е, че е сбъркал 6-ти въпрос. Твърди, че е направил най-добрия си преразказ в живота  Thinking (не мога да легна на това твърдение). Явно ще чакаме 04.06.
Иначе е изключително спокоен.

# 919
  • София
заслужава ли си за 1 точка? аз и не искам, де, дъщеря ми е отговорила "инф. бележка"

# 920
  • София
Не можели да се прати някаква молба до министерството. Много, ама наистина много деца са отговорили друго. И минали години е имало случаи подобни случаи  и на такива спорни задачи са се приемали няколко отговора. Според мен все ще може да се направи нещо.
Той говори и с един приятел, който държал матура миналата година и той му каза, че приели два отговора за верни на някакъв въпрос. Аз това сега го чувам, но ако имаше такъв случай мамите щяха да го знаят.

# 921
  • София
Вижте, и "Вида" беше правен в една школа, това не прави този текст познат. Реално всеки преразказ може да се окаже познат за някой в резултат на подготовка при учител или в школа. Но не е изучаван в училище. Това е непознат текст.
Продължавам да прехвърлям в главата си днешния изпит. Едно от моите вдигнало температура. Crazy А детето, от което очаквах 65 точки, сбъркало на 15-ти въпрос. Този, който смята, че "А жена нали е, какво ще приказваш с нея" е оградила Гунчо. Shocked Не можа да ми даде отговор защо го е направила. Психиката просто не издържа, това е според мен. нещо трябва да се направи с тези изпити след 7-ми клас, но не зная какво....Нечовешко е. Двете деца днес ще имат поне по 5.50, така мисля, но те плачат. Дотам я докарахме..... ooooh! Sad

Ън, доста  деца са написали Гунчо на 15 въпрос, включително и моята хубостница ooooh!, това й е единствената грешка. И още деца  в двора на нашето училище споделиха същото, затова го казвам. И не е съвсем неразбираемо объркването.. Опрели са се според мен на бледия спомен за  Гунчовите думи, че принципно  не вярва на жени (в случая на казаното от устатата му  кумица Стоеница за бялата лястовица)..

# 922
  • София
категорично не е имало въпрос  с 2 верни отговора миналата година. Имаше спорен отговор, но си остана само първият вариант на отговор, посочен за верен

# 923
Една точка понякога може да се окаже решаваща.

# 924
може би е писано нагоре, нямах време да изчета последните 7-8 страници, но да споделя - стана ми интересен фактът, че в "Милениум" и "Веди" този преразказ бил правен няколко пъти...

Във Веди не е правен текста.

# 925
И аз питах - във Веди този текст не е правен. Може нещо в някоя отделна група, но не е правен на пробен.

# 926
  • София
може би при определен учител във "Веди", утре ще разпитам по-подробно, че вече спи кандидат-гимназистката

# 927
  • София
категорично не е имало въпрос  с 2 верни отговора миналата година. Имаше спорен отговор, но си остана само първият вариант на отговор, посочен за верен
Ами ето - приели са си това, което са си написали за вярно. /Може би детето е останало с впечатлението, че са приети двата отговора за верни/

# 928
  • София
Не знам за първия въпрос, но за мен издънката с преразказа е по-голяма. Не може да се дава известен текст, би трябвало да е съчинен преди изпита и да не е публикуван никъде

# 929
И моето си държи на това, че на първи въпрос не е информационна бележка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт