Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! НВО по БЕЛ!

• 49 309
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Русалке, измисли ли заглавие на утрешната тема?  Wink Hug

# 961
  • София
темите по изпитите ще са седмични, доколкото разбрах.

# 962
при нас е имало известен проблем с квесторите в стаята - не били разбрали, че текста за преразказ им е вече донесен в стаята и са чакали излишно  поне половин час между двата модула, докато текстовете са били на бюрото им, нераздадени... съответно не са ги пуснали и до тоалетна в това време и са чакали още половин час след това извънредно забавяне; на финала след като прибрали на сина ми материалите в плика, видяли, че не са пъхнали черновата му с плана на преразказа, та някакси са го отворили пак и са я допълнили комплекта.... дано това не му създаде някакъв проблем, за да не правя скандали

иначе той си открива само една грешка, за 2 точки, остава да гадаем за теза и преразказ (като слушам, може и да не му е много подробен - само страница и половина е написал)

пак да попитам, че не видях отговор  - при обявяване на резултатите само оценки ли излизат в сайта, или оценки + точки?

# 963
  • Варна
темите по изпитите ще са седмични, доколкото разбрах.
Да, така е. Сега прочетох, че следващата тема ще е от 23.05 - 29.05.

# 964
  • София
Само оценки - оценка НВО и оценка за кандидатстване

# 965
Само оценки - оценка НВО и оценка за кандидатстване

мерси, значи тезата и преразказът ще си останат загадка на колко точки са оценени, освен ако не отиде човек да си разгледа работата, нали така?

# 966
  • София
Точно така. Като отидете да си видите работата, тогава ще се дивите на разни пунктирчета, чертички, въпросителни и изобщо всякакви графични знаци, коитоо дори дежурните учители в стаята няма да мога да ви обяснят "що така". Весело е.  Laughing

# 967
а виждането на работата как става? Simple Smile не че съм се засилила отсега, но ако при преобразуване на оценката в точки (като се натамъни скалата Grinning), има съществена разлика от средното му стандартно представяне и оценяване от школата, може би ще проявя по-активен интерес към оглед на преразказа и тезата

# 968
  • София
На по-късен етап се обявяват датите и училищата, в които могат да бъдат разгледани  работите.Още е рано.

# 969
И това е вярно , но не е ли малко по-дългол Няма ли малко излишна информация. Аи това ,,уникално,, не е ли като мнение. в бележките  няма мнения.
"Тази програма е уникална по съдържание и може да се прилага само в условията на Софийския зоопарк. Тя се основава на нестандартни и забавни методи за поднасяне на информацията и включва много игри, възможности за творческа изява, индивидуални и групови дейности. Неотменна част от програмата са контактът с животните и грижите за тях."
Направо си ми звучи по-скоро като реклама, отколкото като информационен бюлетин - бележка. Без резерви бих приела текста за информационна бележка, ако просто бяха сложили график на различни видове дейности.
Всъщност, не съм никакъв специалист в тази област ...  newsm78 Специалистите нека си кажат мненията. Откровено казано, дали ще го наречем информационна бележка, или публицистична статия мисля, че е все едно - остава си рекламен материал - брошура на лятно зооучилище.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 01:42 от math

# 970
  • София
И щерката е объркала 1ви въпрос (отговорила е публицистична статия) и 15 ти (Гунчо). Peace
За 1-ви подскача и се ядосва, че трябва да го обявят за спорен Crazy. За 15 казва, че го е подценила и е отговорила без да се замисля ooooh!. Дано се е представила добре на тезата и преразказа  Praynig.
Опитах се да я убедя, че каквото направила това е, сега да се съсредоточи в математиката. Там ни куцат повече нещата май Tired. Дано се мобилизира на изпита и даде максималното Praynig.
Хайде днес релакс Grinning, че утре пак на тръни  Hug

# 971
Добро утро мами!
Хайде ,каквото направили,направили ,да гледаме напред .Следващия изпит се задава newsm10

# 972
добро утро и от мен  Flowers Sunflower

Слънчев и зареден с повече положителни емоции ден!
Нека да заредим децата си с позитивизъм за утрешния изпит ... аз мойта я оставям още 30 мин да поспи и за последно ще решим 1 пълен тест , ще поразнищиме пак стратегията ... и после релакс

# 973
Добро утро! Ние сме с - 3 точки /сгрешен 1 и 4 въпрос/, за тезата и преразказа ще видим -уж е доволна от това, което е писала. Това гадаене и пресмятане е наистина много изнервящо.Трябва да се съсредоточи детето  върху математиката утре.

# 974
"Правилно" е отговорило моето дете на 1 въпрос. Обаче аз пък, не съм съгласна. Не е важно от предложените варианти кой е "по-правилният". Важното е какъв би бил отговорът, ако въпросът беше с отворен отговор. Тогава ми е интересно цялото "нАучно" войнство дали ще даде на 100% отговор "информационна бележка".

Общи условия

Активация на акаунт