bTV Репортерите, неделя, 19 ч. - Движение на българските майки

• 8 041
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
 Наистина филмът беше страхотен. Поздравявам всички, които са се захванали с това благородно дело.Винаги съм мечтала да няма нещастни деца, и ми е било ммъчно за изоставенните мъничета.За съжаление не ми е оставало веме да се захвана с нещо такова.Така че още веднъж БРАВО на тези,които откъсват от собственото си време за да помогнат . smile3501 smile3525

# 61
Браво!Нямам много думи в момента-все още съм в еуфория след гледането на филма,но искам да ви кажа-Благодарна съм ,че ви намерих!!!Ако мога да помогна с нещо,ще се чувствам поласкана.

# 62
  • София
Браво момичета, и дано като лавина се увеличават съмишлениците ви и хората, готови да помагат.   bouquet  bouquet  bouquet

# 63
Напълнихте ми душата  newsm51
Прегръщам и целувам всички участвали в благотворителните акции   love001
Не знам кои са никовете на момичетата, които участваха във филма, но искрено им се възхищавам за поетата инициатива. Благодаря ви милички, че ви има  Heart Eyes

# 64
Браво момичета!!!Възхищавам се и на Вас и на това,което правите!
Филмът беше направен страхотно!Браво на всички,които са се трудили върху него! smile3501 smile3501 smile3501

# 65
Поздравления момичета   bouquet страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet
Гордея се, че ви познавам (макар и виртуално)  Laughing

# 66
Информация "от кухнята"...
Гледайте ирепортаж по темата(филма в много сбит вариант) в късната емисия на бТВ тази вечер след 22.00 часа

# 67
Информация "от кухнята"...
Гледайте ирепортаж по темата(филма в много сбит вариант) в късната емисия на бТВ тази вечер след 22.00 часа
Няма да го пропусна  Laughing
Възхищавам ви се искрено  Heart Eyes

# 68
Гледах предаването ГОЛЯМ ПОКЛОН. Вярвам че ще се върне у българите вярата в доброто

# 69
Отлично направен филм!   Hug

# 70
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ НА ВСИЧКИ ВИ!

Гледахме цялото семейство- филма беше страхотен   Two Hearts!

# 71
Lilly,справили сте се чудесно с филмчето  newsm51,
 Движението на българските майки го заслужава Hands Clap

# 72
Страхотен филм! Браво на Лили и на всички, които са участвали в осъществяването му.
Самокато гледах минутите с бебетата от Перник ми се скъса сърцето, а си представям какво изпитвате всеки път като ходите там.

# 73
Гледах филма с насълзени очи, мамчета направо съм очарована! Искам да изкажа възхищението си към Вас, направо сте страхотни, чест и почитания   smile3525

# 74
Мъж съм.
Е, и какво от това. Не можах да сдържа сълзите си, докато гледах филма.
Момичета, възхищавам ви се.    bouquet
Благодаря ви от името на всички дечица, които са се почувствали малко по-щастливи - благодарение на вашата подкрепа.

Искам да ви помоля за нещо - нека да работим заедно и по въпроса в България съвсем скоро да има работеща национална програма за превенция на малформациите. С вашата нежна лавина и с мотивацията на пострадалите от малформации семейства, ще го постигнем.
Поклон, майки... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт