Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Ма Фиксче, слагай пенджурите Naughty

Ние вече имаме сини и обелени колена.

По принцип топоцини, фусидини и прочие, се мажат при наличие на инфекция, а не превантивно. Първия-втория път ще действат, оттам нататък не.
А, забравих - Миракси, накисни коляното или го облей няколко пъти с розов разтвор на калиев перманганат - чудесно действа при рани.

# 61
  • София
aз хич не се бях замисляла за ожулените колена, едно време по моите само лепенки лепяха  Rolling Eyes
иначе съм накупила къси гащи иняма да ни се разминат паданията.

сега гледам за разни плажни работи и се чудя какво да му купя, някакви продават с ув защита, малко на водолазни приличат, джапанки няма как да му обуя, пък от горещия пясък трябва да го опазя, бански дали да купувам, изобщо големи дилеми  newsm78

# 62
Ма Фиксче, слагай пенджурите Naughty

Ние вече имаме сини и обелени колена.
Тъй, тъй, ама надолу пита само за синки  Crazy

По принцип топоцини, фусидини и прочие, се мажат при наличие на инфекция, а не превантивно. Първия-втория път ще действат, оттам нататък не.

Май си права, щото все пак е локален антибиотик, явно се успокоявам само, че правя нещо.
А йод може ли да се слага по такива рани се чудя или има опасност да го изгоря?

# 63
НЕЕ! Naughty Само розов разтвор на калиев перманганат - действа противобактериално, изобщо е чудесен при рани и дори и при вече инфектирани рани.

Бамба, и аз ги гледах тез дето приличат на водолазни и се чудя, няма ли да седят тез деца като в скафандър и няма ли да се спарват Rolling Eyes Ние на плаж ще ходим до 8,30 и след 19 - ще се възползваме само от благоприятното действие на морската вода. Сандали ще взимам аз от кларкса, изглеждат ми много удобни.

# 64
Дават ли го без рецепта този калиев перманганат?

Миналото лято нито бански, нито чехли съм вземала. Седеше на плажа с памперс за плуване. След 17 часа винаги ходехме и не му е парело на краката.

Сега му взех бански долнище, защото ми хареса десена, иначе пак щеше да е по памперс.

# 65
  • София
и аз такива подозрения имам за скафандрите  Rolling Eyes
взела съм обикновенни блузки с къс ръкав, ама те пък много лесно се мокрят.
трябва по много да нося.
та затова оглеждам и други варианти.
ние седим по цял ден на плажа, там има и сянка от дървета, така че поне ще пробваме дали ще можем и с него цял ден.
изобщо да си имам проблемите  Laughing
след снощните изпълнения и гол не смея да го пускам, и локвичка и купчинка струпа насред стаята, та и държеше да цопне вътре  Mr. Green

# 66
 Joy Joy Joy Joy Joy тоз дебелан е голяма капия hahaha
А къде викаш, че се катери?

Фиксче, свободно се продава в пакетче - с едно такова можеш да откараш цял живот Laughing Слага се съвсем малко във вода - да стане розов, не лилав разтвор.

# 67
За цял ден на плажа гледам им купуват едни басейнчета с покрив като гъба отгоре.

# 68
  • София
то в къщи само на дивана може да се катери, други високи работи нямаме.
майка каза че днес ми брани лаптопа, сега и него трябва да крия  ooooh!

# 69
Фиксче, с известно закъснение ти отговорих, допълних си горния пост Laughing

Бамба, ше почне да работи скоро и той с него Laughing

# 70
Видях   bouquet

Бамба, не си ли чувала за уринотерапия  Mr. Green? Моичкият обича да практикува  ooooh!

# 71
Моите от новородени я практикуват тая терапия - като бяха бебета често като им сменях памперса, правеха фонтан и улучваха включително и устата си Crazy

# 72
Добър ден.

Надеждо ма, ша ти счупя главата, как можа толкоз рано в морската да ги закараш  Whistling

В събота не ядохме на площадката щото заваля като трябваше да ядем. След това слязохме и стояхме час и половина. Вчера бяхме в морската ама към 11.30. Станаха в 9.00, ядоха в и половина и 11.00 тръгнахме. Прибрахме се в 14.30, не спаха изобщо. Свърши мероприятието, разходихме се малко и като ни запука един дъжд, подслонихме се под чадърите на летния театър. Там се хранихме, сменяхме памперси. В къщи ядат повече, не ядоха много навън. Кат се прибрахме заспаха като отрязани кайсии.
Днес сме на кухня, да видим дали ще ядат. Взели сме купони до петък включително, че събота и неделя трябвало от друго място да се взема и отказахме.

# 73
Фели, виновни сме #2gunfire То времето беше чудесно и бяха облечени добре, но болния искаше да го нося постоянно, нали ви разправях, а имаше и ветрец, та стана белята. Другия си седя мирно в количката и нищо му няма.

На ВИП бебе ли записахте за кухня? Ади после да разправяш, как е храната и дали са я харесали.

# 74
Не, на общинската, че не ми се хвърляха 60 кинта на седмица. Тука е по 2,50 на ден на дете. Първо да пробвам, че нали знаеш какви капризи имам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт