Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 287
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Май се сещам коя е тази Александрова. Точно тя му пусна изследвания, за да реши дали е за АБ. С акъла си е, доволна съм и аз от нея.

# 46
Тя е от педиатрите, които не са почитатели на АБ-сама си го казва, но каза, че в някои случаи се налага и е единствено решение. Изписа също някакъв пробиотик с коластра, каза да давам и на двамата, много укрепвал организма и имунната система. И какво още ми направи добро впечатление - като дойде вчера у дома, не влезе като повечето си колеги - с обущата, а се събу на вратата и мъжа ми й даде да обуе домашни чехли.

А личната, децата бяха на по няколко дни като дойде в къщи на запознаване с тях - намъкна се с обувките при тях и ги събуди да им пъхне по една слушалка.

# 47
  • София
тия болести са ми голям кошмар, само веднъж досега имаше екшън, че за нула време вдигна 39 градуса.
ама наесен от тая ясла кой знае какво ще носи  ooooh!
сутринта като си вървя към работа минавам пред една градина и ги гледам как водят децата, едни ревящи, други весели.
днес едно кашля, майка му веднага го смъмри, да не кашля пред хора, че ще го върнат и ще седи сам в къщи  Shocked

# 48
 Joy Joy
ох, то не е смешно, ама като няма кой да го гледа детенцето.

# 49
Е то пък в яслата как ще се излекува, идва ли им на ум на тези така наречени "майки" Twisted Evil

# 50
И на мен събуването ми е един от критериите за читав човек  hahaha Мъж ми имаше в началото едни идеи, че не е културно да се карат хората да се събуват като дойдат на гости, защото у тях така се практикува. Ама добре, че бързо му отминаха тези навици от виенските бални зали  Sunglasses Който го е гнус от домашни чехли, раздавам еднократни, тип хотелски.

Кой е пробиотикът, че търся за себе си нещо читаво?

# 51
  • София
аз нищо не раздавам и никой не пускам с обувки  Crossing Arms
който си държи на обувките ще се срещаме навън.

# 52
Подкрепям за обувките Peace У дома да не е хан - чисти се и живеят малки деца, които пълзят навсякъде. Егати и хората, ма то като нямаш на втория етаж, се налага да те подсещат.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 09:43 от Надежда :)

# 53
Наде  Hug Дано днес да няма температура и да е добре момченцето ти.  Hug
Ние вече имаме сини и обелени колена. Вчера бяхме на една площадка и голямо бягане имаше (тя Миша не ходи, а бяга) и на 2 пъти падна. Доста поплака , но аз мислех ,че само ръчичките я болят, а вечерта като я съблякох за баня и видях синките. Дали има някакви мехлеми за такива синки?  newsm78

Нашата лична като дойде за първи път у нас не се събу , но си поиска найлонови торбички и си ги нахлузи на обувките.  Laughing

# 54
Намажи с крема за подсичане - обикновенно съдържат цинк и много бързо заздравяват и действат антибактериално Peace

# 55
За синини- ако видиш веднага мажеш с олио, зехтин, изобщо някаква мазнина. За след това вземи мехлем арника. Има на боарон и разни други хомеопатични, пак с арника.

Ето такова: http://apteka.framar.bg/30020509/%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B3% … -45-%D0%BC%D0%BB-

# 56
Намажи с крема за подсичане - обикновенно съдържат цинк и много бързо заздравяват и действат антибактериално Peace

newsm10 Ще го приложа веднага. Детето ми е много беличко и най-малкото петънце и личи. Как ще се опазваме лятото от слънцето незнам.  newsm78 Ще пада голямо мазане.

# 57
Фиксче, аз разбрах, че са обелени, не само сини. Ако има рана, тез не са подходящи. Говори ми за рани... ooooh!

# 58
  • UK
Тя е от педиатрите, които не са почитатели на АБ-сама си го казва, но каза, че в някои случаи се налага и е единствено решение. Изписа също някакъв пробиотик с коластра, каза да давам и на двамата, много укрепвал организма и имунната система. И какво още ми направи добро впечатление - като дойде вчера у дома, не влезе като повечето си колеги - с обущата, а се събу на вратата и мъжа ми й даде да обуе домашни чехли.

А личната, децата бяха на по няколко дни като дойде в къщи на запознаване с тях - намъкна се с обувките при тях и ги събуди да им пъхне по една слушалка.

ooooh! ахааааах и при нас така нахлу Crazy
Записвам си в тефтера тази Александрова при нужда ще я търся Blush

Добър ден!

# 59
Фиксче, аз разбрах, че са обелени, не само сини. Ако има рана, тез не са подходящи. Говори ми за рани... ooooh!
Да, за синки е. Миракси за коленете е писала, че са синки  newsm78. Поне аз така разбрах. Арниката не е за рани. На рани аз слагам от прахчето за пъпче, което изписват отначало (топоцин, бивацин и подобни, докато хване коричка. Ама това за по- серизни неща като сцепена вежда, свалена един см кожа на крака  Shocked и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт