Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Фиксче, знаеш ли къде в нашия квартал има лаборатория за изследвания? Къде правите на детето регулярните му изследвания?
В Статус в Марешки, на 1 етаж, коридора направо или Статус в Майчин дом. В Кандиларов и в другата лаб-я в Марешки не съм доволна.

# 676
Благодаря ти, видях им и работното време в сайта им  bouquet

# 677
На частната си пишеше, ама на държавната менюто е на едно табло и там не пише нищо.

И на нашата държавна беше така , но явно им направиха забележка и сега срещу ястието има изписани и продуктите - за супата пише , че е с жълтък и кисело мляко.

Гледам за пакостите на малките си говорите - да се включа и аз. Ние сега сме на тема ключове - къде що пребара ключове и ходи до вратата и знае къде да го насочи и се прави че заключва. Аз изпадам в паника от това т.к. на една приятелка детето и на около 2 годинки, я беше заключило в банята и тя милата беше изкарала цяла нощ в банята , а детето спало където свари. Чак на другият ден мъжът и като се върнал от камандировка (зло стечение на обстоятелствата) я освободил. Аз само като го пиша това и цялата настръхвам , а умът ми не го побира това как тя го е преживяла.

# 678
...на една приятелка детето и на около 2 годинки, я беше заключило в банята и тя милата беше изкарала цяла нощ в банята , а детето спало където свари. Чак на другият ден мъжът и като се върнал от камандировка (зло стечение на обстоятелствата) я освободил.
Аааахахахахх Миракси rotfImbo rotfImbo rotfImbo това обра точките hahaha

# 679
Тя случката е от преди 8 години - детето сега е на 10 , ама аз като си я спомня , а и сега покрай играта на Мишето с ключове и  #Crazy
На нашите врати на стаите от вътрешната страна има врътки и , а иначе ключовете отдавна съм ги махнала от вратите. Ама тези врътки много ме притесняват....  ooooh!

# 680
И нашите врати са такива Rolling Eyes за сега не ги стигат, но в бъдеще могат да създават проблеми newsm78

# 681
  • UK
Добър вечер,

аз вече съм във ваканция до вторник  smile3534 А какъв дъжд ме пра днескаааа Crazy ходихме на разходка в Морската, т.к освен облаци си имаше и слънце Crazy чат-пат да, ама  по едно време като зачатка ooooh! Развих скоросно бягане с близнашка количка, чак пришки имам на ръцете  hahaha от стискане на кормилото JoyАма, все пак, преди същинския дъжд се докопах до нас  Mr. Green

За захранването аз пак имам въпросчеее  tooth Девойките, нещо не ми харесват картофааа затова се чудя, има ли, някъде сладък картоф? Да им взема и да го направя на пюре  newsm78 А мога ли след това да включа и броколи? Тиквичката ли да е първо или тиквата?

# 682
В нашия кауфланд винаги има сладки картофи, аз редовно давам на юнаците.

Коконке, ай честит ти ваканция, а кой ше гледа децата?

# 683
  • UK

Коконке, ай честит ти ваканция, а кой ше гледа децата?

а незнаех, утре отивам до там да купя сладки картофи, явно те имат друг вкус  bouquet

баба им  Mr. Green

# 684
# 685
  • София
снимката не е на тях, според мен  newsm78

# 686
най вероятно не е.
но това е егати плодовитата майка  Mr. Green

поправям се- не най-вероятно, а съвсем не са си те. Бебе кило и малко въобще не изглежда по тоя начин.

# 687
  • София
мда, без стимулация 4 броя  Crazy

# 688
  • UK
лелеее браво на мамата обачеее от сега се притесних как ще ги гледат, а кака ще ги хранят Crazy

# 689
Как как? С песен ще ги гледат!

Общи условия

Активация на акаунт