"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 76

• 31 996
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
# 466

Какво остана още  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes празнувахме запознанството,първата целувка и сега рожденият ден....остана ли друго Thinking Thinking Thinking
Рождения ден на Мира - 13.06  Peace
smile3503 после годееежаааааааа
после сватбатаааааааааа
после пъървото бебчееееееееее
и после вече може всяка година по едно бебче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ако може годежа и сватбата да ги прескочат  Stop Stop Mr. Green

Браво за графика  Joy Joy Joy Joy
Иве, може ли пък да си толкова неморална?  ooooh! ooooh! ooooh! Никакво награбване преди сватбата, даже преди годежа, не може!  Naughty Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha hahaha Яманчи ще вика пак "Аман"  hahaha hahaha hahaha Смотльо  hahaha hahaha hahaha ама сладък смотльо.  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ади добре, накрая на 3-и сезон да ги бракуват, ама годежи - тц  Stop Stop Mr. Green Mr. Green
Нека вика Смотльо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy я колко сладко го казва  Crazy Crazy Crazy

# 467
  • близо до брега на морето
Бризче,моя е 7 клас-на линка от Ани пиши-в 10.00

# 468

И аз си викам няма да е завършващ  Joy Joy Joy Joy те вярно вече ги правят едновременно.  ooooh! ooooh! ooooh!

Успех, Мими на детето!  Hug Hug Hug

# 469
  • Варна
Е то това не е матура, Слънчо, това е външно оценяване. То започва в 10.00ч. Седмокласниците- половин час по-рано Peace
Скрит текст:
Не ти трябва линк, бре- аз съм квестор! Peace

# 470
Е то това не е матура, Слънчо, това е външно оценяване. То започва в 10.00ч. Седмокласниците- половин час по-рано Peace
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy имали сме наш човек квестор и Мими се шашка.  Joy Joy Joy Joy Пфууу как не сте от един град, та да бутнеш едно рамо на детето.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 471
  • Варна
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy имали сме наш човек квестор и Мими се шашка.  Joy Joy Joy Joy Пфууу как не сте от един град, та да бутнеш едно рамо на детето.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хммм, както е написала-"близо до морето"- да не се окаже в моята зала newsm78

# 472
Скрит текст:

тц-на 40 км съм от теб Hug

# 473
Скрит текст:

тц-на 40 км съм от теб Hug

ех, колко жалко.  Joy Joy щеше да се получи забавно.  Hug Hug Hug Mr. Green Mr. Green

# 474
пък външно оценяване ли е,матура ли е-не мога да ви разбера министерството
за нас е матура-така ми каза сина и тва е Mr. Green

# 475
ПРедставих си да са в една зала-аз съм Бризчето-а кой е сина на лудата от групата на шаро Joy Joy Joy

# 476
ПРедставих си да са в една зала-аз съм Бризчето-а кой е сина на лудата от групата на шаро Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo голям майтап щеше да е  Joy Joy Joy Joy

# 477
  • Варна
 newsm19 Поздравчеееее! newsm19 За майките, които ще тръпнат в утрешния ден family
Скрит текст:
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

тетрадка на седмокласник

# 478
Ако не за друго, заради вуйчото (малкия) щеше да му бутне едно рамо яяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 479
newsm19 Поздравчеееее! newsm19 За майките, които ще тръпнат в утрешния ден family
Скрит текст:
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

тетрадка на седмокласник

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
оффф бееееееееееее, Бризчеееееееееееее не могаааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт