"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 76

• 31 761
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Е,можеше  и да помогне на бизнеса ако беще обещал Чачо и Серенай да закусват всеки ден при него. newsm62  Joy Joy

Toй малкия да снима още, пък да видим дали ще идат пак на закуска.  hahaha hahaha hahaha
smile3521
 Naughty Чаатай има сред феновете си такива,които го принуждават да се държи така сякаш пази държавна тайна. Mr. Green

# 616
Да е изтрил, да е изтрил, колко да е изтрил, снимката я има по всички сайтове  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А утре сигурно ще я има и по всички клюкарски медии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy

Викам този път някой е нарисувал Крачо, ама не  hahaha hahaha hahaha

Аз го рисувам  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 617
Скрит текст:
На шефчето сина ,днес си изпуснал влака  Mr. Green и кат му викам не съм само аз залюхана,той се смее и вика-ква изненада имам за тебеее и аз  Shocked,мислим да местим ателието   ooooh!,а миналия път когато се местихме ,бях взела и едно бюро,което било на наемателите  Mr. Green,а на всичкото отгоре го бях напълнила с матрЯл и го бях залепила да не изпаднат в буса  Mr. Green и кат се усетих след 2 дена им го върнах,ама барабар с нещата вътре  hahaha hahaha hahaha
Даниииииии!!!! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Дани почва пак да се терзае-
ще се местят- да му се не знае!
Гаф ще има- то се знае!
Цар на гафовете- тя е!

Що ли ще и щукне?!
От смях всичките да пукне.
Данииии! Чакаме нетърпеливо
преместването щекотливо!
  love001
аааааааааааааааааааааа Бризчееее  Hug Hug Hug Hug,уникална си,мисля че го знам вече и утре ще го декламирам на момичетата,голям смях ще падне  Mr. Green Hug
  love001  love001  love001  love001 целувам те

# 618
Привет момичета  Hug Hug Hug.Днес църквата почита Свети равноапостолни Константин и Елена!
Честит имен ден на всички именници със здраве да си носят имената   bouquet  bouquet  bouquet
И в Пазарджик днес е празника на града,бръмлива станах  Crazy Crazy Crazy,малката ме побърка ,ама и такава лудница беше,че... Crazy превъртях.Жоро завърза мен и Диди с балона на малката да не се изгубим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 619
Привет момичета  Hug Hug Hug.Днес църквата почита Свети равноапостолни Константин и Елена!
Честит имен ден на всички именници със здраве да си носят имената   bouquet  bouquet  bouquet
И в Пазарджик днес е празника на града,бръмлива станах  Crazy Crazy Crazy,малката ме побърка ,ама и такава лудница беше,че... Crazy превъртях.Жоро завърза мен и Диди с балона на малката да не се изгубим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug Даниелка  Hug Hug Hug

Честит празник на Пазарджик.

# 620
 Hug Hug Hug Добър вечер милички на всички  Hug Hug Hug

Честит имен ден на всички,които празнуват.Да сте живи и здрави.

Още не мога да насмогна да ви настигна от пропуснатото. ooooh! ooooh! ooooh!

Но тази вечер ще ви настигна даже да ми се наложи да стоя до сутринта. Party Party Party

# 621
Павлетка  Hug Hug Hug ,приятно изчитане,има много готини гифчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes любувай им се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубава вечер  Hug Hug Hug

# 622
Павлетка  Hug Hug Hug ,приятно изчитане,има много готини гифчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes любувай им се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубава вечер  Hug Hug Hug

Благодаря,Дани.Задължително ще им се любувам и даже ще припадам. smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Хубава вечер и на вас. Hug Hug Hug

# 623
Лека нощ и от мен на всички.До утре.  love001  love001  love001

# 624
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug

Много се радвам, че ви е харесало клипчето   bouquet  bouquet  bouquet

Днеска и аз бях на празника на града в Пазарджик, защото лятото си ходя там и имам доста приятели и беше супер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дани, ти да не си от Пазарджик?

# 625
  • Пловдив
Добро утро!
Успешен и спокоен четвъртък!  Hug

Добре, че има такива "папараци" като това момче, че иначе за тази закуска въобще нямаше да разберем!  Mr. Green

# 626
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 627

newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

СтелиHug Hug Hug Кой знае колко закуски и вечери са останали скрити от нашите очи. Така и трябва, де  Peace въпреки че на нас ни се иска да виждаме всичко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 628
# 629

СтелиHug Hug Hug Кой знае колко закуски и вечери са останали скрити от нашите очи. Така и трябва, де  Peace въпреки че на нас ни се иска да виждаме всичко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Whistling Whistling   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт