От коя марка детски обувки сте доволни

• 228 248
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Варна
Поледни бяхте и то много! Благодаря! Измереното от вас съвпада с размерите дадени на сайта, което потвърждава че са мерките на стелката.
Точно от сините исках и мислех, че няма номер, а то имало  Party

# 1 216
  • Пловдив
С превозвач ли поръчвате от там?
От чужди сайтове предпочитам директна доставка до мен.... с превозвачите така и не се "сприятелихме" и не ги предпочитам.

Не, никой не поръчва оттам. Дадох го като пример, защото ние ходим в него лично. Познавам собствениците откакто го откриха този магазин и им беше трудно, но тази година нямаше празно вътре, сумати народ, супер яка стока, супер различна, скандинавска най-общо казано и такива неща във виена вървят. Цените не ги плашат. А са им високи. В България има ишлеме на едната им марка, доколкото помня, както и си кай ран в бг са по-евтини. Ама няма големи номера. И в цяла Европа ги няма, така, че който държи се прежалва с превозвач. Скоро няма да минавам оттам, т.е поне до август, когато ще е късно за сандали.
Аз сега съм запленена от друг сайт...ама още въздишам по някои цени: melijoe
Мисля да напускам 3-4 неща на промоцийка, пък каквото стане, т.е ако не стане ще ги обявя в олкс  Joy
dr Martens хубава зимна обувка ли са, да не са много тежки!??!
http://www.melijoe.com/eu/dr-martens-delaney-mark-wigan-leather- … 144254?country=BG
тези мисля да ги "бодна", на моята госпожица й харесват странни неща  Laughing

# 1 217

Има няколко английски сайта предлагащи see kai run, но пак малки номера.

# 1 218
  • Пловдив
Да, то над 25-26 номер вече се казват Kai. И ги няма

# 1 219
Наистина много жалко.

# 1 220
  • София
Съвсем за мъничко в киди се появиха по-големите номера на Кай сандал и докато се накумя, изчезнаха. Не че навън е за сандали, но тази година доста ще се чудя какво да взема на моя господинчо.

# 1 221
Бях поръчала два модела на See kai run, и двата се различаваха от показаната снимка в сайта.  Thinking

Днес разглеждах различни модели сандали и се зачудих на тези http://www.camper.com/en_US/kids/shoes/ous/camper-ous-80188-014

Този плат не запарва ли крака и след няколко обувания няма ли да се деформира  newsm78 Някак си нестабилни ми изглеждат  newsm78

# 1 222
 йоко страхотен модел на Кемпер. Това е неопрен и няма да се деформира.
Не бих ги купила за моя по една единствена причина, ластика на петата. Ако беше с лепенка нямаше да се замисля, но съм сигурна че моя ще пощурее с този ластик. Не обича да го стяга обувката - то кой ли обича.

# 1 223
  • София
Някой има ли мнение за обувки/сандали Keen?

# 1 224
# 1 225
Защо тогава се правят такива сандали? И то не са евтини  newsm78
Не че ще ги купувам  Crazy Разглеждам моделите на по- скъпите марки и сравнявам с не толкова скъпи.

# 1 226
  • Пловдив
йоко страхотен модел на Кемпер. Това е неопрен и няма да се деформира.
Не бих ги купила за моя по една единствена причина, ластика на петата. Ако беше с лепенка нямаше да се замисля, но съм сигурна че моя ще пощурее с този ластик. Не обича да го стяга обувката - то кой ли обича.

ние ги имаме от мин година и са просто супер. От двата модела, които купих тогава, тези са по-добри и удобни. Какъв ластик, той не се усеща, супер са направени, меко е мнг. Утре ще ги извадя, но са същите за момиче. А ние точно ластици и каишки така избягваме, да не се прежулим.

# 1 227
  • София
Лелеее,  страхотни са и съм сигурна, че хората са помислили и за удобството, не само за дизайна. Страхотни са, но много пари.... Sad

# 1 228
  • Варна
Страхотни са, наистина! Само аз ли не смея да купувам с отворени пръсти или вашите деца са по-големи? Около мен гледам много прохождащи с отворени пръсти, което обаче аз изобщо не приемам и още не рискувам. Вие от кога показахте пръстчетата?

# 1 229
  • Пловдив
има си различни начини, когато на човек не му се заделят толкова пари!
например:
http://olx.bg/ad/sandali-kemper-camper-nomer-33-ID63ovM.html#066edd1613

http://olx.bg/ad/camper-ID5ZHSG.html#066edd1613

Тези сандали конкретно не са толкова отворени отпред! Т.е, пръстчетата са предпазени от една извивчица, уникални. Но те като цяло не виждам да са в номера под 22 мисля. Май са си за 3+ години.
Ние показахме пръстите на 3 и половина, 4. Моята дъщеря се спъваше до голяма и с първо носене жулеше носленцата.

Като видя някое прохождащо с отворени сандалки, от които пръстите му са толкова отпред, че настъпват земята и ми става лошо, ох.

Общи условия

Активация на акаунт