От коя марка детски обувки сте доволни

• 228 200
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна
За спортни, гумени сандали имаме nike sunray protect.  http://www.google.bg/search?q=nike+sunray+protect&prmd=ivn&a … w=360&bih=511Adidas, Fila също имат подобни модели. На детето са удобни, пръстите и петата са защитени. Петата не е висока, но и при такъв тип сандали повече не очаквам.

# 1 246
Точно тези Sunray Nike са голяма глупост според мен, въпреки че хващат окото и масово ги купуват.
Никак не обхващат глезена и тези деца, които съм наблюдавала не са им били удобни.
Може и да се заблуждавам, но не бих купила на моето дете, макар че не са много скъпи.

# 1 247
За Найка...хубав вид имат. И аз съм купувала на детето когато беше на 2.5 години. Тъкмо бяха излезли и бяха една торба пари. Към днешна дата не бих купила нищо че цената намаля. Това е единствената обувка в която крака на детето ми беше нон стоп мокър. Получи някаква екземе която лекувах месеци наред. Като го заведох на дерматолог той ме попита с какъв акъл го водя по цял ден с някаква си гума. Вярно че ги перях всеки ден. Но и рихтера пера често , а те са си с кожена подметка.
Иначе за джапанки поюзваме тип Крокс. Като купувам каквото ми падне, важното е цветово да се връзва.

# 1 248
предпочитам да залагам на кавлитетни марки, които дебна по намаления. За зимни обувки разчитам на кларкс, елефантен. За пролет/ лято/ есен имам някоя бройка евтинджос само за фасон, освен качествените, но гледам поне да са удобни на детето  Peace

# 1 249
  • Варна
За nike  и аз не съм за ежедневно носене. Говорим за джапанка, което при нас май е ходенето на плаж. Не сме имали проблеми с тях и определено за стелка съм много по "за" отколкто чистите силиконови сандали или джапанка. Последното на такова малко дете не бих сложила. Доколкото разбрах и съфорумката за това търсеше, а не за ежедневно ползване. Доколко обхващат петата и аз съм писала, че не е особено много и както трябва, но пак е нещо за разлика от джапанки или плажни сандали. Иначе и аз доста деца виждам ежедневно с този тип на Найк. Не знам до колко са добре. За удобство поне на дребния са му, щом иска да ги обува даже по-често. От тези чисто силиконови някой ползвал ли е? Не залепват ли краката на децата. Аз не си представям да ходя със силиконова стелка...

Нямам спомен вечe, Primigi коментира ли се?

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 00:44 от eli70o0

# 1 250
Найка при нас се носи ежедневно, вече 6-то лято,винаги ги купувам, понеже на дъщеря ми са и удобни,носят се ежедневно и въпреки,че има още 5-6 чифта летни обувки-тези са на почит.Силиконови за първа година има,един път ги е слагала,но според мен ще ги носи по басейните лятото.

# 1 251
При мен баткото има склонност също да стъпва навътре, но според мен от маратонките Biomecanics значително се подобри, явно е до конструкция на обувките. Самото стъпало ляга вътре много добре. Найкът ми изглежда не лоша алтернатива за игри зад блока, но за по-малкия. На нас обикновено ни трябват за лятото текстилни кецове, едни маратонки, ако ходим на планина, джапанки(или нещо силиконово), и два чифта сандали на глава от населението  ooooh!
Тук има някакв гумени неща за плаж, ама са красоти само за момиченца:
Скрит текст:

# 1 252
  • Пловдив
Ужас,китайските имитации на mini melissa...внимавайте с размера,че 29 номер е реално 24-25.

# 1 253
  • Варна
А този магазин има претенции, че продават хубави обувки или поне за 15те модела, с които разполагат Sick

# 1 254
Избягвам да адвокатствам, но съм доволна от тях. Като ударя чертата последните години определено испанските обувки ми харесват повече от немските и австрийските, които мога да видя, пипна и купя. Здрави, качествени и по-красиви.Това е според мен, но аз например още не мога да се престраша да поръчвам през ebay и тн.. Но това, което изнамери Йоко ме изкушава. Пред мен стои и друг важен въпрос, какво е подходящо за училище? Маратонки ли, обувки ли? Какво се случва с крака на детето, което е цял ден в обувката?

# 1 255
Аз само чехли и пантофи за детската градина купувам от тукашните магазини. Обувки, сандали, маратонки и дрехи от онлайн магазини и ebay. Много изгодно. Зимата купих на малката Lea Leno  за 10 паунда, чисто нови кожени обувки, на баткото сандали Garvalin отново чисто нови за 20  паунда. Скоро и малко ползвани сандали Camper. Дебна за оферти. Дрехи също купувам с кодове за отстъпка от boden.co.uk и от george, joules.

# 1 256
  • София
Йоко,  на Camper номерацията откъде я гледаш, как преценяваш кой номер да вземеш? В официалния сайт ли гледаш, понеже съм харесала едни сандалки.

# 1 257
Според мен Camper си отговарят на номерацията. За моите деца избирам номера, който носят в момента и досега съм уцелвала. За себе си също. Simple Smile

# 1 258
Писах на продавача. Така се случи, че имаше и от по- големия номер (28). Писах и на този продавач, и той ми даде мерки. Така прецених, че си отговарят. Гледах и в официалният сайт. Чакам 27 номер.

# 1 259
  • Пловдив
Да,тези сандали,които си дала си отговарят. Но имаме същия номер на кампер,модел peu,мнг умалени! Сега новите сандали..отговарят си. Ботушите ни зимата пък бяха уголемени. Голям зор и късмет с нацелването си е,ако не се мерят детските.

Общи условия

Активация на акаунт