От коя марка детски обувки сте доволни

• 228 222
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
Качествени са им нещата. Писала съм за тях. Имали сме външни обувки и домашни ползваме от година и половина.

Ботуши не съм поръчвала, че нещо женски ми идват  Blush иначе щях.

# 1 306
  • Countryside
Качествени са им нещата. Писала съм за тях. Имали сме външни обувки и домашни ползваме от година и половина.

Ботуши не съм поръчвала, че нещо женски ми идват  Blush иначе щях.
И аз съм купувала домашни мокасини и сандали, много съм доволна от съотношение цена-качество. Реших да взема и ботуши, че миналата година купих 3 чифта за над 200лв  ooooh! и тази година мисля да мина само с тези на Зизу и едни апрески. Да видим. Относно моделите има в синьо, модела е универсален според мен.

# 1 307
  • Пловдив
Ползвалите пантофи на Зизу за детската градина, кой модел ще препоръчате?

Аз за втора зима се доверих за боти на Рихтер. Пролетните и есенните обувки пак от там.
Силно препоръчвам ей това моделче, за по-тясно момичешко краченце:
https://www.richtershoes.bg/bg/products/product37.html

Вече трети чифт в различна разцветка поръчвам, на дъщеря ми са и изключително удобни. В момента са и на супер цена.

# 1 308
Пролетните и есенните от сайта ли ги взе, или от Амазон?
Купих есенни от М§С, много са хубави, естествена кожа, със защита на пръстите.

# 1 309
  • Варна
Сиренце, универсален е, но не искам точно това. Иначе точно този модел(манга) мокасини имахме и бяха супер удобни.

Още не ходим на градина, но имам познати, които за ясла/градина купуват такива. Аз също това ще направя. Ние имаме модела с ластик(киви) и са много удобни за обуване. Предпочетам ги пред тези с велкро. Малкият вече сам ги слага.

# 1 310
  • Пловдив
Пролетните и есенните от сайта ли ги взе, или от Амазон?
Купих есенни от М§С, много са хубави, естествена кожа, със защита на пръстите.

От сайта.

# 1 311
Тези Зизу не са ли с много тънка подметка? Гледах ги в интернет от любопитство (като модел изобщо не ми харесват) и подметката ми се вижда тънка, дори по-тънка от тази на сандалите на сина ми.

# 1 312
И аз щях да питам това, но понеже децата ми са по- големи (на 3 г. и 1 м. и 4 г. и 9 м.) няма да купя такива ботуши.
Аз търся Ecco 29 номер за баткото, но нещо без успех. В бг сайта няма ботуши неговият номер. В олх също.

# 1 313
На мен ми приличат на бебешки буйки  ooooh!
Като качество може и да са ОК, но като модели не стават.
За ботуши съм доволна от "Колев и Колев". Обувки и маратонки от други марки купувам Primigi, Geox, Bisgaard, Nike и Adidas.

# 1 314
  • София
И аз щях да питам това, но понеже децата ми са по- големи (на 3 г. и 1 м. и 4 г. и 9 м.) няма да купя такива ботуши.
Аз търся Ecco 29 номер за баткото, но нещо без успех. В бг сайта няма ботуши неговият номер. В олх също.
Те ессо този четвъртък получаха есенните си модели (доста осакатен внос), кой знае зимните кога ще пристигнат.
Защо не поръчаш от чужбина, тъкмо има време да пристигнат, все пак още не е за ботуши. Wink
Аз зизу също не ги приемам на външен вид.

# 1 315
Търся още от сега защото една седмица ще съм в командировка на майната си, края на ноември сме в Белград. Та за там искам да сме подготвени.

# 1 316
В немския Амазон не съм виждала ботуши 28 номер. Или са детски, или за големи.

# 1 317
  • София
Въпреки това мисля, че има достатъчно време, но ти си знаеш.
https://www.obuvki.bg/detski/proizvoditeli:ecco/razmer:29.html тук има 29 за момчета зимни.

# 1 318
Въй,  въй... какви са тези цени  ooooh!  Tired
Аз от ибей основно купувам. От амазон не съм поръчвала.
 Не им е сезонът на ботушите, ама не ги и намалят.  :xarms
До към 40-45 паунда давам за чифт ботуши.

# 1 319
  • София
Такива са им редовните цени. И понеже сезона им предстои, в момента на есенно-зимни обувки - намаления нъцки. Даже есенните, които бях харесала в тукашния магазин бяха по-евтини от англия/германия.
Иначе паунда е паднал в момента, може и някой  залежал модел/номер  да намериш и и по-евтино, ако все пак решиш с поръчка.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 09:49 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт