Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за обувките на Primigi?
Какво е мнението за обувките на Рихтер?
Къде мога да намеря обувки на марката See Kai Run?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за обувките на Primigi?
Общо мнение за обувките на Primigi: смесени, с някои майчета, които оценяват ортопедичните стелки и удобството, но други се борят да намерят подходящи размери и стилове за сезона. Някои отзиви също споменават обувки като тесни и препоръчват подмяна на стелките. Други мнения за марката Primigi варират, като някои хора ги харесват, а други имат оплаквания относно качеството.
-
Какво е мнението за обувките на Рихтер?
Мненията за обувките на Рихтер варират. Някои майки оценяват изработката и качеството, но смятат, че подметката може да е твърда. Други отбелязват мека и еластична подметка и имат доверие в марката. Освен това има отзиви, че обувките на Рихтер имат различни подметки за различните сезони. Мненията за качеството на обувките на Рихтер варират. Някои потребители оценяват тяхната издръжливост и качество, докато други съобщават за бързо износване на подметката, особено при по-рядко носене.
-
Къде мога да намеря обувки на марката See Kai Run?
-
Кои са най-препоръчваните, препоръчвани, подходящи и популярни марки обувки за деца от различни възрастови групи?
-
Какви са мненията за детски обувки от различни марки като Richter, Primigi, Geox, Superfit, Campers и See Ka Run; както и за детски обувки и ботуши от марки като Clark's, KiK , Agatha Ruiz de la Praada, Hi-Tec, Quechua и Demar?

но пък са уникално удобни.
Ще ги съдере за нула време. Не искам да съм роб на вещите, но все пак струват немалко, естествена кожа, не искам да заприличат на баница след по-малко от месец. Единственото, което ми хрумва е да му купя кроксове и да бута колата с тях. Други идеи?
Но ботушите са друга работа, трябва да не спарват краката, да не пропускат вода, изобщо за ботуши границата ми е в пъти по-висока от сандали. Чифт ботуши обикновено изкарват сезона.