От коя марка детски обувки сте доволни

• 228 294
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 720
Йоко май да минем на лични....апреските са уникални. Виждала съм розовите за момиче...на мен лично страшно ми харесаха.
Сандалите дето поръча не бяха ли по-хубави отколкото на снимката?
Това е с почти всички европейски стоки. На живо са много по-хубави отколкото на снимка за разлика от китайските Grinning

Упссс...сега видях, че си писала че детето има доста широк глезен. С по високите обувки най-вероятно ще имате проблем.

# 721
Щерката няма такива грижи с глезените и на нея по може да й купя апрески. Лесно ли се върни с тях?
За баткото тези бях харесала https://www.richtershoes.bg/bg/products/product50.html но като виждам как се затрудняваме с обуването на сегашните доста се замислих.

# 722
Ами аз апреските съм ги виждала на крачета на дете на 1,2 години. Ходеше си супер.
Но вие при баткото, като имате някакъв проблем не е ли по-добре да поръчваш поне 2 модела за проба? За да си спокойна.  Hug

# 723
https://www.richtershoes.bg/bg/products/advanced-search-p1.html? … p;values%5B%5D=12
От тези сякаш нищо по-подходящо не виждам.

# 724
  • София
Аз набелязах няколко модела, но чакам да ми изпратят шаблон.Вече ще стане повече от седмица и май по-добре да не се надявам вече на шаблон.

# 725
Имам шаблон, бързо май го получих. Ама да бяха написали и номерата на обувките срещу сантиметрите.
Сложила съм в кошницата в Амазон.де сандали по 16 Евро и ще видя кога ще поръчам и дали ще улуча за другото лято.
Между другото Noel и Ricosta много ми допадат, наред с Clarks.

# 726
  • София
Miss M аз също съм харесала няколко модела сандали, но не съм сигурна в номера. За това исках първо да получа шаблона и да й взема от тук едни зимни обувки и по тях да се ориентирам. Направо се плаша от големината на крачето на моята девойка. Shocked

# 727
Miss M, много ти благодаря, че обърна внимание!
ПОръчах сандали за каката за догодина (дано да ѝ харесат) и сандалки за прохождащи крачета, дано и там съм улучила номера, 20 взех.

# 728

Не ти познавам детето и незнам начина ви на живот. Ние караме ски зимата и задължително сме по планините...така, че винаги вземам апрески. Харесвам ботите със Симпатекс - защото на моя му се потят краката. Та в тези хем са му топли, хем не му са му мокри. Незнам защо Fit Me /несъм сигурна , че така се пише/ не го вмъкват. Но на мен много ми харесва. Понеже моя е по-голям и крачето расте с номер от пролет до есен, то сегашните есени ще ги носи и пролетта.

Ако детето ти не стои много време навън през зимата. Ако трудно му обуваш обувките. И ако му е дебел глезена както си писала...аз бих се насочила:
Към симпатекс/не към апрески, да имат по-широко отваряне и да не са над глезена. Бих заложила на това: https://www.richtershoes.bg/bg/products/product55.html

# 729
  • Пловдив

Не ти познавам детето и незнам начина ви на живот. Ние караме ски зимата и задължително сме по планините...така, че винаги вземам апрески. Харесвам ботите със Симпатекс - защото на моя му се потят краката. Та в тези хем са му топли, хем не му са му мокри. Незнам защо Fit Me /несъм сигурна , че така се пише/ не го вмъкват. Но на мен много ми харесва. Понеже моя е по-голям и крачето расте с номер от пролет до есен, то сегашните есени ще ги носи и пролетта.
На мен това ми стана странно. И ние караме ски. Фактически не ми трябват апрески. Отиваме, слизаме от колата, обувам им ски обувки, караме колкото караме, апреските топлят багажника на колата, като приключим или влизаме в хижата/хотела по пантофи (леки обувки) или се качваме на колата и се прибираме у нас. Фактически и с маратонки може. Децата ми особено обичат след тежките ски обувки на прибиране да си стоят боси, по чорапи в колата и по долното, термо-бельо. Обикновено екипите им са мокри и мръсни.

# 730
 Янтра ами ние не сме така....от хотела до ски гардероба ходим с крака. После караме до обяд.
Връщаме се и от ски гардероба до кръчмата пак ходим с крака. После след обяда децата обикновено отиват да се пързалят с шейната. Откарват там по час- два. После понякога ходим до друг хотел да се видим с приятели- пак с крака.
Детето всяка година до сега ходи на ски училище с ДГ. От буса до училището има разстояние за изминаване. Та идеята беше, че даже и в София да няма сняг. На моето пак са му нужни тип апрески, защото на планината има.

# 731
  • Пловдив
А, да, ние караме с наши ски, на мен ми е по-изгодно да купувам, всичко е в багажника на колата. Сега например за двамата по-малки имам пълна екипировка, купувам дреболии като шапки и ръкавици, които губят. Другия месец отивам да купя на големия от-до.

# 732
И без да карат ски моите деца, тази зима се убедих в полезността на инвестицията в goretex боти за тях. Аз купих на Primigi.

# 733
  • София
Момичета имам нужда от малко помощ. Според вас за есенни кои обувки са по-подходящи тези https://www.richtershoes.bg/bg/products/category14/product76.html или тези https://www.richtershoes.bg/bg/products/category14/product64.html
Мисля да поръчам пък дано да учеля номера.

# 734
М незнам колко е голямо детето ти.
Но ако ходи на градина със сигурност вторите - с лепки. На самото дете ще му е много по конфортно.
А и лично на мен по ми харесват визуално. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт