Имате ли любовник и защо?

• 43 944
  • 252
  •   1
Отговори
# 75
  • във вкъщи
Ох , а пА дали и на изневерилите мъже им е едно такова гузно  Mr. Green Thinking

Не, разбира се, смятат че им се полага, защото жена им ги е ядосала, освен това е нервна и крещи, така че направо си е заслужила милото да прислони нещастната си глава върху нечия чужда гръд.

Те са си родени с мисълта, че чуждото е общо, пък и едно  е*ане не било изневяра, било без чувства .Добре, че моя до сега не ми е споменавал, че е на това мнение, май ще излезе  е умен.Не си търси беля на главата.

Към авторката - Гузната съвест - бая поразии може да направи.Дали са ти съвет - изповядай се или отиди на психолог.Някой приятел също ще ти свърши работа - ще поплачеш малко на рамото му, приятелите нали са за това. Пък може на пук на гузната си съвест да компенсираш мъжа си с някой стриптийз с някоя яка как  + свирка.Или с почивка , за да докажеш любовта си.
Но според мен не признавай - вярно че на лъжата краката са къси ама пък и - всяко правило си има изключения.

# 76
Това с различните видове секс като награда той си го получава винаги. Малко се успокоих аз, ама ми е гузно. За почивка няма време. Последните 6 - 7 дена не ме оставя да измия чинийките даже. Не знам защо но осетил е нещо, че ми е гадно и ме тръшва докато ме види на леглото. Даже вече сама вдигам краката, че си знам. Обичкам си го и за сега съм решила да не му казвам пък да видим.

# 77
не виждам нищо лошо, особено, ако съпругът ти е пълно фиаско в секса и е просто един плужек и женчо....

# 78
Това с различните видове секс като награда той си го получава винаги. Малко се успокоих аз, ама ми е гузно. За почивка няма време. Последните 6 - 7 дена не ме оставя да измия чинийките даже. Не знам защо но осетил е нещо, че ми е гадно и ме тръшва докато ме види на леглото. Даже вече сама вдигам краката, че си знам. Обичкам си го и за сега съм решила да не му казвам пък да видим.
    Изневери винаги е имало - откакто съществува човешкият род и винаги ще има. За тебе си мисля, че  ще изневеряваш до кагато можеш, а чувството ти за гузност е в зачатък, или въбще  го няма. По-добре недей да унижаваш  съпругът си  като си признеш какви си ги свършила.

# 79
  • тук-там
..... Малко се успокоих аз, ама ми е гузно.

Защото не си е струвало....За това ти е гузно! Както се казва няма "добавена стойност". Laughing
Ако имаше.... нямаше да го мислиш толкова. Обаче се чувстваш "прецакана", нали.... Peace
Ти самата...

# 80
Аз освен че съм прекарана в пълния смисъл на думата, ами и много прецакана се чувствам. Ту съм весела, ту тъжна избива ме вече на лудост. Не съм казвала нищо и съм сигурна, че не ме подозира даже, но не знам вече.

# 81
Ами вземи му кажи най-накрая, че освен ту весела, ту тъжна, да станеш и безмъжна.

# 82
Ами вземи му кажи най-накрая, че освен ту весела, ту тъжна, да станеш и безмъжна.
Сигурно ви е забавно. Аз без мъж няма да остана, да знаеш. Важно е да съм с този който обичам.

# 83
  • тук-там
Сигурно ви е забавно. Аз без мъж няма да остана, да знаеш. Важно е да съм с този който обичам.

Донякъде е забавно....  newsm78
С доста голяма скорост влезе и рано изгасна. Peace
То мъже под път и над път. Само като придружител ако търсиш....ехей...
Но е важно и да знаеш какво е "обичам". Сега ако ми кажеш и, че този новия си го обичала.... Joy

И затрий по малко, че виж в съседната тема как ровят...половинките. Peace

# 84
Абе който кйаквото иска да си пише не ми пука.
 #2gunfire

# 85
 #2gunfire

Какво, да не реши да се застреляш.

# 86
 #2gunfire

Не все още.
Малко ми остава вече не издтржам на напрежението.

# 87
 #2gunfire

Не все още.
Малко ми остава вече не издтржам на напрежението.

Ама какво напрежение? Станалото - станало, не можеш да върнеш времето назад. По-спокойно, вземи се в ръце и се дръж естествено. Направила си грешка, че кой не греши? Важното е, че си си направила изводи и си взела поука или поне така звучиш. Според мен не казвай на мъжа си, не мисля, че споделянето на нещо такова ще заздрави връзката ви. Преодолей го, момичетата са те посъветвали за психолог, ако имаш нужда. И умната занапред.

# 88
Колко често ви привличат различни мъже от собствения? Случва ли се да прегрешите и какво ви кара да го правите?
Аз ако тръгна да прегрешавам ще е със сериозни намерения - развод и нов брак. Така само за чешене на крастата няма да стане. Иначе тук-таме ми хващат окото разни красавци, но нищо повече. Другият случай (когато бракът е невъзможен) е да ми харесва много, да имам някаква изгода от връзката и изгледи за дълготрайни отношения - изключително редки случаи, разбира се - само един след като се бракувах и то все още неосъществен. Simple Smile  Сори, такава съм си - пролет, лято, хормони, не хормони... макар че май съм много проста да не се радвам повече на живота..  newsm78

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 11:55 от White Magic

# 89
  • където ми харесва
Колко често ви привличат различни мъже от собствения? Случва ли се да прегрешите и какво ви кара да го правите?
Аз ако тръгна да прегрешавам ще е със сериозни намерения - развод и нов брак.

Ти не си поплюваш, а? Директно от брак в брак ли скачаш? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт