Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 237
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Страхотна е тази баба! Моите почитания!

ТДИ, дано бързо да се оправи баткото, ако има как да ги разделиш, ще е най-добре.  Hug За бърнара си абсолютно права, не бих го и близнала в този момент.  bowuu

Дива и Иренка зачезнаха, а и Вивиан нещо липсва тази седмица...  Thinking

Отчитам Долния фокус на Алфата, а на кантара 58 кг. и да видим до кога....  Mr. Green

# 706
  • София
Ще помисля за ластиците Rolling Eyes,но трябва да се започне от някъде...ще ме извините,но трудно ви разбирам термините Mr. Green,много сте напред с материала Peace
Бихте ли ми препоръчали нещо за дупе Praynig

# 707
Момичетаааа бях при един лекар не знам какъв се води май рехабилитатор ейййй имало и можещи хораа.  Значии преди влеме ме беше блъснала кола иии от таммм имам травма на кръста един нерв таааа ще се мажа сега с едно мазило, трябвада вися на лост и рехабилитацияи също явноо не клякам провилно прекалено се навеждам и аз не знам, ноооо ще го оправя и това иии ми каза да загрявам повече кръста. Татака има светлина в тунелаааа: )

# 708
Еее, Фъстък, откриха къде е ключа за палатката! Много се радвам  Peace Hug
Туй висене на лост не го чувам за първи път, май си е добро като цяло Grinning ще си висим като прилепчета  Laughing

# 709
Висенето на лост е прекрасно - правих го веднага, щом почнах да се движа заради гърба. Също е много добре, ако почувстваш напрежение в гърба, заставаш пред стена на 15 см от нея, изпъваш ръце над главата и се пускаш напред - много добре действа като стреч на мускулите, които от различните травми стават ригидни
Фъстък, според мен трябва да спреш за малко с кляканията с тежести до възстановяване  Peace

# 710
Здравейте!
Like_Smoke с бавното хранене нямам проблеми, ама все се храня пред ТВ или, компютъра, лаптопа и понякога се улисвам. Определено съм забелязала наяждането си с малки количества, но стремеж да опразня чинията. Ще се пробвам и с по-малките чинийки и порцийки, мисля че ще свикна бързо. Благодаря за изчерпателният пост!  Hug
TDI аз само си питам, то няма лошо ако само си мислим, понякога за биричките и другите неща Stuck Out Tongue Иначе определено в последно време следвах максимата живея за да ям  Embarassed
bilyana333 от около месец ви чета, а откакто се присъединих към вас /една седмица е/, но някак мисленето ми се промени и сякаш възприятието за храна и хранене, факта че не ти е забранено, а се стремиш към малко и полезно, почва да ми става навик. Много съм щастлива и се надявам така да си се науча завинаги. Чувството е уникално. Аз не съм фен на алкохола толкова, мисля че ще посвикна да игнорирам желанието да правя компания на пиещия/пиещите на масата.

Сега да се отчета:
Снощи хапнах таратор и шницел, но ядох късно към 9.30. А и беше след около 30-40 мин. след тренировка, трябваше иначе да пропусна едното, а някак бях лакома и за 2те. Днес съм на кисело мляко и ориз. Може би довечера ще съм на леща. Всичко е без хляб и газирано вече тоооолкова време, много съм доволна. Усещам си корема липсващ, е огледалото друго показва, ама пак. Вчера се поразходих около час-час и половина, после тренировката и след това реших да скачам на въже. Около 70 скока. Сутринта направих нещо като разгрявка, ама само дотам. Възнамерявам след известно време като посвикна вечер, да почвам и сутрин така.

Чувствам си мускулите постегнати, леко понаболват, нещо като мускулна треска ама не баш, даже и на корема, явно нещо се случва и това може само да ме радва Simple Smile

\\\Фъстъчка\\\  Много се радвам!

Желая ви прекрасен и усмихнат ден!   bouquet

# 711
Ще помисля за ластиците Rolling Eyes,но трябва да се започне от някъде...ще ме извините,но трудно ви разбирам термините Mr. Green,много сте напред с материала Peace
Бихте ли ми препоръчали нещо за дупе Praynig

На мен ластиците не ми допадат,дори когато бях съвсем начинаеща.Имам кутия от 3 различни вида и събира прах.

Емоционална покупка,рядко правя такива и после обикновено съжалявам.

# 712
\\\Фъстъчка\\\ , радвам се за добрите новини.  Hug
А пред Хариет- дълбок поклон.
И аз искам да се науча да тичам, но се притеснявам да не ми се появят болки в коленете. Все пак си се товарят стави... Или бъркам?  Thinking

Отново се старая да спазвам хр.  режим, изготвен ми от Румяна и мисля, че засега върви добре. Решила съм да го спазвам стриктно, без замени и интерпретации. Първото завъртане, точно до морето. Вчера имаше малко отклонения, но не бяха с вредности, като пак бях около 1200 калории.  Peace Но с тези нейни порции направо си пропускам междинните хранения. Екстра ме засищат и ми държи плътно до следващото основно.  Peace Ето, сега си изядох месото с булгур и домати и направо... последните хапки така приятно ме заситиха!!! И в същото време не ми е никак тежко на стомаха. Чудничко.  Blush
Относно тренирането по време на отпуските /летните де, зимните си е каране на ски обикновено/, аз съм от тези, които не тренират. Но и ние по време на отпуска се движим много, постоянно обикаляме около района, в който сме отседнали, така че пак не се стои на едно място. Компенсирам с хубаво хранене, обаче. Най- много да си позволя един- два сладоледа и то защото просто не обичам.  Simple Smile

Днес отчитам горна част на Румяна.
Самонаблюдавам се и установявам, че когато предната вечер не съм пила алкохол, почти не се потя. В противния случай- в края на тренировката съм вир- вода.

Бобченка, тренировката ти ме разби направо. Ти си НЕ- човек!!!  Heart Eyes

# 713
Обаче да ви кажа може би това е хубавото да тренираш с инструктор - да те гледа какво правиш през цялото време - ето на от толко време тренирам гледала съм техника а бе всичко уж ама се оказва, че малка промяна и е съвсем различно. Така, че от колкото и време да тренирате винаги от време на време си проверявайте техниката в огледало или някой друг да ви гледа Simple Smile

# 714
една приятелка се прибра от Бразилия и каза, че толкова огромни задници никъде не е виждала  Crazy забавното в случая е, че все пак тя живее от 15 год в САЩ
Щях да се удавя в кафето си тази сутрин, четейки това Joy  Hug

Данди, приеми поздравленията ми! 58кг. са ми цел и на мен, мотивираш ме и се стягам  Hug

Qsxza, спорта и храненето са най-доброто, което можем да направим за себе се  Hug

Фъстък, ще се оправят нещата. Добре е, че си попаднала на специалист. Но зависи много и от теб. Засега наистина не клякай с тежести. За по-нататък може да погледнеш Debbie Siebers - Slim Series си мисля аз.

k@li , аз съм тренирала доста с ластици и никак не смятам че са излишни. Също погледни препоръчаните на Фъстъчка от мен тренировки на Деби, ластиците се употребяват доста.
Ако си начинаеща в силовите тренировки (до усвояване на правилна стойка), по време на бременност и за потдържане на добър мускулен тонус, както и при разтягане за мен вършат чудесна работа. Според скромното ми мнение може да се направи един много красив релеф с ластици.
Съветвам те да си вземеш medium или по-скоро heavy, леките изобщо няма да ти трябват  Peace

# 715
Вчера правих Сидни част от упражненията за корем и крака. Много ми дойдоха да ви кажа, а тренирах само 30 минути и едвам ги правих. Сега гръб, кръст, ръце, крака, гърдите от гирите ме заболяха,врат всичко ме боли. С другите упражнения не беше така.
Ох, не знам може би не съм свикнала още и ми идват по-тежки. Но пък тренират цялото тяло, всеки път правя загрявка и пак ме болят мусколите.

# 716
Вчера правих Сидни част от упражненията за корем и крака. Много ми дойдоха да ви кажа, а тренирах само 30 минути и едвам ги правих. Сега гръб, кръст, ръце, крака, гърдите от гирите ме заболяха,врат всичко ме боли. С другите упражнения не беше така.
Ох, не знам може би не съм свикнала още и ми идват по-тежки. Но пък тренират цялото тяло, всеки път правя загрявка и пак ме болят мусколите.

Така е, но ще свикнеш. После сама ще се смееш на себе си като си помислиш, че тези упражнения са ти идвали тежки. Моето мнение е, че тренировката трябва да е тежка. Разбира се, поносимо тежка, но задължително натоварваща. Хора, които просто махат с ръце и крака и си мислят, че спортуват - се заблуждават. Това е просто раздвижване.

Така че - продължавай. Когато ти е най-трудно, направи още едно повторение  Wink

# 717
  • Бургас
Намерих нещо интересно в мрежата. Тъй като освен тренировките има и момичета желаещи да се вталят. Това е интересен и лек начин за намаляване на теглото, пък и не знам защо, но много им вярвам на тези японци. Това е техника, чрез дишане, ето линкче, за който се интересува
http://mall359.com/%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … -1837-obiavi.html

# 718
Намерих нещо интересно в мрежата. Тъй като освен тренировките има и момичета желаещи да се вталят. Това е интересен и лек начин за намаляване на теглото, пък и не знам защо, но много им вярвам на тези японци. Това е техника, чрез дишане, ето линкче, за който се интересува
http://mall359.com/%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … -1837-obiavi.html

Ами мазнини не се топят точно така  Thinking
Те трябва да се използват като източник на енергия от тялото, защото са точно това - складирани запази за черни дни. Понеже съвременните хора се движат малко, но ядат много и калорично, тази енергия няма къде да отиде, а знаем, че енергията не се губи. Тя се трансформира под формата на мазнини и се отлага на места, където човек е предразположен - някои около пояса, други около бедрата и ханша.

# 719
  • София
Момичета, липсвате ми  Hug
Тази седмица не съм тренирала нищо, освен на кростренажора интервали, преминавам през тежък етап и нямам много хъс за тренировки.
Дано скоро вляза отново в ритъм, знам, че само спорта ще ме изкара от лошите мисли.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт