Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 233
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Ух, аз малко в края на темата се появявам, ама така са ме затиснали ангажиментите, че за тренировки изобщо не може да остане време. Дано скоро приключи и това, че нерви няма да ми останат.
На всичкото отгоре това напрежение и здравословно май ми се отразява, та днес повръщах на работа. Егати ужаса.  ooooh!
Поне режим спазвам, ако не друго. Да се отсрамя. Другият месец ако не ме домързи и снимка преди/след ще кача. Не че е кой знае какво, но за мен е голям успех. Да не говорим, че и снимките, които видях зловещо ме засрамиха.
Мерида, Чика, и на още някой видях пресата, да прощава, че не помня  Embarassed. Страхотни са. Дано и аз успея да се похваля някога с такова нещо.  Joy

# 691
Привет Hug
Почнах и аз сутрешно бягане, на пътеката интервали 1 мин бърз ход 3 мин бягане и така 4 кръга.
Пилатес с органи, някой питаше, това е класически упражнения пилатес с в съчетание с различни уреди - примерно днес имахме ластици, гири за крака, гири за ръце, топка, босу топка,нещо различно Peace
Направих преди малко спиида на Шон, каква мускилна треска имам на краката и Д-то не е истина Crazy

# 692
  • Stavanger,Norway/ Varna
Привет пак от мен  Grinning

Натренирах се доволно, ей така обичам, кеф до дупка. 6 км тичане, след това табата със спринтове, след табатата 200 ходещи напада на пътеката (с почивки, че направо се сковах  Crazy). Това беше долна част. После тренирах гърди, рамо и гръб. Завърших с малко корем и стречинг. Както бях гладна, изядох едно пилешко бутче и малко салата и ми стана ужасно тежко  Crazy Crazy.
Аз откакто открих какво чудесно фрапе става с нес кафе, протеин лед и малко мляко, едва чакам да стана сутрин и да си врътна едно.  Crazy

Нуклеар аз преди мразех тичането и неможех. Но сега много го заобичах и забелязвам как вече 10 км за нищо ги нямам, както и много бързо се възстановявам след това. Само бъди упорита и малко по- малко ще изтренираш издържливостта  Peace Иначе, в началото и аз така се чувствах, направо заспивах права. Според мен идва от насищането с кислород по време на тренировката и после като се успокоиш, ти се доспива.

# 693
Нямам време тези дни за форума, ама като съм хванала 10 дини под една мишница, така е Sad Спортувам, храня се ОК. ТДИ, права си за алкохола, но ми е кеф да си пия чаша вино на вечеря ... така че с риск никога да не видя плочки, ще продължавам в този дух  Embarassed  Стискам палци малчовците да се оправят!

Айа, честит рожден ден на патерици!  Хиляди благодарности за пътеписа!   bouquet

За ските, аз си карам от край време, но това не значи че карам добре ...

Nuclear, пробвай да редуваш бягане с ходене ... 3 минути бягане, 2 ходене ...

Атлас   Hug

Ето една слънчева снимка от нашите географски ширини - по-скоро от мястото където ще ходим на 1/2 маратон след 3 седмици.  Миналата неделя с ММ избягахме пробно 9.5 мили там, така че сега се чувствам по-уверена, че ще се справим с надморската височина Wink

# 694
  • here, there, everywhere
Бобченка, няма отказване. Заинатила съм се и ще се науча. Може и да си права за кислорода. Като парен локомотив пуфтя. За момента мисля, че минавам към 4км. Нищо не е, но и аз не съм на 20години вече.

Мама Мил, аз следвам една белгийска програма start to run. Та общо взето те ми казват сега бягаш, сега 1мин. ходене и така. Имам още 10урока и след това би трябвало да мога да издържа 5км. Имам и следващото ниво за 10км.

Аз също не се отказвам от чашата си вино за вечеря. Наясно съм, че без нея ще прогресирам много по-добре, но така ме отпуска от стреса, че не е истина.

# 695
Лорийн, според законите на физиката тези вибрации все някъде трябва да отидат, та най-вероятно ще е пода... върти ми се в ума, че бях чела статия за семейство, които бяха изхвърлени от апартамента си, защото детето им скачало на трамплин, т.е. шум! Гугълни преди да купиш, че да не си го трошиш после в главата....а, да - това е малко нещо мит, че по американските форуми всички са само любезни и отзивчиви!

ТДАй - браво на теб! Аз много вярвам в силата на разнообразието! Ако си правила Precision Toning горещо препоръчвам поне 2 от 4-ите да правиш и да ги завършиш с поне 30 мин кардио по избор!

От мен - стандартното, чудя се какво още ми се прави и ще е или някой чутовно дълъг стречинг или Т25+бразилски задни части (една приятелка се прибра от Бразилия и каза, че толкова огромни задници никъде не е виждала  Crazy забавното в случая е, че все пак тя живее от 15 год в САЩ)

# 696
Добро утро!
Отчитам от вчера само 100 клякания през деня и 30 минути упражнения вечерта. Вчера не успях да походя и пеша, но днес ще опитам и с това да наваксам, за да допълня движението.

# 697
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро Simple Smile

Благодаря за милите думи, момичета  Hug
tqna, много благодаря за подробния отговор  Hug

ТДАй - браво на теб! Аз много вярвам в силата на разнообразието! Ако си правила Precision Toning горещо препоръчвам поне 2 от 4-ите да правиш и да ги завършиш с поне 30 мин кардио по избор!

Да, точно това правих и мисля да правя по 1 тренировка всеки ден преди Шон, с изкл. на петък, тогава имам 2 тренировки с Т25  Wink
Иначе отчитам мускулна треска на дупето  Shocked 

Аз от както съм пак на В12 не налитам на сладко, изписано ми е от хематолог, не е по мое желание, но пише, че регулира апетита и подобрява настроението, пък може и като го знам да си самовнушавам  Laughing 

# 698
И аз ли да взема да си самовнуша с тоя В12  Laughing

# 699
  • В полите на Пирин планина
TDI, дано бързо минава ангината на детето  Hug

Мерида, браво на медалистката. И двете сте много хубави.

Аз се отчитам със снощната тернировка със Синди / отново /. Обаче вчера храненото ми беше зле, ама днес по-добре  Praynig

Аз не мога да тичам / тежи ми д-то, а и ЕГН-то /. А и никога не съм можела. Предпочитам по-силовите тренировки.

Аз също обичам вино, обаче от месец и половина, откакто се пробвам да съм на режин съм пила по чаша бяло 2-3 пъти и то по повод.

Като ходите на почивка продължавате ли с тренировките?
В края на юни ще ходим и си мисля, че като начинаещ не е добре да прекъсвам започнатото, а да се стремя да не променям особено нещата, вкл. и храненето.

# 700
  • here, there, everywhere
Отчитам алфа кардио. Следобед ще направя още нещо, но още не съм решила какво.

Лейди Брин, то и аз не съм първа младост и никога не съм можела да тичам, но сега се амбицирах. Даже смятам през отпуската така да се поддържам защото предполагам, че няма да мога да правя други тренировки.

Понеже програмата за бягането е през ден, а и днес доста вали, ще го редувам с Шон. Така се надявам да си вдигна издържливостта.

# 701
Nuclear, похвални са ти амбициите  Peace

Моите са да пооформя по-добре изглеждащ силует, че като се видя на някои снимки  ooooh!

# 702
Като си говорим за бягане, не мога да не споделя тази информация - Браво на Хариет!!!
http://www.sportal.bg/news.php?news=491025

# 703
Като си говорим за бягане, не мога да не споделя тази информация - Браво на Хариет!!!
http://www.sportal.bg/news.php?news=491025

Еха, страхотно   bouquet

# 704
Добро утро!

Значи,въртя се гледам се ... И все тези къдравинки по бричовете са ми в очите.
За 1 година свалих 10 кг,дрехите ми от преди да забременея са ми дори големи,скачах,подскачах ,кляках - е не и не! Стоят си.

Не ми идва на ум как да ги тренирам.Бедрата ми се стегнаха,изчисти се целулита-вече почти невидим.Обаче бричовете не.Дупето ми се смали и стегна видимо,обаче и там имам 2-3 дупчици,които ми вадят очите.

Днес вероятно няма да успея да тренирам,план-графикът за деня е такъв Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт