Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 231
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, липсвате ми  Hug
Тази седмица не съм тренирала нищо, освен на кростренажора интервали, преминавам през тежък етап и нямам много хъс за тренировки.
Дано скоро вляза отново в ритъм, знам, че само спорта ще ме изкара от лошите мисли.
 Hug

Вив, бързо да се оправяш - в чужбина казват relax, у нас "я, се стегни" - аз ти пожелавам да избереш твоя вариант и те чакаме обратно в темичките  Heart Eyes

# 721
Биляна, нали  Crazy Най-популярните пластични операции в Бразилия са за уголемяване на дупето ( Brazilian Butt Augmentation) - южняшки сексапил, какво да ги правиш!

Фъстъче, старите травми могат да са много неприятни, прави серизоно рехабилитацията!

Бихте ли ми препоръчали нещо за дупе Praynig

Я да видя какво имам в ютюб фейвс:

https://www.youtube.com/watch?v=X7RDfw0NuZ8&list=PLAiKhPLPw7 … xAAq&index=11

https://www.youtube.com/watch?v=7Q7L673i8OY

https://www.youtube.com/watch?v=FMzupeClpBI&index=12&lis … PG3yEUr6XBweyxAAq

Редувай за разнообразие, както всяко бързо ходене (бавно тичане) по наклон (но не надолу  Mr. Green) или качване на стълби/степер дават чуден резултат и стягане точно на дупето! В зала много обичам и елиптични машини (щадят коленете), степерите са добри, както и изолиращите машини: https://www.youtube.com/watch?v=HMwB0kyLxpk

# 722
За дупе е най-добре да се кляка  Wink

# 723
Фъстъчка, радвам се,че си попаднала на човек, който си разбира от работата и може да ти помогне! Дано ти мине напълно и да можеш да тренираш спокойно.
За вчера отчитам един час тренировка цяло тяло (общо 75 бърпи-та с нормални лицеви опори  Crazy ). От този един час може би едно 20 мин. отделих на пуфтене, почивки и наливане с литър вода в жегата. Много ми е трудно на топло, предпочитам да ми е студено, но няма как. Днес е малко по-добре и уж нямаше да тренирам. Започнах с 20 мин аеробика, редуване на високи колене х2мин. + подскоци "Звезда" и скачане на въже х 1мин. Направих 16 мин почиваща тренировка с Румяна и накрая завърших с 20мин страхотно разтягане. Днес се чувствам прекрасно! Тонизирана и заредена с енергия!  Blush Храната засега е омлет с 4 белтъка и 2 жълтъка, зелена салата със млечни топчета + малко шунка. Сега пия ледено горчиво фрапе  Heart Eyes с нес кафе и малко прясно мляко (благодаря на Бобченка,че сподели и ме подсети да си направя).
П.С.: Досега само за диета с дишане не бях чувала hahaha Joy Joy Joy

# 724
Мисля и стретчинга на Шон да си направя след малко...
Вивиан, дано по- бързо се отърсиш и  всичко остане зад гърба ти.  Hug

# 725
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вив, нали знаеш, че точно с тренировки най-лесно се преборват лошите мисли, на мен като ми е най-скофтено, най се натоварвам, такива си ги мисля... веднага мога да ти дам едно "бърпи" ала Теди - лицева, дабъл джак, коляно към рещуположен лакет, подскок нагоре, дълъг скок, клек (Смоуки  Wink ) хоп клек на 180. Правиш 10 такива бърпита после 20 тяга, 10 суинга и завърташ в 3 кръга, или повече   Laughing

Някой беше питал за тренировка по време на почивка - веднага давам идея  Laughing  лицеви, български клек, клек нормален, Т- планк или не знам как се казва това , нормален планк, коляно към лакет,  + тихата аеробика на Руми, никой в хотела няма да разбере, че тренирате  Wink  ааа да сетих се и още  Laughing  ножици от легнало положение, свещ и изправяне до седеж (Румито го има в едно от видеата си), абе има какво да се прави Simple Smile

Qsxza, не съм искала да те притесня по какъвто и да е начин, в смисъл не съм искала да се изразя грубо, или негативно, ясно е, че всички "съгрешаваме" тук-таме, аз не съм с перфектен режим, не мисля, че някой тук е, в никакъв случай не съм искала да те накарам да се чувстваш неудобно. Всичко с времето си, а с него ще видиш, че торти-морти-банички-бутерки няма да ти правят впечатление, а виното и Руми го "позволява", тя не, че забранява де, но 1 чаша вечер го смята за ОК, аз преди също пиех, после открих чайовете и виното ми стана безинтересно  Rolling Eyes

Понеже вкъщи всичко е спокойно, като да не повярваш с 2 деца  Crazy,  се чудя сега дали да направя Трейси за ръце, или Джо Дилън, после имам Шон лолър фокус  Thinking  newsm78

# 726
Направих си стретча и сега буквално мъркам от кеф  Crazy
Обаче! Музиката, която е за фон се чуваше ужасно силно, а обясненията на Шонката- Ич  Confused Което е супер гадно, защото човек не може  да се съсредоточи и вглъби достатъчно в правилната техника, разсейва се, за да гледа упражненията, а не да ги слуша... А преди не беше така! Сигурна съм. Стретча ми е свален на флашка, в момента просто го пуснах на друг комп... Има ли начин да се оправи с някои настройки, примерно?
Помня, преди седмица- две може би някъде още някое от момичетата /дали не беше Вивиан/ се оплакваше от подобна "екстра" в Гамата...
Ако някоя от вас го има с "нормален" звук, ще съм й безкрайно благодарна да го пусне.  Praynig

# 727
  • В полите на Пирин планина
Току-що направих Gamma Rip't up - е, страхотна тренировка. Много ми хареса и колко пот се лееше от мен, а сега ръцете ми са потреперващи.

# 728
Цитат
Момичета, липсвате ми  Hug
Тази седмица не съм тренирала нищо, освен на кростренажора интервали, преминавам през тежък етап и нямам много хъс за тренировки.
Дано скоро вляза отново в ритъм, знам, че само спорта ще ме изкара от лошите мисли.
 Hug

Успех и скоро да се завърнеш! Лошите мисли трябва да ги гоним   Wink

Колкото до дупетата, аз  правя страхотни упражнения за дупе. Ето ги:

http://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1% … %B5-video907.html

Отчитам се набързо за днес:току що 30 минути на велото и за днес ще е това, че още ме мъчи мусколната.
Закуска:нямаше, защото станах на обяд   Grinning и хапнах една супа, едно кафе пих и ябълка
към 5 и нещо-Малко сирене и салам + 1 филия хляб/все пак не може да се изключи изцяло хляба/
Довечера ще ям салата и запечени картофи с месо, но това довечера ще е по-късно, защото съответно сега не съм гладна, а и си чакам приятеля да се прибере  Simple Smile
Така е малко кофти с режима, ама който става късно.....

# 729
За дупе е най-добре да се кляка  Wink
newsm78 newsm78 newsm78 Клековете работят, но ако само те бяха достатъчни защо фитнес индустрията прави милиарди от програми за задните ни части, а като гледам и профитата не разчитат само на клекове  newsm78 newsm78 newsm78

Отчет с Mary Helen Bowers - Ballet Beautiful: Body Blast - олеле мале!!! Изглежда леко несериозно, особено ръцете, но какви крампи!

За утре съм си заплюла тази терминаторка, уъркаута за ръце, ако оцелея ще разкажа!

PS Личното ми мнение, с което не ангажирам никого е, че на начинаещи, които най-често търсят стягане и отслабване не е оптимално да се препоръчват клекове и хардкор, защото те относително лесно и бързо водят до покачване на мускулна маса. След което начинаещият не успява да се пъхне в любимите си дънки и прекратява всякакви спортни забежки. Докато хора, понатрупали известен опит сами достигат и до утежелените клекове и до мъртвите тяги и до смит машините+лег пресите, но те вече знаят какво искат и по-често знаят как да го изпълнят, за да избегнат травми. Лично мнение  Peace

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 20:13 от Agent Provocateur

# 730
  • София
Ех, момичета, трогнахте ме, благодаря ви от сърце!!!!  Hug Hug Hug
Нищо не помага така, както една яка тренировка, вярно е!   Heart Eyes
ТДИ, много ми хареса предложението ти, тия бърпита са направо убиец  Heart Eyes
Дано не забравя някой компонент и ще ги пробвам  Crazy

Тили много неприятно като не се чува Шон, мен много ме мъчи това. Може и да се оправя с накоя настройка, но аз не я знам, рових, но не открих.
Имам стреча с нормален звук, ако имаш търпение, утре ще го кача в докса и ще ти го пусна.
Само ще те помоля, ако видиш, че не го пускам, да ми пишеш или тук в темата или на ЛС, защото така съм изперкала, че като нищо ще забравя  Embarassed А не е умишлено.

# 731
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТиЛи, писах ти на ЛС
Агентака, тоз' балет не е ли много бавен и скучен?  newsm78 Thinking  Дай отзиви после, моля  Peace

Аз отчитам Трейси ръце и Т25 долна част. Правих мъфини - овесени ядки, конфитюр домашен и 1 яйце, хубави станаха  Peace

Моята храна днес - закуска филийка със сирене, обяд - 3/4 яйце (щях да пукна след това), около 50-70гр. кашкавал и 50гр. сирене, преди малко 1/2 мъфин. Вечерята ще е гювече от картоф с тиквичка и топено сирене. Предвиждам и череши  Party  

Ще взема да пробвам на Шон режима за 7 дни, ама не знам с тая риба на закуска  Rolling Eyes

# 732
Да дам отчет за днес: ден 25 от 4ти рунд на ФБ: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Total-Body-Burnou … for-Endurance/ga/ и http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Total-Body-HIIT-B … abata-Workout/gk/

Вчера почивах, защото не ми остана време. Уикендът ще наваксвам с тренировките.

Благодаря ви пак за милите пожелания и за хубавите думи за пътеписа. Hug Трудно ми беше да го напиша, че писането хич не ми се отдава. Но преди пътуването толкова търсих и не открих нужните ми съвети, поне написаното от мен дано е от полза на други пътешественици.  Peace

# 733
Виван, не се занимавай с "моя" стретчч- TDI ми го пусна. И тук да кажа още веднъж- огромно благодаря!!!

# 734
Само влизам за отчет, че и аз нещо съм оклюмала. За днес-гърди, трицепс и рамене. Трябва да си увелича тежестите за някои упражнения, но днес нямах хъс, така че съм доволна и на това,че не пропуснах тренировка. Уж си мислех, че съм си отяла на джънк, но уви-продължавам в същия дух  Mr. Green.
 Много добро настроение за всички!

Общи условия

Активация на акаунт