Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Фенче страхотни са дребосъците!  Heart Eyes Heart Eyes

# 76
  • София

Камелке Hug, не знам какви ще ги редиш другата седмица Mr. Green ooooh!

..... newsm78 newsm78 newsm78 ....нещо не те разбрах

# 77
allisas73, Ками, привет и за вас! Hug

allisas73, песента- поздрав ми хареса и на мен! yes
Благодаря!   bouquet

Ина, само така, за купон- винаги готови! newsm68

Фенче, ама големи са сладури! Поздравления за купата!  smile3501
Да са ти здрави и все така да те радват докато са с теб! newsm10 newsm51

Аз например във всяка сцена от всеки еп. до тук си имам любим детайл...
то и затова целият сериал ми е любим! Two Hearts

Ками, с едно нещо съм съгласна с теб...не ми е жал за Джемре...
и на мен, жал така и не ми стана,  Stop Naughty ами то няма за какво и до тук, а и до финала. Peace
Виж- съчувствие, съпричастност имах за нея- и то много, ама това е съвсем друго нещо,
е, поне според мен. Grinning

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 21:32 от margita9

# 78
 Airra .аз лично не съм срещала такава информация! Сутринта надникнах в темата за ЗП и там имаше малък коментар че  усилено се говори за сватба и за евентуална бременност  на Башак  ! Та Ромина казваше че такова нещо не може да се скрие и скоро ще се разбере ! Но  дали ставаше въпрос за Берен и севгилито и или за Киво и Башак не разбрах ! Иначе на мен ми се иска това да не е вярно и за двамата -щото и двамата са си избрали едни половинки .като ги видя ми се завърта свят   #Crazy

# 79
  • София

Изгледах маратонно 45 и 46 серия, ами Зейното голяма злоба става бе Mr. Green
Та актрисата е подбрана много коректно, тая Мерве се справя брилянтно с гадните ролички Peace

Ами то...с какъвто се събереш, такъв ставаш. Джемрето и даде брилянтни примери за злоба и гадни номера.Не разбирам, защо Зейнеб трябва да и отстъпва. newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 21:37 от kamelia741

# 80
Фенче, големи сладури, нали са и в синьо, левскарчета  Simple Smile, моят любим отбор !
Прекрасни дечица и момиченцата и момченцата, живи и здрави да са !
И дано живеят в една просперираща България. Praynig

# 81
Ками, имах в предвид, че другата седмица ще имаш още повече поводи да плювкаш по Джема Mr. Green

Кристалина, те говореха за сватба и бременност на Берен Wink

# 82
Айричка, така е. Мерве е царица на гадните роли. Още от Малки тайни.

# 83
Дааааааа ... много ме подмладяват, вярно е! Родителите им не ми вярват, че могат да са ми деца  Joy Joy Joy Joy Joy Тази година ми съкратиха малко живота  hahaha ама иначе са много сладки, да! Heart EyesМного ви благодаря на всички!
Ками  Hug да, постнах и ги на Дидка във фейса, чакам отговор. Ма как няма да и харесат беее ...
Ками , ако Гюлтенка не се бъркаше толкова много в живота на дъщеря си, бъди сигурна, че щеше отдавна да е с Кузей ...Любопитно ми е - къде до сега видя злоба в Джемре  newsm78 Кого нарани умишлено и се наслаждаваше  newsm78 И на мен ми е интересно, какво ще пишеш утре вечер  Joy Joy Joy

# 84
  • София
Ками, имах в предвид, че другата седмица ще имаш още повече поводи да плювкаш по Джема Mr. Green

Ох... олекна ми. Не, че до сега с перо я галих Joy Joy Joy
Аз си мислех, че нещата ще и се подредят от самосебе си, и няма за какво да я "дърлям"
Оправи ми настроението. Само ме е яд,че филма свършва другата седмица.До наесен туко виж съм я захаресвала rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 85
Виж- съчувствие, съпричастност имах за нея- и то много, ама това е съвсем друго нещо,
е, поне според мен.

Марги миличка,  newsm51 !
Знаеш би кога започнах да ги разграничавам съжалението, съчувствието.
Ами нямам спомен преди това да съм се замисляла, но когато Скарлет си мисли, че съжалението върви винаги ръка с ръка с презрението и не трябва да позволи на Рет Бътлар да я съжалява.
Затова на финала, когато й казва, че заминава, тя намира сили да вдигне глава и кротко да потита "къде заминаваш?", а след този нейн въпрос за миг в очите му проблясват познатите огнени пламъчета, само за миг ... Simple Smile

Извинявайте за спама.   Praynig

# 86
Airra .аз лично не съм срещала такава информация! Сутринта надникнах в темата за ЗП и там имаше малък коментар че  усилено се говори за сватба и за евентуална бременност  на Башак  ! Та Ромина казваше че такова нещо не може да се скрие и скоро ще се разбере ! Но  дали ставаше въпрос за Берен и севгилито и или за Киво и Башак не разбрах ! Иначе на мен ми се иска това да не е вярно и за двамата -щото и двамата са си избрали едни половинки .като ги видя ми се завърта свят   #Crazy

За Берен става дума  Laughing

Мацкиии!
Ками, до голяма степен съм съгласна за Джема, ама и с някои за Зейна също съм съгласна  Mr. Green
Иначе, говорете си, не ми пречите  Heart Eyes

# 87
Душици пак ли се почнахме на тема Джемре - Зейнеп? Да включвам турбото  newsm47

# 88
  • София
Фенче, Айра правилно ли рабрах newsm78 newsm78 newsm78

Значи да очаквам тези дни пълна програма с простотии от Джемрето? Така ли? newsm78 newsm78
Егати кефа.
Фенче, примерите са много. Но по-нататък ще си говорим. Имаме цяло лято без епизоди.

Скрит текст:
Само ми подшушнете лекинко. Джемрето, ще види ли Кузей и Дениз заедно newsm78 newsm78
 newsm78
Ама само да или не. Без подробности Naughty Naughty

# 89
Ками  Hug дишай спокойно  hahaha ДА! Още утре май  newsm78
Утрешната серия ми е любима ...
Скрит текст:
Кузей в очите на Гюлтен ще каже : Аз обичам Джемре! А Гюлтен ... ми идваше да я удуша, честно!

Общи условия

Активация на акаунт