Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Привет, дружки!  Heart Eyes
Диме  Hug страхотен колаж, ейвала и на теб!
Папашка  Hug и аз пиша изходно ниво на 36 парчета, че колегата ми е младо и зелено девойче, логопед по професия и въобще до сега не е работило в ДГ и не може, ама винаги намирам време за тук  Laughing
Диме  Hug а аз пък съм сигурна,че точно такъв е бил замисълът на двете сценаристки - още в самото начало на филма се знаеше, че двамата братя обичат едно момиче и това е Джемре. Няма как да потръгне връзката на Кузей и Зейнеп, след като той не успя да я обикне ... опита се, не можа ...Пък и както и аз и други дружки тук споделят, те двамата не са един за друг, рано или късно, с или без Джемре щяха да се разделят ... нямат нищо, ама нищо, което да ги свързва, освен едната гола страст . А знаем колко бързо си отива тя, нали ? Ама щом това ви утешава, че заради фенските пристрастия двете дами са променили сюжета, ОК! А задавали ли сте си въпроса, защо аджеба, именно на Джемре симпатизират хората, а малко харесват Зейнеп  newsm78 Дали наистина е толкова тъпа и залепнала като репей  hahaha както вие с Ками го усещате ?
Теди, Светле, Наде, Марги,Орси, Марийче  Heart Eyes Hug wavey
Айрич  Heart Eyes не мога да преценя на коя снимка да се спра ... на всичките е нахално красив  Laughing
Там е работата,че съм от младите и зелените Laughingама се оправям сама,няма на кого да разчитам Rolling Eyes
Скрит текст:
А вкъщи са ми 2-породени!А честито да ми е!
Но това,разбира се не е оправдание за неписането ми Simple SmileИ все пак-интересно ми е да чета,яд ме е,че ще спрат филма,вечер в 8 ми беше времето за почивка,а сега какво?По-нагоре попитах-какъв е този канал Д,къде го има?И всъщност в момента дават ли филма по друг канал?

# 61
Папашка  Hug
Скрит текст:
мило, по моя път вървиш ... и аз като започнах имах една колежка пред пенсия, хич вече не и се работеше, та се борех като прасе с тиква в началото  hahaha и моите синове са породени  Laughing Ама след като съм работила с по 40, 2 ми се струваха като детска игра. Е, вярно, че тогава децата бяха други ...
Канал Д си е турски канал, преди го имаше в някои кабелни, ама после го махнаха. А на теб за какво ти е ? КГ свърши отдавна в Турция ... Не го дават никъде, нито по тяхната, нито по друга наша телевизия.
Мацки, отивам на благотворителен концерт на нашите деца. Стискайте палци да не вали!После ще ви разказвам - подготвили сме мюзикъл за родителите.

# 62
  • Варна

Мила, Дидка, пожелавам ти цялото щастие на земята! бъди много здрава, усмихната, все така красива и лъчезарна! липсваш ни много!

# 63
  • БГ
Фенче,мило как си днес newsm78
Гледам,че след мен си захапала Папашка Tired но пък съм горда ,че ме похвали bowuu
Да не се сецне сега някой "адвокат" да те брани - шегувкам си се - нали не се стягаш Hug Party

Папашка Peace тука не сме на норма!Кой когато иска и колкото иска и може да си пише. Да не гоним рекорд на Гинес,я newsm78
Радвам се на такива млади хора като теб и да знаеш,че е по-добре сама да си направиш нещо, та дори и да сгрешиш,после ще го поправиш - но задоволството от собствения труд и умение е огромно и се помни цял живот. Дерзай мило дете! Heart Eyes
Канал Д и сега го има в някои кабелните оператори - но зависи към кого си ти! Имам дружка,която го гледаше - ще я питам има ли го още и ще ти пиша на ЛС!

# 64
Диме  Hug добре съм мило, що ?
Току-що се прибирам ... беше уникален концерта ни, родителите са очаровани ... имаше и рок и народни хора и латино танци и балет и мажоретки -децата се представиха чудесно, артисти от класа! И времето беше с нас! Praynig

# 65
Привет ,момичета ! Heart EyesДа ви питам -дали сте срещнали някакво инфо ,че сегашната любима на Киво -Башак е бременна и че усилено се говори за сватба  ? Или това пак са измислици на жълтата преса  ?Видяхте ли каква кола си е купил нашия красавец -само 180 000 евро ,Порше  ! Да му е честита  !

# 66
Кристалина, къде го четеш това ? newsm78

Фенче Heart Eyes поздравления мила!

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 20:31 от Airra

# 67
Юхууу цопвам и аз в новата тема!  Hug Как сте милички? Аз съм смъртно уморена, ама за вас сили ще намеря  Mr. Green Heart Eyes

# 68
Здравейте!
Приятна вечер в понеделник!

Диме, ORS, Петя, Kristalina5, Ина, привет и за вас днес! Hug

papa6ka, май сме колеги?
При мен например е до тренинг вече, това да съчетавам всички други задължения + страстта по бг мама и темата, това е. Човек си намира един оптимален темп, и ти ще откриеш своя, време е нужно само, а и желание. Но ти него го имаш също като нас, нали?
Сега като излезем във ваканция ще имаш повече време, а и наистина не сме на норма, за това съм съгласна с Димето. yes

Скрит текст:
И аз съм на вълна- изх. нива, ама ние с колежката сме добре работеща машина- всяка си има нейните задачи- действа си и работата се свършва. Grinning
Но и сме заедно от години- вече повече от 17.
Не се притеснявай, ще натрупаш опит и ти- всички сме били така в началото! Hug

Фенче, много се радвам, че всичко е минало успешно и сте доволни! newsm10
Заслужавате почивка вече, спокойно и весело лято, пък на есен с нови сили! Hug
Има ли снимки, клипчета от празника ви днес?
Скрит текст:
И ние готвим финал на уч. г. и 2-ри рож. ден на випуска, на 27-ми ще е. Купона го подготвяме- покани, афиш, грамоти, свидетелства, и музикална приказка- за това което сме правили цялата уч. година и ще има изненада- клоун за децата, за самите тях, иска ми се те да се забавляват също, не само те да забавляват родителите си.

Петя, ама много са готини тези нещица за Дидка, да знаеш копвам си ги веднага! Hug

ORS, тая приказка за дребните камъчета и каруцата- много е вярна и според мен. Hug

Диме, за Джемре- няма да отварям дума, и на Ками писах- вече съм споделяла за моментите които визирате и двете. Друго ми стана любопитно от поста ти... newsm78
Как така си сигурна, че сценарият е бил променен? Какво ти дава тази сигурност?
Нещо от сюжета ли, какво? И нима феновете са такъв фактор за влияние над екипа?
Аз мисля, че до тук / а и не само защото съм изгледала сериала до финал/ всичко си е заложено от началото и се следва по план от първия кадър и първата сцена. Не виждам нито обрат нито крачка встрани за всеки един образ, те си следват линията на посоката заложена от екипа в сценария. Затова и ми е много интересно какво съм пропуснала щом казваш, че има промяна и то заради феновете? newsm78
Колажа ти за Дидка е чудесен!   bouquet Hug

Мария, стиха ми е един от любимите, радвам се, че ти допада и на теб. Hug
Съгласна съм с теб, пропускаме дребните неща, фокусирайки се върху дребнавостта си за нещата. Crossing Arms
Но това сме човеците...трудно се учим понякога, но все пак се учим, така ни е писано. Grinning

Днес нямаме еп., ама Светлето каза, че ще пием по едно за здравето на Дидка, нали?  Hug

Та един въпрос към феновете на Къванч, той какво предпочита като питие?
Знаете ли? Ами за храните, какви са му вкусовете?

Да предложа по едно питие/аз иначе пия само кока-кола  Grinning/
Наздраве! newsm24
Скрит текст:
Да включим към поздрава на Дидка и по един любим момент на всяка от нас от сериала до момента, искате ли?

Airra, може да ни направи стоп кадри и да визуализираме моментите, ако иска разбира се!?! Hug

Ина, какво те умори така?  newsm78
Ама купон ще има и тук, ти поне си загряла от преди ден, два, нали? Hug

Нещо по-забавно да си спретнем, и хем да сме и по темата, така си мисля поне, кажете и вие? newsm78

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 21:10 от margita9

# 69
Марги  Heart Eyes благодаря, мила! Ще има, ама по-нататък, снима професионален фотограф, ще ни даде запис. Да, време е за почивка вече ... още 10 дни ... newsm44 newsm44 newsm44
Вчера ви показах балеринките си, вижте ми и футболистите  hahaha вчера са спечелили купа!

Марги, идеята ти е супер, ама на мен най-любимите моменти още предстоят  newsm78
Айрич  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Днес празнувахме и РД! Вижте ми  децата
Скрит текст:
]

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 21:16 от queen_fenka

# 70
Марги селскостопанска дейност - компир садихме  Mr. Green Иначе за купон съм винаги навита, може да спя тялом, но не и духом!  newsm68 newsm44 newsm62

# 71
Здравейте, момичета !  Hug

Благодаря ви за чудесните колажи, които подготвихте за Дидка.  bouquet  bouquet  bouquet

И аз да й кажа - Дидка, ЧРД !
Желая ти здраве и много любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Един поздрав за теб, с една много любима песен...

# 72
Привет ,момичета ! Heart EyesДа ви питам -дали сте срещнали някакво инфо ,че сегашната любима на Киво -Башак е бременна и че усилено се говори за сватба  ? Или това пак са измислици на жълтата преса  ?Видяхте ли каква кола си е купил нашия красавец -само 180 000 евро ,Порше  ! Да му е честита  !

За тази ли "каруца" става въпрос newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 73
  • София
МИлИнки, 4470 4470 4470

Фенче, Дидка дали е харесала колажите за РД. Прати ли и ги и ФБ? newsm78 newsm78
Диме, ама как съм те барнала с новата премяна. Joy Joy Joy
Светленце, Hug Hug Hug ние сме от един отбор мИлИнка, нищо че сме на различни мнения.

И да си продължа мислите за Джемрето.....
Наистина не знам къде видяхте всичките тези качества, с които не спряхте дружно да и се възхищавате. Аз ли гледам друг филм.... не знам. newsm78 newsm78 newsm78

Да се върнем на епизода в петък. Баръш на крак и отишъл човека, скара и пече, а онази седи и го гледа като навлек.Едвам го изтрая. И понеже Джемрето блести с ум и добронамереност,а и е много  възпитано момиче заряза всичко и отиде да се отдаде на любимото си занимание-да звъни на Кузей по телефона.Атака до дупка. Звъни ту на единия, ту на другия.Ужас!
 phoneuu  phoneuu smile3552 smile3552
И  ако не е майка и да я пробутва на този и онзи, незнам какво ще прави Тъпото. За нищо не става горкичката. Гюлтен и намери работа, с лъжа и измама, сега като се очертава и мъж ще й намери. Предлага я като стока. Интересно ми е да видя за какво се е спазарила с Баръш.Ама и на Гюлтенката акъла и като едно аспиринче. Изобщо не си и помисли, че Джемрето може да е изпозвана срещу Гюней.Поднесе му я на тепсия. Баръш щом  причини такова нещо на сестра си... хич не му вярвам, че е много влюбен.

И добре, че Бану я отсвири и не я беше поканила на РД.Не ми се мислеше какво шеще да стане като види Кузей с Дениз. Щеше тутакси да зареже всичко,да се затича след него с кривите си крачета и Кузей Кузей    animal037  animal037 Кузей Кузей.    animal037  animal037
Как ще пропусне да разбере за какво става въпрос. Та няма да се „притиснява“ я.
Щеше да види Кузей една конспирация.
Така, че лично на мен изобщо не ми е жал за Джемрето.

В общи линии, епизода беше тип  „пълна промяна“
Баръш избръснат,Хандан барната отвякъде-много издокарана.
Кузей...най-после си пооправи косата. Много е як с лимбата.

И завършвам с любимата ми снимка от вчера.

# 74
Фенче Heart Eyes, ама големи сладури тия малките, сигурно много те подмладяват Wink

На мен май любимия ми момент досега е когато Кузей призна на Джемре, че я обича Heart Eyes

Само не ме карайте да търся и вашите любими моменти Wink Joy

Аз не съм съгласна , че Едже и Мелек са били повлияни от зрителите newsm78
Изгледах маратонно 45 и 46 серия, ами Зейното голяма злоба става бе Mr. Green
Та актрисата е подбрана много коректно, тая Мерве се справя брилянтно с гадните ролички Peace

Камелке Hug, не знам какви ще ги редиш другата седмица Mr. Green ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт