Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 777
  • 735
  •   1
Отговори
# 45

Дидка, честит рожден ден! newsm59
Нека всеки твой ден бъде изпълнен с красотата на живота,
с песента на птицата и с усмивката на слънцето!
Както деня се познава по утрото,
така и щастието започва с една усмивка!
Усмихвай се щастливо!
Бъди най-доброто от себе си във всеки момент,
така всеки ден ще бъде най-добрият за теб!

Честит рожден ден, Диди! От момичетата от темата Кузей-Гюней.  Heart Eyes

newsm10 smile3501

Дидка, пожелаваме ти здраве,радост и сбъднати мечти!
                               Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ

RominaB, queen_fenka, svetal4o27, Airra, allisas73, kamelia741, Dimeto_М, mariq91, margita9, Ван4e, gostenka68, ORS

newsm10 smile3501

Ромина, Ками, колажите ви са страхотни, благодаря ви! Hug
Да се надяваме и Дидка да ги види, да я усмихнат, да почувства и нашата обич, дори и далеч сега и в момента от компанията на СЮ! newsm03

allisas73, лека и за теб, до утре! Hug

Спокойна почивка и успешна нова седмина! До среща отново тук!  55 Kissing Heart

# 46
Добро утро! Hug
Роминче, Ками , уникални сте, момичета! Благодаря ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диде  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Бъди ми жива, здрава и мнооого щастлива!

# 47
Добро утро и от мен!Присъединявам се към поздрава ви!И към новата тема.Кога имате време да пишетее-незнам?Аз съвсем се омотавам в домашните си задължения,а и
Скрит текст:
трябваше да пиша изходните нива-и там зациклям,и.....
то станало време за 14 тема!Много ми е интересно този канал Д на кой оператор в пакета е?Ние на Булсатком май нямаме такъв канал newsm78Пожелавам ви приятен ден!
Скрит текст:
Взеха вече да ме госпожикат хулиганите

# 48
Здравейте. Hug
Скрит текст:

Ромина, благодаря ти smile3525 за темата.
Дидке, с теб не сме се засичали но това не ми пречи да ти пожелая nbirthday с твоите любимци.

# 49
Здравейте мацки Hug

Много хубави колажи сте направили!

Да пожелая  на Дидката много здраве и щастие!
Heart Eyes Hug

# 50
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро в деня на нашата бойна дружка Диди!

Да си жива и здрава, мила моя, да се радваш на живота и той да те радва!

Дидинко, виж колко много хора те обичат тук! Довечера ще си сипем по едно за твое здраве, за да сме с теб на купона Joy Joy Joy

Роминче, Камелке, страхотни сте! Нямам думи! Толкова хубави и различни ги направихте, че... само ах! и ох! мога да кажа. Браво, момичета! Благодаря ви и се гордея с вас!

И толкова се радвам, че ще зарадваме Дидка и ще разбере, че не сме я забравили, че мислим за нея и я обичаме.
А и тя много обича колажи.

Много обичам, когато сме от един отбор! Ейвалла!

п.п. ("Натавтолоджила" съм текста яко. "Радвам" и "обичам" по найсе пъти. Ама няма да редактирам, това са най-хубавите думи.)

# 51
Здравейте и успешна нова седмица на всички!

Първо искам да честия рождения ден на Дидка и да й пожелая много здраве, щастие, късмет и любов! newsm59

Роминка , благодаря ти за новата тема   bouquet

Фенче  Hug наистина са ти много хубави балеринките. Страшни сладуранки са Simple Smile

Ками  Hug аз също изобщо не споделям мнението ти за Джемре , но това не означава, че ми лазиш по нервите.
Чудесни колажи сте направили с Роминка   bouquet

# 52
Здравейте!
Спорна нова седмица!

Животът скрит е в дребните неща

Животът скрит е в дребните неща
В жест най-обикновен, ала човешки
В любима песен, слушана в нощта
С човек, умеещ да прощава грешки.

В усмивката на влюбени очи,
Която търсиш твоя ден да сгрее
В забравата на смелите мечти,
Когато правиш опит за летене.

В стремежа да запазиш своя дух
Свободен в несвободното ни време
Да не виниш за всичко някой друг
Да не превръщаш обичта във бреме.

Във ручеите топли на кръвта
В сълзите непринудено родени
Най-истински са дребните неща
И те остават спомени след време.

Бисерка Каменова

Източник: http://www.pozitivnoto.info/2010/05/jivotut-skrit-e-v-drebnite-neshta.html

Фенче, papa6ka, teddynm, Наде, Airra, Светле, Мария, привет и днес! Hug
Хубав ден и за вас! Flowers Four Leaf Clover   Hands Thumbsup
Дидка, отново, честит рожден ден, здраве и много сполука в дните ти напред! newsm10

За празника на Дидка днес- пожелания и от gostenka68! Hug

Диди,
Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари
и достатъчно пари за всичко останало!
Весел празник и за много години!  newsm59

Страхотно начало на деня в темата, изпълнено с много хубави пожелания, усмихва атмосферата, особено приятно е, благодаря ви за това!  newsm10 newsm51
И аз се радвам когато споделяме заедно хубавите поводи на ежедневието си, когато имаме очи и добра дума за всичко около нас!
Чудесно е когато празника на приятел стане празник и за нас самите! Hug

Днес нямаме еп., но ще имаме хубав повод за раздумка отново, нали?

Един клип от сериала ни, с невероятна песен на Тойгар! Heart Eyes
Комбинирани са кадри със сцени от сериала, все още не излъчени и самият Тойгар.

Toygar Işıklı - Hayat Gibi

http://youtu.be/fzty7IvvKmU

Животът скрит е в дребните неща, нима не е така наистина?  Hug

Хубав ден за всички и до довечера от мен!  55 Kissing Heart

# 53
  • БГ
Честит рожден ден , Дидок!

Нека винаги имаш това , което желаеш!

# 54
Марги  Heart Eyes
страхотен стих! Животът наистина е скрит в дребните неща, просто трябва да се научим да ги ценим!

Диме  Hug привет и на теб

# 55
Дидке, да ти е честит рождения ден! Да ти донесе мнооого любов през тази година!

# 56
  • БГ
Здравейте всички! Hug Hug Hug

Бързах преди да поздравя Дидочка,че в офиса е голяма тарапана,ама и аз успях да спретна едно колажче за нея!

Ками Hug благодаря ти за гиздосията - веднага си я "облякох"

А за поста ти в края на старата тема имаш моите поздравления!  smile3521 newsm51
Точно това и мен ме дразни у тази Джемре. smile3515 newsm47
Всъщност връзката между Зейнеп и Кузей не можа да стане,че винаги бяха трима!Онази се беше вклинала,залепнала като репей за Кузи! Mr. Green
Искаше му се на нашето момче да промени живота си - да остави всичко старо в миналото,но за съжаление никой не можа да го разбере. Crossing Arms Thinking Вероятно затова и търсеше други забавления - ту в Симай,ту в други момичета. И "пъпната връв" така и не се отряза,затова и страданията му продължиха почти до края на сериала.Като камък на шия се беше закатанчила Джемрето за Кузей и той се поддаде.
Сигурна съм ,че първоначалният замисъл на двете цинцифиции не е бил такъв,ама явно много са истерясвали феновете,вземайки пример от Джемрето Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 11:56 от Dimeto_М

# 57
  Момичета, здравейте с днешна дата!
  Още снощи видях творенията ви, но не ми се пишеше - прекрасни са!
  Да се изкажа и аз за малките неща - малките неща градят големите неща и поддържат живота в равновесие. Баба, лека ѝ пръст, казваше, че дребните камъчета преобръщат каруцата! Т.е. значението на дребните неща /камъчета/.
  Хубава седмица!  Hug  bouquet

# 58
 newsm08

VOTE!!!!!!
KIVANC WITHOUT SHIRT!!!!!
1-2-3-4 ??????? (Гласувай за Киво без риза Wink)

Аз съм за 1,2,3,4 Rolling Eyes

# 59
Привет, дружки!  Heart Eyes
Диме  Hug страхотен колаж, ейвала и на теб!
Папашка  Hug и аз пиша изходно ниво на 36 парчета, че колегата ми е младо и зелено девойче, логопед по професия и въобще до сега не е работило в ДГ и не може, ама винаги намирам време за тук  Laughing
Диме  Hug а аз пък съм сигурна,че точно такъв е бил замисълът на двете сценаристки - още в самото начало на филма се знаеше, че двамата братя обичат едно момиче и това е Джемре. Няма как да потръгне връзката на Кузей и Зейнеп, след като той не успя да я обикне ... опита се, не можа ...Пък и както и аз и други дружки тук споделят, те двамата не са един за друг, рано или късно, с или без Джемре щяха да се разделят ... нямат нищо, ама нищо, което да ги свързва, освен едната гола страст . А знаем колко бързо си отива тя, нали ? Ама щом това ви утешава, че заради фенските пристрастия двете дами са променили сюжета, ОК! А задавали ли сте си въпроса, защо аджеба, именно на Джемре симпатизират хората, а малко харесват Зейнеп  newsm78 Дали наистина е толкова тъпа и залепнала като репей  hahaha както вие с Ками го усещате ?
Теди, Светле, Наде, Марги,Орси, Марийче  Heart Eyes Hug wavey
Айрич  Heart Eyes не мога да преценя на коя снимка да се спра ... на всичките е нахално красив  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт