Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 780
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Давам идея за колажа за Дидка - вместо поздрави, може да се копират никнеймите ни. Стига да е възможно разбира се.

# 31
Каквото и да направите, момичета, тя ще се зарадва. Най-малкото заради това, че сме се сетили за рождения й ден. А когато човек е далеч от вкъщи и най-малкият знак, че някой мисли за него и не е забравен, е достатъчен да го зарадва и да го направи щастлив.
Браво, Марги, много добре се сети! А още по-хубаво е, че й знаеш рождения ден.

Писали сме заедно.
Много си мила, Марги, и другите момичета също.

Светле, ами тя го беше писала тук в темата- кога е родена/една неделя бяхме си направили разговорка за опознаване, даже идеята беше на Дидка тогава и се включиха почти всички с по няколко думи за себе си/ а и нали сме от една зодия, запомнила съм го. Аз и иначе имам добра памет, а от както пиша във форума, зрителната ми се подобри още повече.  Grinning
Това го използвам като удобен форумен плюс когато се налага да се оправдавам защо съм пред копма и в бг мама постоянно. Joy

Радвам се, че си с нас! Hug

Давам идея за колажа за Дидка - вместо поздрави, може да се копират никнеймите ни. Стига да е възможно разбира се.

ORS, и това е добро като идея- да.  yes
Имаше мисля такъв колаж от фен клуба на поддръжниците на двойката "Джемре и Кузей" по време на онлайн гледането на сериала. Peace
И пак Дидка го беше постнала в темите сега.

# 32
Не го знаех това за форума. Но понеже правих  2 колажа за подарък миналата година и от там си пазя някои идеи. Колажите не ги правих аз, защото не владея такъв "висш пилотаж", а ги оръчах във фотоателие. Казах си идеите и така.

# 33
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Марги, тази тема е моето виртуално "у дома". Ходи къде ходи, човек винаги се връща у дома. И аз така. В тази тема съм през цялото време, откакто съм във форума. Други теми ме привличат за кратко, докато трае някой друг сериал, който ме е заинтригувал, или поне докато не ме е загубил като зрител. А тук съм почти през цялото време. Е, имам си моменти, в които не ми се пише, защото вече съм казала всичко, което е имало да кажа. Или почти всичко. Но тук имам приятелки, които обичам, и които не мога да изоставя.

# 34
  • София
мИлИнки  това спретнах на бързо ако не го одобрите няма проблем!

Скрит текст:

Дидка, пожелваме ти здраве,радост и сбъднати мечти!

Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ

RominaB, queen_fenka, svetal4o27, Airra, allisas73, kamelia741, Dimeto_М, mariq91, margita9,       Ван4e,gostenka68, ORS

# 35
Марги и аз бях  запомнила, че Дидка каза кога има РД Rolling Eyes
Светле, много се радвам Hug, и аз съм така с тази тема Wink
Ками, много е готино Peace
Аз обаче се загледах в 45 серия и сега почнах 46 и няма спиране Shocked

# 36
Не го знаех това за форума. Но понеже правих  2 колажа за подарък миналата година и от там си пазя някои идеи. Колажите не ги правих аз, защото не владея такъв "висш пилотаж", а ги оръчах във фотоателие. Казах си идеите и така.
ORS, то не е толкова сложно да се научи, има програми, само трябва да се отдели повечко време и да си поиграе човек. Аз например си правя когато ми трябват за работата, защото са на специални теми и трудно си намирам нещо готово което да ми е подходящо.
А и е скъпо да дам да ми се направи нещо, та неволята ме научи. Joy
За таблата, за шкафчетата на децата в ДГ, изобщо за всичко в уч. процес, при нас всичко е по-добре като е с картинка или онагледено, все пак децата са малки и това е важно, та аз си ги правя и си ги разпечатвам после. Или у дома, ако ми трябва да са с по-специална хартия /например- подлепваща или друга/ ги давам някъде само за разпечатване. Ами за всичко все искаме пари от родителите, вече ми е неудобно, затова каквото можем им спестяваме на хората.

Марги, тази тема е моето виртуално "у дома". Ходи къде ходи, човек винаги се връща у дома. И аз така. В тази тема съм през цялото време, откакто съм във форума. Други теми ме привличат за кратко, докато трае някой друг сериал, който ме е заинтригувал, или поне докато не ме е загубил като зрител. А тук съм почти през цялото време. Е, имам си моменти, в които не ми се пише, защото вече съм казала всичко, което е имало да кажа. Или почти всичко. Но тук имам приятелки, които обичам, и които не мога да изоставя.
Светле, това е чудесно, когато си има човек едно негово кътче, макар и виртуално! Peace
Пиша ли някъде вече се чувствам като у дома, знам ли...аз бързо се привързвам към дадена тема и компанията й, ама последните години все миткам насам натам из форума... newsm78 Joy
Малко и единак си падам, сигурно затова и все скитосвам.  newsm78  Joy
Тук определено се чувствам добре, много даже! Hug

Ками, чудесен е! newsm10
Давай да го слагаме открито/ако искаш/, вече е 19.05. рож. ден тече!

# 37
Това в първоначален вид, следва да го обработя и да добавя текстове, дайте идеи какво да добавя.

Скрит текст:

# 38
  • София
Да го постна ли?

# 39
  • София
Това в първоначален вид, следва да го обработя и да добавя текстове, дайте идеи какво да добавя.

Скрит текст:

Аз мисля, че така е хубав!

# 40
  • София
Нвка първо Ромина качи нейният и после моят! Или както искате.

# 41
Момичета, чудесни сте !  Hug Hug Hug
Марги,  newsm51
Ками, много добре си се справила ! newsm51
Вярвам че ще я зарадваме Дидка.

Светле, много хубаво си го казала, и за мен важи същото.  Hug

Лека нощ,  до утре !

# 42
Ками и твоят е хубав. Аз обаче ще му добавя разни неща, чрд, ако искате, общо ще го подпиша от името на темата КГ?

# 43
  • София
        Дидка, пожелваме ти здраве,радост и сбъднати мечти!
                               Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ

RominaB, queen_fenka, svetal4o27, Airra, allisas73, kamelia741, Dimeto_М, mariq91, margita9, Ван4e, gostenka68, ORS

# 44
Честит рожден ден, Диди! От момичетата от темата Кузей-Гюней.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт