аз съм жена на 26 години и до сега се смятах за строго хетеросексуална. Никога не съм изпитвала дълбоко емоционално привличане към други жени, извън границите на нормални приятелски отношения..да не говорим за сексуално такова. От няколко седмици обаче, усещам че нещо много странно се случва в главата ми, което не знам, как да тълкувам.

Имам работни отношения с една жена на моята възраст. Да кажем, че тя ми е нещо като мениджър. На външен вид е много симпатична, също така се държи много мило и любезно с всички. Отношенията ни са изключително и само професионални и се свеждат общо взето само до телефонни разговори (от време на време), кратко засичане в началото на работния ден (няколко минутно) и имейл кореспонденция. От известно време усещам, че тази жена ми е влязла под кожата. Улавям се да ходя екстра по-рано на работа, за да я видя за по-дълго време сутрин, хиля се като влюбена тийнеджърка, ако случайно вмъкне по някое смайли в служебната кореспонденция..сърцето ми се разтуптява, като видя че ми звъни..мисля си много често за нея, даже мога да твърдя, че напоследък си лягам и ставам с мисълта за нея.

Сега относно това, което чувствам...бих го нарекла силно привличане, което обаче НЕ Е сексуално. Просто изпитвам желание да съм близо до нея, мисля че бих могла да стоя и просто ей така да я съзерцавам с часове.

Изключително съм объркана и не знам, как да тълкувам всичко това..дали са просто нормални междучовешки симпатии (които аз бъркам с нещо по-дълбоко), дали съм вече толкова разочарована и наранена от горчивия ми опит с мъжете, че подсъзнателно търся други алтернативи и се самонавивам..или пък наистина съм бисексуална...
Много ще се радвам, ако някоя от вас е преживявала нещо подобно и ми предложи някакво разумно обяснение на цялата ситуация. Ако не, поне си излях душата..