Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 355
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Банско
За мен в момента най-полезни приложения са chat GPT и всички други AI. Доста въпроси съм отправила към първия, че дори и правни въпроси и винаги ми е помогнало супер много.

# 2 356
Здравейте! Има ли приложение за родителски контрол, което да е съвместимо с Android и  Iphone? До сега детето беше с Family Link,но сега не е приложимо.

# 2 357
  • София
Find my kids.

# 2 358
  • София
Можете ли да ми препоръчате приложение, което би спомогнало за организиране на пътуване? Има ли такъв тип - задаваш дестинация, брой дни, евентуално и къде ще отседнеш и на база на това да ти изготви програма? Чат джипити помага в тази насока, но ако има нещо, което е специализирано - би било полезно да се тества.

Телефонът си го ползвам предимно за разговори, през свободното време за някоя друга игра и четене на новинарски сайтове.

# 2 359
Какво означава да ти изготви програма?

# 2 360
  • София
Може би близки забележителности, кое може да се посети, дати, работно време, билети, ресторанти и т.н.

# 2 361
  • София
Пример дестинация Х, за време Х, настанени в хотел с локация Х. Да ми направи програма
Ден 1 да се види това и това и това и съответно с локациите ако има вариант.
Ден 2 да се види това и това и пак локациите да бъдат вметнати.

Може би близки забележителности, кое може да се посети, дати, работно време, билети.

Именно. Даже може и места за опитване на традиционна кухня.

# 2 362
  • Mediterraneo
Аз пиша в Гугъл Да посетя Бургас за два дни и ти излизат готови програми( добре, де, за Бургас не знам, ама за сума ти и места в Испания съм ползвала, сега си направих 4 дневна програма за Андалусия по този способ).

# 2 363
Можете ли да ми препоръчате приложение, което би спомогнало за организиране на пътуване? Има ли такъв тип - задаваш дестинация, брой дни, евентуално и къде ще отседнеш и на база на това да ти изготви програма? Чат джипити помага в тази насока, но ако има нещо, което е специализирано - би било полезно да се тества.

Телефонът си го ползвам предимно за разговори, през свободното време за някоя друга игра и четене на новинарски сайтове.
Няма такова приложение. В интернет има много travel guides.

Това е цяла наука и е по силите само на ChatGPT и други AI модели. Има много какво да се желае, но с много бързи темпове се учи. Пиши му все едно си говориш с човек и му обясняваш различни неща. Можеш да го накараш да запомни дадена информация като му напишеш memory примерно "memory I love tomatoes and hate cucumbers" и винаги ще съобразява това, когато ти отговаря без значение в кой чат.
Скрит текст:
Не помня дали е по подразбиране включена опцията Memory, но ако не е, я включи.
И без да пишеш memory понякога ChatGPT ще запомня неща за теб. От Manage може да се изтриват спомени, които не искаш да помни.

Тук може му напишеш за себе си в горното поле(примерно, че обичаш шоколад, не обичаш да ходиш пеша, на еди си колко години си и имаш еди си колко деца и те на еди си каква възраст т.н.) вместо в Memory.
В долното как искаш ChatGPT да ти отговаря.

# 2 364
Здравейте, търся meal planner, но тези, които изтеглих не ми допадат и не са това, което търся. Много са сложни, 4 храни всеки ден, списъци за пазаруване, рецепти и т.н.
Искам нещо опростено, един изглед с месечен календар, и с един поглед да се вижда в този ден какво е планирано за ядене две-три думи, не търся рецепти, идеи, списъци и т.н.

# 2 365
Лично за това си ползвам Ексел и като гледам какво е нужно и на теб предполагам ще ти свърши работа.

# 2 366
Honey Bee хвърли един поглед на Notion. Аз го използвам за всичко, не само менюта. На мен лично ми е много удобно, ползвам го на iPhone и на Android, едновременно. Правя списъци, вижда ги мъжа ми, добавяме разни неща. Поне за мен е много удобно.

В началото не ми хареса, но след седмица го заобичах.

# 2 367
Замислих се кое е приложението, което най-често използвам и понеже нямам спомен да съм го хвалила  в темата - го правя сега.
Ами приложението "Каталози" за каталози. Влизам буквално всеки ден. Grinning Много ми е удобно, почти всичко, което следя, е налично там. Има опция да се сорттира по градове, по фирми, по категории ("храни", "мебели", "козметика" и тн). Винаги е актуално и се обновява. Топ опцията за мен е, че търси във всички налични каталози там по ключова дума. Например, искам да разбера къде ще има тази седмица промоция на кухненска хартия и пиша в търсачката "кухненска хартия" и ми излизат всички налични магазини. Това ми спестява прелистване на каталозите един по един, ако нямам време.

# 2 368
Замислих се кое е приложението, което най-често използвам и понеже нямам спомен да съм го хвалила  в темата - го правя сега.
Ами приложението "Каталози" за каталози. Влизам буквално всеки ден. Grinning Много ми е удобно, почти всичко, което следя, е налично там. Има опция да се сорттира по градове, по фирми, по категории ("храни", "мебели", "козметика" и тн). Винаги е актуално и се обновява. Топ опцията за мен е, че търси във всички налични каталози там по ключова дума. Например, искам да разбера къде ще има тази седмица промоция на кухненска хартия и пиша в търсачката "кухненска хартия" и ми излизат всички налични магазини. Това ми спестява прелистване на каталозите един по един, ако нямам време.
С една забележка, че не търси във всички.

# 2 369
Моите приложения които по-редовно ползвам са Shazam,Facebook,Instagram,Pocket,Snapseed и още няколко които са ми полезни.

Общи условия

Активация на акаунт