Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 265
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 2 400
Оо, умишлено не е!, но, че са заплеси в една определена възраст- заплеси са!
Трябва да са наясно, че го имат като задължение, а това става със санкции, колкото и да не ви харесва.

# 2 401
Здавейте Simple Smile Някой може ли да ми  каже приложение за учене на езици с AI. Някое изпробвано и от което да сте доволни. Има много ама някои нямат превод на български. Благодаря!

# 2 402
Здавейте Simple Smile Някой може ли да ми  каже приложение за учене на езици с AI. Някое изпробвано и от което да сте доволни. Има много ама някои нямат превод на български. Благодаря!
Има такива приложения кято Praktika, но са платени. То почти всички приложения са платени.

# 2 403
Привет Simple Smile
Имам въпрос относно google play, затова си позволявам да пиша в тази тема:)
Преди няколко дни си сложих едно приложение за снимки, което имаше безплатна версия 2 дни, след което ако не се изтрие, директно започва абонамент и теглене на пари от картата.
Съответно аз забравих да го изтрия, и сега  искат да ми изтеглят сумата от картата.
Въпроса ми е мога ли да направя нещо за да се "отърва" от това пшащане? Дано да има някакъв вариант 🙏

# 2 404
  • София
Привет Simple Smile
Имам въпрос относно google play, затова си позволявам да пиша в тази тема:)
Преди няколко дни си сложих едно приложение за снимки, което имаше безплатна версия 2 дни, след което ако не се изтрие, директно започва абонамент и теглене на пари от картата.
Съответно аз забравих да го изтрия, и сега  искат да ми изтеглят сумата от картата.
Въпроса ми е мога ли да направя нещо за да се "отърва" от това пшащане? Дано да има някакъв вариант 🙏
Канселирай абонамента, премахни начини за плащане, изтрий приложението.

Eто какво казва и чатджипити по въпроса:
Да, има варианти да избегнеш плащането или да получиш възстановяване на сумата в Google Play. Ето какво можеш да направиш:

1. Отмени абонамента незабавно
Дори да е минал тестовият период, ако абонаментът все още не е обработен напълно, можеш да го отмениш. Ето как:

Отвори приложението Google Play Store.
Натисни върху профилната си снимка (горе вдясно).
Избери Плащания и абонаменти > Абонаменти.
Намери съответното приложение и натисни Отмяна на абонамента.
🚨 Важно: Отмяната предотвратява бъдещи плащания, но няма да спре вече направеното таксуване.

2. Изискай възстановяване на сумата
Ако вече си таксувана, но не си използвала платената версия, можеш да подадеш искане за възстановяване на сумата. Направи следното:

Отвори този линк: Google Play - Искане за възстановяване
Отиди на „История на поръчките“.
Намери плащането за абонамента и натисни „Искане за възстановяване“ или „Докладване на проблем“.
Избери подходящата опция (например „Не съм искала този абонамент“ или „Забравих да го отменя“).
Опиши ситуацията (можеш да напишеш, че не си използвала абонамента и че е било по погрешка).
Google обикновено отговаря в рамките на няколко дни и има шанс да ти върнат парите, особено ако не си използвала услугата.

3. Свържи се с поддръжката на Google Play
Ако автоматичното искане за възстановяване не проработи, можеш да се свържеш директно с поддръжката на Google Play:

Отиди на Google Play Help.
Избери "Свържете се с нас".
Обясни ситуацията на чата/имейл поддръжката.
4. Ако плащането още не е обработено – спри го от банката
Ако виждаш, че плащането е „в процес“, можеш да се свържеш с банката си и да поискаш анулиране на трансакцията. Някои банки позволяват да блокираш автоматични плащания.

Обобщение:
✅ Отмени абонамента веднага през Google Play.
✅ Изискай възстановяване чрез Google Play, ако вече си таксувана.
✅ Свържи се с Google Play поддръжката, ако искането за възстановяване не проработи.
✅ Провери с банката си дали можеш да спреш плащането, ако още не е обработено.

Ако действаш бързо, има голям шанс да избегнеш загубата на пари! 🍀

#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 12:19 от Stoyanova.A

# 2 405
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 2 406

Общи условия

Активация на акаунт