Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 348 853
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
1. За бележки ColorNote - нищо особено, но не съм намерила по-добро. Търся нещо, което да има опция post-it (да си "лепнеш" бележка на екрана  Mr. Green).

Много често използвано от мен приложениe. Можеш да си лепнеш която искаш бележка от него на екрана. Виж във Визуални елементи (Widgets). Аз винаги си имам една такава лепната със  списък за пазаруване и to do.

# 286
1. За бележки ColorNote - нищо особено, но не съм намерила по-добро. Търся нещо, което да има опция post-it (да си "лепнеш" бележка на екрана  Mr. Green).

Много често използвано от мен приложениe. Можеш да си лепнеш която искаш бележка от него на екрана. Виж във Визуални елементи (Widgets). Аз винаги си имам една такава лепната със  списък за пазаруване и to do.
Къде са тези визуални елементи? Имам си иконка за бърз достъп на стартовия екран, но аз искам да си сложа отворена бележка. На самите бележки опциите са: Archive, Delete, Check, Reminder и Lock  newsm78

# 287
  • София
И аз не можах да намеря как се поставя на екрана.

# 288
  • Beyond the stars
На мен ми е нещо многооо коледно тез дни, та изрових Running With Santa 2   madnoel

Нещо с коледна тематика да препоръчате ?  Embarassed Laughing

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 16:11 от Вълшебство

# 289
  • Пловдив
Персонализирани писма от Дядо Коледа Mr. Green
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ugroupmedia.pnp14

# 290
  • Beyond the stars

Изглежда много сладко  Heart Eyes Heart Eyes  Благодаря   bouquet

# 291
Много полезна тема.Моите любими приложения са:

IINS сключване на застраховка за пътуване в чужбина през интернет,чрез мобилно устройство или компютър.Понеже  винаги забравям застраховките преди пътуване,а неведнъж ни се е налагало да ползваме медицинска помощ,то сега това става моментално и не е нужно да се носи полицата./тя влиза в сила 24 часа след сключването/.
Target weight-следи тегло и прави график на свалените кг.Има опция да се проследи варирането в теглото по седмици,месеци,както и BMI индекс /индекс на телесна маса/.Може да се задават срокове за сваляне на желаното тегло.
FMC Фертилити календар за цикъл и овулация.Има 12м. памет назад за дата и продължителност на цикъла.
Moonweight,калкулатор на консумирани калории за деня+ допълване на физическа активност+подсещане за нанасяне на данни след хранене.
Snapseed за обработка на снимки,много удобна за непрофесионалисти.
Genius scan,сканира и обработва снимки в jpeg или pdf формат,които може да се изпращат чрез мейл и др.
4shared[/b],приложение за сваляне на музика.
.

# 292
  • Бургас
1. За бележки ColorNote - нищо особено, но не съм намерила по-добро. Търся нещо, което да има опция post-it (да си "лепнеш" бележка на екрана  Mr. Green).

Много често използвано от мен приложениe. Можеш да си лепнеш която искаш бележка от него на екрана. Виж във Визуални елементи (Widgets). Аз винаги си имам една такава лепната със  списък за пазаруване и to do.
Къде са тези визуални елементи? Имам си иконка за бърз достъп на стартовия екран, но аз искам да си сложа отворена бележка. На самите бележки опциите са: Archive, Delete, Check, Reminder и Lock  newsm78

Не, не се изкарват от там. Сега ще се пробвам да обясня. Затвори си Colornote. Отваряш си списъка с приложенията (бутончето с многото квадратчета). Най-отгоре има два таба - приложения и визуални елементи. Ако андроида ти е на английски не зная как трябва да са кръстени табовете. Натискаш втория таб - визуални елементи. От том ти се появяват всички widget-и, които можеш да изкараш на екрана. Търсиш colornote, има няколко размера на бележката. Избираш, после избираш коя точно бележка искаш и тя се появява на екрана. Преди това обаче трябва да отидеш на екран, където има място за бележката иначе нямя да се появи. Ако имате затруднения пишете, ще се опитам да кача снимки със стъпките.

# 293
Не, не се изкарват от там. Сега ще се пробвам да обясня. Затвори си Colornote. Отваряш си списъка с приложенията (бутончето с многото квадратчета). Най-отгоре има два таба - приложения и визуални елементи. Ако андроида ти е на английски не зная как трябва да са кръстени табовете. Натискаш втория таб - визуални елементи. От том ти се появяват всички widget-и, които можеш да изкараш на екрана. Търсиш colornote, има няколко размера на бележката. Избираш, после избираш коя точно бележка искаш и тя се появява на екрана. Преди това обаче трябва да отидеш на екран, където има място за бележката иначе нямя да се появи. Ако имате затруднения пишете, ще се опитам да кача снимки със стъпките.
Благодаря много за обяснението. При мен е по-друг начин, но някак го направих (при мен се казват графични обекти и се изкарват като zoom-out-неш първоначалния екран). Обаче пак не е това, което искам. Има две опции ColorNote Sticky и ColorNote Today. И при двете се появява правоъгълник на екрана, обаче не се вижда текста на бележката, а само заглавието. Аз искам да си е като лепната бележка с текст, без да трябва да я отварям, за да прочета какво е написано.

# 294
  • Бургас
Разбирам за какво товориш. За да се вижда текста на бележката трябва да избереш Colornote Sticky 2x2 или повече, защото ако е 1х1 се вижда само заглавието. Освентова в последствие също може да се оразмерява.

# 295
Разбирам за какво товориш. За да се вижда текста на бележката трябва да избереш Colornote Sticky 2x2 или повече, защото ако е 1х1 се вижда само заглавието. Освентова в последствие също може да се оразмерява.
Yeee, стана! Party  Най-накрая! Благодаря ти, tweetys   bouquet  Извинявам се за многото постове по темата. 

# 296
Здравейте,
Инсталирах си програмата,която подсеща да се пие вода,че много рядко се сещам.
Но подсещанията не се включват.Пише,че работи,но досега само един път се е включило подсещането.Какви са ви настройките ,за да функционира правилно приложението?
Благодаря!  Simple Smile

# 297
# 298
За тези, които следят доста сериали препоръчвам това за андроид
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tozelabs.tvshowtime 
Освен, че има известие за новите излезли серии (сам задаваш кога да известява), отбелязваш гледаните епизоди, можеш да ги оценяваш, вижда се кои са спрени. За мен поне е много полезно.

за iOS това: https://itunes.apple.com/us/app/tv-show-tracker-3/id334565283?mt=8
има същите функции

# 299
Здравейте и от мен  Simple Smile . От известно време си търся приложение за андроид камера която да е с дата и час да е с хубаво качество .абе с доста екстри искам да има но не мога да намеря  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт