AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 476
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • на североизток от Рая
 Не се плаща, ти просто си модел.  Peace

# 31
  • София
Кой парфюм ще ми препоръчате:

Фърги фреш е хубав,  лек , ненатрапчив, цветен, пролетно летен,  но доста нетраен.

+1  Peace Въпреки че е нетраен, това ми е един от най-любимите аромати на Ейвън. (разбира се, има и много, които не съм пробвала)

# 32
Фърги фреш е хубав,  лек , ненатрапчив, цветен, пролетно летен,  но доста нетраен.
+1. Много съм разочарована от този парфюм. Много ми хареса, но при мен след 1 час вече не се усещаше.

# 33

Снимки на нови продукти.

Ножичката опитах- лека остра удобен захват.
Пинцетата все още не, пръстът ми е наранен и не съм маникюр, но като захват ми хареса. Ще е удобна за лепенки каквито често ползвам.

Повече снимки тук

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 68829350451197761

# 34
  • Стара Загора
Ох, часовника е много хубав. ooooh!

# 35
  • София
Ох, часовника е много хубав. ooooh!

Да, и червеният също

# 36
Здравейте, момичета. Дъщеря ми харесва по-сладникави парфюми и си е избрала Far Away от каталог 8. Траен ли е и заслужава ли си? Благодаря.  bouquet

# 37
Здравейте, момичета. Дъщеря ми харесва по-сладникави парфюми и си е избрала Far Away от каталог 8. Траен ли е и заслужава ли си? Благодаря.  bouquet
При мен е много траен  Peace

# 38
Много траен, доста силен и накъртващ аромат. Не всеки го харесва, има си почитатели, но не е за всеки сезон. Аз го ползвам по-рядко, обикновено есенно-зимния период.
Моята дъщеря, а и аз, харесваме Сикрет Фентъзи/и двата вида/.

# 39
Феята, благодаря ти   bouquet. Ще го сменим с някой друг парфюм като за тийн. Хубава и спокойна вечер или нощ може би на всички. Wink

# 40
Сикретите и Кати-та са си точно тийн аромати  Peace При това доста трайни  Wink

# 41
raja_nikol, Кати парфюмите вече са изпробвани и на мен много ми харесват. Тя искаше нещо ново като аромат. Ще гледаме и решим. Благодаря   bouquet.

# 42
  • София
Някой да има отзиви за новите гел-лакове?Дали си заслужават?

Здравейте! Следя темичката от известно време. Аз съм представител на Ейвън и се включвам за лаковете. Днес си ги получих и веднага ги пробвах. Не виждам никакъв гел ефект. Лично за мен са си  обикновени лакове. Не съм разочарована защото цветовете са хубави и се нанасят плътно.  Peace

# 43
  • София
И аз си помислих същото,защото обикновено гел-лаковете се махат със специални лакочистители,а Ейвън нищо не споменават по въпроса с махането...

# 44
Това не е гел-лак , а лак с ефект "гел-лак", т.е на вид би трябвало да прилича на гел-лак. но дали наистина е така - не мога да кажа, защото не съм го пробвала още.

Общи условия

Активация на акаунт