AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 481
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Това не е гел-лак , а лак с ефект "гел-лак", т.е на вид би трябвало да прилича на гел-лак. но дали наистина е така - не мога да кажа, защото не съм го пробвала още.

ами това което четох е че се говори за ефект на гел защото плътното нанасяне става едва ли не от първия път и не се налага повторен и потретен такъв.
В руските форуми много и различни отзиви четох. Явно тези които очакват повече са разочаровани. Тези, които не се заблуждават че това е гел лак с трайност до 14 дена са доволни ако лакът със всичките правила на нанасяне ( основа, топ) издържи 5-7 дена.

# 46
Е няма как Ейвън да измислят гел лак, който да издържа 2 седмици или 21 дена, без да се пече като стандартните гел лакове. Важното е да го докарва на плътност и блясък, което би трябвало да са постигнали след като Голдън роуз са го направили Peace

# 47
Момичета, имате ли някакво впечатление за тези сенки, трайни ли са? Поръчах си тези новите, с които е гримиран модела.

Скрит текст:

# 48
Момичета, имате ли някакво впечатление за тези сенки, трайни ли са? Поръчах си тези новите, с които е гримиран модела.

Скрит текст:
аз ги имам.Не са наситени и нямат добра покривност.Бледички са,не са мазни ... Confused

# 49
да сенките не са силната им страна,и аз имам различни видове,но са и сухи,ронят се не са покривни. На пазара има далеч по-добри варианти  на същите че и по-евтини цени.

# 50
Благодаря ви!  Peace Все не уцелвам марката  Grinning

# 51
  • Стара Загора
Здравейте,
моля да ми препоръчате крем на AVON.На 38 със смесена кожа, почти нямам бръчки, да е лек за лятото , но пъ и да е с превенция. Предлагат ли се мостри?
Благодаря.

# 52
  • София
Здравейте,
моля да ми препоръчате крем на AVON.На 38 със смесена кожа, почти нямам бръчки, да е лек за лятото , но пъ и да е с превенция. Предлагат ли се мостри?
Благодаря.

Да, предлагат се. Избери крем според предпочитаната от теб ценова категория и попитай представителя си. Бих ти препоръчала дневен крем от серията ANEW (червената серия е за твоята възраст), които имат фактор 25.

# 53
  • Стара Загора
Като цяло не са скъпи продуктите, така че не е проблем цената.По-скоро ме притеснява това, че никъде не пише за каква кожа е, само 35 + примерно.Но дали става за по-мазна, комбинара или суха кожа не прочетох някъде в описанието.Някакси не мога да се съглася, че един крем ще става и за много суха и за много мазна кожа.За това питам да ми препоръчате.Ще си поискам мостра на червената серия, дано ми хареса.А това, че е с фактор е супер.Благодаря.

# 54
Като цяло не са скъпи продуктите, така че не е проблем цената.По-скоро ме притеснява това, че никъде не пише за каква кожа е, само 35 + примерно.Но дали става за по-мазна, комбинара или суха кожа не прочетох някъде в описанието.Някакси не мога да се съглася, че един крем ще става и за много суха и за много мазна кожа.За това питам да ми препоръчате.Ще си поискам мостра на червената серия, дано ми хареса.А това, че е с фактор е супер.Благодаря.
Аз съм на 38 със смесена кожа Simple SmileПолзвам Аню Витал серията, макар че е не е за моите години и ми се отразява прекрасно.Дневният крем не е мазен, попива бързо и става за основа за грим.Нощният също е много хубав.

# 55

Скрит текст:

Аз пък ги харесвам, но моите като цвят са Berry love. С други техни сенки не мога да ги сравня. Не са от най-пигментираните, но пък позволяват наплъстяване и с подходяща база са доста добри. Може би зависи от самите цветове. Малко се разпрашват, но пък лесно се преливат. Като цяло съм доволна.  Peace

# 56
В новия каталог за юни месец има плажна хавлия ,дали е хубава и голяма... Rolling Eyes

# 57
  • София
Някакси не мога да се съглася, че един крем ще става и за много суха и за много мазна кожа.

Напълно съм съгласна - затова мострите са голямо улеснение. Възрастта е само добър ориентир. Аз съм на 39, с комбинирана кожа съм, но сухите участъци са ужасно сухи. Ползвам червената серия и ти я препоръчвам с чисто сърце.  Peace

# 58
  • Стара Загора
Благодаря Узи, поръчах си мостри на сериите 25+ и 35 + . После ще споделя  Hug  bouquet

# 59
Здравейте, искам да попитам за антицелулитна терапия ,чудя се дали да я поръчам някой може ли да даде мнение Simple Smile Благодаря предварителнo Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт