AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Чудя се и на новото тонирано кремче за 7.90лв  Thinking

Аз много харесвам такъв тип продукти. Естествено не пропуснах и това кремче. Идеално е вместо фдт, когато имам пъпчица.

# 361
Кое е то, и аз много ги харсесвам

# 362
Ако става дума за новото кремче Clearskin с тониращ ефект - може ли да ми кажете дали има силикони в състава (завършват на -icone или -xane)? Или направо една снимка? И прикрива ли черни точки? Мерси много предварително, бая затормозявам май  Hug

# 363
  • София
Да, за същото става въпрос, само че е вкъщи не мога да дам снимка.
Има си покривност някаква. Не е съвсем като тониращите на Solutions.

# 364
Аз си спомням, че имаше нещо подобно преди години и си го харесвах, но сега май съм бая по-капризна Grinning Ще се радвам да видиш, като имаш време и възможност!

# 365
  • София
Ще погледна довечера.  Peace

Да, знам го предишното, ама ми беше много силно, в смисъл пигментирано. А и доста светло за моята тъмна кожа.  Simple Smile

# 366
  • София
Ох, изхвърлила съм кутията, а на крема не пише никакви съставки. Пробвах да снимам, но не изкарах реален цвят изобщо. И в интернет не намерих каквото и да е инфо. Съжалявам, че не можах да съдействам.  Rolling Eyes

Само да добавя, че има характерния аромат на серията, но в доста по-лек вариант.

# 367
  • София
Ако става дума за новото кремче Clearskin с тониращ ефект - може ли да ми кажете дали има силикони в състава (завършват на -icone или -xane)? Или направо една снимка? И прикрива ли черни точки? Мерси много предварително, бая затормозявам май  Hug
Защо?Вредни ли са силиконите?

# 368
  • София
Запушват порите.

# 369
За мен - да. Кожата ми е мазна и силиконите само правят нещата по-зле. Но при сухите кожи май няма такива проблеми. Друго е, че не бих препоръчала на който и да било да си "увива" лицето с найлон (горе-долу така се получава) Simple Smile

bebsun, мерси все пак!

# 370
За мен - да. Кожата ми е мазна и силиконите само правят нещата по-зле. Но при сухите кожи май няма такива проблеми. Друго е, че не бих препоръчала на който и да било да си "увива" лицето с найлон (горе-долу така се получава) Simple Smile

bebsun, мерси все пак!
Ели, приятелка си го поръча - мисля имаше диметикон, но все пак не съм сигурна де. Ако някой може да постне състава от чуждестранен сайт, би ти било полезно.

Относно силиконите - аз съм на различно мнение, но то си е до кожа/коса явно ( и моята е мазна, де )   Mr. Green
За разлика от парафините, те не запушват порите (т.е. не са комедогенни), а образуват много тънък филм, който предпаза от външните фактори и замърсявания. На силиконите се държи т.н. фотошоп  ефект - кожата е гладка, порите скрити и изобщо изглежда като от списание... Последния ми крем, който целеше да намали омазняването и несъвършенствата, вече го свърших и кожата ми не е станала по-зле или не се омазнила още повече , което попринцип антифеновете на силиконите казват, че се случва, но явно пак е индивидуално.
На косата също не ми влияат зле, преди време пробвах да спра продуктите със силикони върху косата за няколко месеца (повлияна от твоята статия в блога за тях  Mr. Green ), за да видя какво ще стане, но пак нищо не се случи, така че явно си е индивидуално.
Обаче виж за парафините - на мен ми влияат много зле, независимо на коя част от тялото ги ползвам.  Mr. Green  bouquet

За да не е спам, взех си течния коректор на Avon ( е той пък е пълен със силикони  Mr. Green ) - засега ми харесва. Четчицата също е удобна/

# 371
Да, до кожа е - просто при мен явно имат неприятните си ефекти, освен яките изравняващи и прочие ефекти Sad А за косата си реших проблема - просто през няколко дни мия с пречистващ шампоан без силикони, за да не се натрупват.

# 372
Имате ли впечатления от малката черна чанта , с една дръжка за 19,90лв. ...здрава ли е кожата, размерите, изработката?

# 373
  • София
Имате ли впечатления от малката черна чанта , с една дръжка за 19,90лв. ...здрава ли е кожата, размерите, изработката?

Изглежда ми добре за цената. Имам поръчана, но исках да я видя. За съжаление в офиса още я нямаше, а и не е сигурно дали ще я имат. Чудя се и за мен дали да взема, но ще трябва да събера други неща заради чантата.

# 374
Момичета, знаете ли дали е вярно това, че на 24.09 Avon открива онлайн магазин и ако е така, как ще се случват нещата ?!  Mr. Green Днес го прочетох това и се ушашавих  Shocked Mr. Green  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт