AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 651
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
И на мен ми харесва тази маска Peace

# 391
  • Бургас
Маската и на мен ми допада , хидратира добре.
Чудя се на новата серия на Планет спа със сандалово дърво .

# 392
ЗДравейте!Малко изведнъж нахлувам в темата, но спешно ми трябват он лайн брошурита на ейвън-сегашната от 11 септ до 1 окт и предишната. В сайта им не ми трагват изобщо. Досега не съм го имала този проблем, просто не искат да се прелистват страничките.
Може би вече е забранено да ги има он лайн или нещо подобно?  newsm78
Много ще ми помогнете ако някоя от вас знае какъв е проблема.

# 393
  • Стара Загора
Винаги има качена текущата брошура.
В момента (от скоро) ми излиза, че сайта работи с бисквитки и т.н. Не знам дали от това не ти се отваря, но със сигурност каталога е "отворен" за разглеждане от всички.
Още като отвориш страницата вляво с големи букви пише "Електронна брошура 13".
http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201413

И тук тази дама качва също https://picasaweb.google.com/112755161844152358349

# 394
Прелистна ми само една страница и пак заби. Сигурно е от бисквитките, не знам какво представляват и как да действам с тях.
От вторият линк, който ми даваш не се отваря нищо-дава грешка.

# 395
Прелистна ми само една страница и пак заби. Сигурно е от бисквитките, не знам какво представляват и как да действам с тях.
От вторият линк, който ми даваш не се отваря нищо-дава грешка.

проблемът е явно във вашият компютър, настройки и други.

# 396
Оправих се, благодаря.  Simple Smile

# 397
  • София
Получих си червилото Ultra color Bold и мога да кажа, че много ми харесва!  Simple Smile

# 398
  • Стара Загора
В духа на "настоящия" сезон Laughing и последният коментар, показвам може би най-тъмното от Bold червилата - "Bold Bordeaux". Много тъмна вишна. Трайно е, но при мен се събира в гънките на устните. Намерих цака обаче, захапвам салфетка и става мат. Не мърда! Peace Иначе си има достатъчно блясък без да е мазно.
Бях го взела и в пълен размер, но позната го пробва и търсеше такова, затова й го продадох. Малко по-тъмна е от мен и й стои страхотно. Идея, две по-светло. Чудесен цвят за студените месеци.

Скрит текст:

# 399
  • София
Ивче,очната ти линия тип "писалка" ли е?

# 400
Ивче,очната ти линия тип "писалка" ли е?

И аз харесах очите- какви са линията и сенките?

Червилото за жалост въобще не е по моя вкус, а за пръв път май не ми допада и нещо, което е на теб, Ивче  Heart Eyes

# 401
  • Варна
Някой виждал ли е тази чанта на живо, бива ли я?

# 402
Ами рядко читава чанта на външен вид . Беше ми поръчана от клиентка. с нейно разрешение направих снимки ето тук:

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

Дръжките изглежда като да могат да се удължавата но е само бутафория. доста хармонична като размер- нито голяма нито малка. Цветово като решение много ми хареса. Жалко че не нося кафяво, ако беше  в моите цветове нямаше да я подмина.

# 403
  • София
Потвърждавам. Макар че не се отпускат дръжките, дължината им е достатъчна за носене на рамо. Не знам как ще е с дебелите дрехи през зимата.
Като недостатък мога да посоча липсата на поне един голям джоб, но това си е недостатък на всички чанти на Ейвън - явно на китайците им е най-евтино да ги шият така.  Tired

# 404
  • Варна
Благодаря ви. Притеснението ми е относно кожата, дали няма да се обели, но едва ли има откъде да знаете.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт