Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 963
  • 353
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета  Hug

Минавам набързо само, за да ви кажа, че Хидролес НЕ действа в най-важния период от месеца  Sad
Обаче ми казаха, че ако пием по 1.5 - 2 л. вода на ден, през този период можем да намалим приема на вода на 1/3 и по този начин няма да я задържаме. Не съм го пробвала - може другия месец да го опитам - то с опити накрая все ще се намери някакво решение  Peace

Doli - този Ликуид оф и аз го гледах по телевизията. Действа ли и в периода преди МЦ? Какъв вкус има? Сподели малко инфо - като ми свърши Хидролес-а мисля да го пробвам

Betty L - това, че си успяла да устоиш на изкушението и да хапнеш съвсем малко е похвално. Браво на теб  smile3501  Аз не мога. Мога да не близвам сладко с дни, обаче веднъж хапна ли не мога да устоя и до края на деня се разбивам от сладко - а това хич не е хубаво, ама ... Embarassed

Иначе няма ново при мен - тренирам си, гледам да се храня премерено, а желанието за сладко убивам с тези бисквити /видях им състава и ми се стори горе-долу добре/

Успешен и отслабващ ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Hug
Жалко за Хидролеса,и аз чакам коментар за ликуита за него хубави работи съм чувала,тези бисквитки съм ги виждала,но не  съм ги пробвала,старая се  да не се оглеждам много по тези рафтове  Embarassed
 Hug за Вяра - А и за всички отслабващи дами,успех !

# 181
Тези бисквитки на "Müsli" са много добра алтернатива между другото.И аз до миналия месец си ги купувах ,този месец ги смених с едни други на "Хогаренaс" ама съставът им нещо не ми допадна.Аз да се оплача -хич не ми е добре тези дни.Много ми е слаб имунитета и тежко го прекарвам този вирус.Вечер се съдирам от кашлица и не мога да спя,цял ден ми е отпаднало ,даже и апетит толкова нямам.Пробвах да правя упражнения,на 10-та минута не издържах и просто се отказах.Нережимна съм. Хапчета пия ,и се надявам да се оправя ,че тази седмица мислех малко на плаж да ходя пък да видим колко ще се осъществи. Много се радвам ,че сте така мотивирани всички.И аз се надявам да се впиша в редиците отново тази седмица ,поне вече съм в отпуск. Айде,успешна седмица на всички!    Hug

# 182
  • Sofia

Doli - този Ликуид оф и аз го гледах по телевизията. Действа ли и в периода преди МЦ? Какъв вкус има? Сподели малко инфо - като ми свърши Хидролес-а мисля да го пробвам

действа безотказно,още на другия ден се вижда ефекта,но доста често се ходи по малка нужда....на вкус е приятен,то не се и усеща много, з-то се разрежда в 1 1/2л.вода и се изпива през деня

# 183

действа безотказно,още на другия ден се вижда ефекта,но доста често се ходи по малка нужда....на вкус е приятен,то не се и усеща много, з-то се разрежда в 1 1/2л.вода и се изпива през деня

Супер ще попитам в аптеката,но погледнах в интернет и хич не е евтин (поне за мен) към 27 лв  newsm78  Peace

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 07:55 от Vilqna32

# 184
И аз задържам адски много през този период, но ми е пълен абсърд да си намаля водата, която сега е по 2.5л л на ден, на 1л ..аз ще се побъркам от жажда, а и изхвърлям песъчинки и само така не ги усещам  #Crazy Crazy
В интерес на истината като спазвах 90ДД не задържах изобщо течности, много странно, но се чувствах много много добре по време на МЦ  newsm78

# 185
  • Sofia
водата не трябва да се намалява,а продуктите със сол,най-добре е да се яде безсолно,в началото е трудно,но се свиква и дори ти става вкусно

# 186
Здравейте момичета  Hug

Mama-mia-73 - първо гледай да се оправиш. Организма има нужда от силна храна, когато е болен, за да се възстанови по-бързо. Пък след това ще наваксаш пропуснатото - сигурна съм  Hug

Vilqna32   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Carrie Bradshaw^ - браво на теб. На мен ми е голям зор да пия толкова много вода на ден. Аз пиех по толкова за цяла седмица  Rolling Eyes

Doli - съгласна съм за солта - всичко е въпрос на навик. Аз така свикнах да ям без сол, че сега не можеш да ме накараш да сложа сол на нещо различно от салата  Peace

Аз днес си купих този Ликуид Оф - в аптеката е 20 лв. От утре го започвам и ще докладвам задължително. Дано да действа, че в момента не искам да се поглеждам в огледалото. Направо се чудя тези момичета с хубавите тела как се справят с това ужасно подуване  newsm78

Лека и спокойна вечер от мен  Hug

# 187
Здравейте момичета  Hug

Mama-mia-73 - първо гледай да се оправиш. Организма има нужда от силна храна, когато е болен, за да се възстанови по-бързо. Пък след това ще наваксаш пропуснатото - сигурна съм  Hug

Vilqna32   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Carrie Bradshaw^ - браво на теб. На мен ми е голям зор да пия толкова много вода на ден. Аз пиех по толкова за цяла седмица  Rolling Eyes

Doli - съгласна съм за солта - всичко е въпрос на навик. Аз така свикнах да ям без сол, че сега не можеш да ме накараш да сложа сол на нещо различно от салата  Peace

Аз днес си купих този Ликуид Оф - в аптеката е 20 лв. От утре го започвам и ще докладвам задължително. Дано да действа, че в момента не искам да се поглеждам в огледалото. Направо се чудя тези момичета с хубавите тела как се справят с това ужасно подуване  newsm78

Лека и спокойна вечер от мен  Hug

И аз винаги се чудя на жените,които не се подуват ,като балон  Embarassed
Да непременно сподели за Ликуида как е Simple Smile
Относно солта,ох голям проблем ми е ,заменила съм я с хималайска,но не съм свикнала на безсолно #2gunfire
Вяра - А   bouquet  bouquet Hug
Лека вечер на всички !

# 188
Здравейте момичета,
Случайно попаднах на темата и много ми допадна.
Започнах режим в понеделник, който искам да спазвам до 31 август. Нямам конкретна цел в килограми, макар че имам много за сваляне, целта ми е по-скоро да спазвам стриктно режима, а като знам че трябва да се отчитам пред някого ще бъда по-мотивирана. Започвам от 79,600 кг при ръст 160 см, а годините ми не са малко, почти 50, което означава и вече забавен метаболизъм.
Разчитам на вашата подкрепа и съвети.
Лек и отслабващ ден на всички  Peace.

# 189
Здравейте мацки ,аз се завръщам след 1 месец прегрешения.Сестра ми със семейството си бяха дошли в България и аз реших да не се ограничавам през този период, а да се насладя на приятното прекарване с тях.Прегрешенията  бяха ежедневие ,но съм приятно изненадана ,че след това огромно едномесечно забатачване и освинкване днес кантара показа само 1,5кг. отгоре .Е отново се вливам във вашите редици ,ако ме приемате де?Килограмите  ми днес сутринта са 73,9 при височина 1,65см.Ще боря 10кг.Успех на всички.

# 190
Здравейте мацки ,аз се завръщам след 1 месец прегрешения.Сестра ми със семейството си бяха дошли в България и аз реших да не се ограничавам през този период, а да се насладя на приятното прекарване с тях.Прегрешенията  бяха ежедневие ,но съм приятно изненадана ,че след това огромно едномесечно забатачване и освинкване днес кантара показа само 1,5кг. отгоре .Е отново се вливам във вашите редици ,ако ме приемате де?Килограмите  ми днес сутринта са 73,9 при височина 1,65см.Ще боря 10кг.Успех на всички.

И аз боря 10кг  #2gunfire
Успех на всички ни  Hug Hug Hug

# 191
Мами и дами, пиша да ви се похваля - днес съм с килограм и половина по-малко от преди една седмица!  Mr. Green Mr. Green
И най-хубавото е, че не съм се ограничавала от нищо тази седмица - хапнах си едно парче шоколадово руло, ядох бисквити Белвита, ядки и разни други глезотийки! Simple Smile Може да не са кой знае какво килограм и половина, но за 2 седници съм свалила общо към 2 и половина килограма, което за мен си е супер! (Аз не правя стресираща диета и не очаквам огромни резултати за кратко време.)
Съветвам ви да си промените навиците на хранене, а не да спазвате диети, защото винаги ще го има този йо-йо ефект. От опит го казвам, защото минах през много диети и сега направо не мога да повярвам, че реално без никакви ограничения си свалям без проблем. Simple Smile

# 192
Мами и дами, пиша да ви се похваля - днес съм с килограм и половина по-малко от преди една седмица!  Mr. Green Mr. Green
И най-хубавото е, че не съм се ограничавала от нищо тази седмица - хапнах си едно парче шоколадово руло, ядох бисквити Белвита, ядки и разни други глезотийки! Simple Smile Може да не са кой знае какво килограм и половина, но за 2 седници съм свалила общо към 2 и половина килограма, което за мен си е супер! (Аз не правя стресираща диета и не очаквам огромни резултати за кратко време.)
Съветвам ви да си промените навиците на хранене, а не да спазвате диети, защото винаги ще го има този йо-йо ефект. От опит го казвам, защото минах през много диети и сега направо не мога да повярвам, че реално без никакви ограничения си свалям без проблем. Simple Smile

Много се радвам за  Вас ,браво за постигнатото   bouquet
И аз така с депресията  #2gunfire
От 55 на 65 за 2 месеца и се чувствам ужасно,но ще се боря с  тези гадни килограми  #2gunfire
Успех! Hug

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 13:21 от Vilqna32

# 193

lolipop1 - режима ти е добър. Сигурна съм, че скоро ще видиш ефекта. А нещо за тренировки казаха ли ти?

Леле, сега видях, че си ми писала  Shocked Embarassed Извинявай, че не съм ти отговорила по-рано!   bouquet
Иначе, за сега не трябва да спортувам, защото имам много килограми за сваляне, а още не ми е дошла музата - започнах режима от 71,9кг, а съм висока 162. И за сега просто си спазвам режима на хранене, а като организма ми свикне и се надъхам ще започна и да тренирам. Преди време си купих кростренажор и около 2-3 седмици тренирах всеки ден, но тогава реших да спазвам Дюкан, ама не стрикно и като цяло ефекта беше обратен - обиколките ми станаха по-големи  Shocked И тъй като кростренажора е изключително скучен уред и не ми е интересно най-вероятно от Септември ще си издам карта за някой фитнес и ще се посъветвам с инструктор какви упражнения да правя...  Peace Смятам сериозно да се взема в ръце и то с помощта на компетентни хора, че в последните години всичко си правих сама и си прецаках фигурата.  Rolling Eyes
Преди две години бях 53 килограма, а сега съм 69... представяте си в каква депресия бях последните месеци, защото се опитвах да се самозалъжа, че не съм качила кой знае колко и в един момент осъзнах, че съм прасе и стана още по-зле.  Cry

# 194
Мами и дами, пиша да ви се похваля - днес съм с килограм и половина по-малко от преди една седмица!  Mr. Green Mr. Green

Много се радвам за  Вас ,браво за постигнатото   bouquet
На какъв режим сте Вие  Hug

Разделно хранене - не трябва да ядеш месо и картофи, ориз и бобови заедно, пиеш много вода и чай и задължително закусваш, обядваш и вечеряш, както и хапваш плодове между закуската и обяда и следобяд.  Peace Нищо сложно, изключително лесно и приятно режимче. Simple Smile По-подробно съм написала назад в темата мисля, че на предната страница, та ако искаш може да прочетеш.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт