Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 973
  • 353
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, мами и дами! Simple Smile Не изчетох всички коментари, но много ми хареса идеята Ви да се стимулираме заедно за отслабване! Та иначе, аз да ви кажа преди седмица ходих в един диетоложки кабинет, то всъщност е магазинче за диетични добавки, но и правят прегледи и съответно ти назначават режим на хранене и ти дават добавка. До колкото разбрах са нещо като верига и имат кабинети по цял свят. Та ходих там и лекарката ми измери всичко необходимо, съответно и проценти течности и мазнини и т.н. Та миналата седмица бях 71,9 килограма  Sad Но тази седмица отново ходих на контролен преглед и съм свалила почти един килограм (което за 1 седмица е супер!), намалила съм обиколките с по няколко сантиметра и се чувствам много добре! Simple Smile
Та аз останах много доволна, защото до сега не бях ходила на такова място а собственоръчно си намирах разни режими и диети, които освен че нямаха кой знае какъв ефект, а и ми създаваха здравословни проблеми след това.  Embarassed Минах през Дюкан, 90 дневната, разни други режими, диети с много, с малко храна.. бла бла..
Та ето какво правих през тази една седмица. (Първо да подчертая, че в моя организъм има много течности - към 13 кг от теглото ми са само течности  Shocked )
Сутрин ям един сухар с малко нискомаслена извара с подправки (няколко капки зехтин, сминдух, кимион, копър, чер. пипер, сол, чубрица), после към 10ч. ям някакъв плод (предимно диня), на обяд ям каквото пожелая, следобяд плод и на вечеря пак каквото пожелая. Но от сутринта си правя по един литър чай от лайка с половин лимон и слагам вътре от хранителната добавка, която ми даде лекарката (някакъв микс от бъз и разни други пролове,а целта на добавката е подпомагане на изхвърлянето на течностите от организма ми)  и го пия цял ден.  Sunglasses Единствените правила, които трябва да спазвам са: да не ям заедно картофи, ориз и месо; да не ям постоянно сладко ( то тва е нормално, а и като ядеш по два пъти на ден плод ти се убива желанието за сладко); да не ям млечни продукти с месо; месото от обяд да е същото като на вечеря.  Общо взето е изключително лесно, защото като си направиш някакво готвено месо - примерно едно пил. бутче на фурна със салата домати и краставици и си супер. Sunglasses
На мен много ми хареса този начин на хранене, защото в крайна сметка не изключваш нищо от менюто си, а реално аз това исках. Отделно много ми харесва това, че не е някаква строга диета, която кара организма да се стресира и съответно после да складира мазнини и течности като луд, а си е начин на хранене, които може да ползваш цял живот. Simple Smile

# 166
Вяра - А , би трябвало да е заради цикъла.Вече 1 седмица ми закъснява и ми е толкова крив светът.В работа нямам никакво желание да върша каквото и да е, сънливо ми е , подута съм каквото и да хапна.Направо се измъчих.Ще взема и аз да си купя този Хидролес да видя какво представлява,че вече не се търпи.Отделно май ме е хванал и някакъв вирус-боли ме гърло и глава.От 2 дена нищо не съм тренирала.Убива ми се желанието  за каквото и да било.Добре,че от другата седмица съм в отпуск. Относно мускулите- краката са ми малко по-мускулести ,но се вижда ,че има мазнини за чистене.Прасците най-бързо ми се стягат като тренирам ... Утре последен работен ден и вече изцяло ще се погрижа за себе си ,че не е на добре.Само ви се оплаквам.
lolipop1 Браво за сваленото и най-вече за волята.Ако си все така мотивирана ,и резултатите няма да закъснеят.Доколкото разбрах режима ти е на принципа на разделното хранене.Успех!   bouquet

# 167
И аз съм така относно задържането на  вода,издула съм се като бременна  newsm78
Давайте отзиви за хубав продукт и успех,милички   bouquet

# 168
Ами аз за сега съм доволна от този Хидролес, обаче не съм го пила в периода преди МЦ. Действа ми добре. Но в този период не знам дали ще пребори задържането на вода. В момента съм в такъв период и ще докладвам дали има действие точно, когато трябва  Peace

А да не говорим, че ми се яде сладко, та направо ми идва да изям един камион с шоколади. Само в този период съм така - като озверяла. Снощи добре, че нямах сладко вкъщи иначе щеше да замине. Винаги ми е било чудно на какво се дължи това чудовищно желание за шоколад в този период. Изобщо не мога да се контролирам  Embarassed

lolipop1 - режима ти е добър. Сигурна съм, че скоро ще видиш ефекта. А нещо за тренировки казаха ли ти?

# 169
И аз съм така относно задържането на  вода,издула съм се като бременна  newsm78
Давайте отзиви за хубав продукт и успех,милички   bouquet
Peace Peace Peace Peace В последно време и аз задържам много вода. Старая се да не ям солено и въпреки всичко се чуствам огромна а и цикълът ми закъснява тоя месец. До сега съм нямала такива проблеми а сега уж внимавам много какво ям а се чуствам още по дебела от преди. Нямам и желание да се качам на кантара.
Вяра-А ще чакам да дадеш отзиви и отивам да си го купувам.

# 170
  • Sofia
има по-добро средство от Хидролес/ползвала съм го и него,няма този ефект/

аз ползвам от 2-3год.Ликуит оф,той е в течна форма,билков,на ден по една мерителна капачка се разтваря в 1 1/2л.вода и се пие през целия ден,така тялото не се дехидратира,а изхвърля само ненужната задържана вода,а не тази която е необходима за тялото,все пак човешкото тяло е 70% вода...

http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/706.html

# 171
Ами аз за сега съм доволна от този Хидролес, обаче не съм го пила в периода преди МЦ. Действа ми добре. Но в този период не знам дали ще пребори задържането на вода. В момента съм в такъв период и ще докладвам дали има действие точно, когато трябва  Peace

А да не говорим, че ми се яде сладко, та направо ми идва да изям един камион с шоколади. Само в този период съм така - като озверяла. Снощи добре, че нямах сладко вкъщи иначе щеше да замине. Винаги ми е било чудно на какво се дължи това чудовищно желание за шоколад в този период. Изобщо не мога да се контролирам  Embarassed

lolipop1 - режима ти е добър. Сигурна съм, че скоро ще видиш ефекта. А нещо за тренировки казаха ли ти?

Ох мисля,че всички жени сме така през този период  Embarassed

# 172
  • Helsinki / Sofia
Чудесно е, че имаш раздвижване надолу  Peace Само искам приятелски да ти обърна внимание, че храненето ти не е  ВМ-НВД  Peace Влез в темата за  ВМ-НВД (ако още не си)  Hug

The Baroness, благодаря ти за коментара   bouquet, но в случая мисля, че си наблегнала на селективното четене. Тъй като не искам постът ми да изглежда нито като защита на какво ям/правя, нито като заяждане към теб (защото оценявам когато получа конструктивна критика), а просто като дискусия (мисля, че това е целта на форумите), моля те да дадеш примерно меню в унисон с ВМ-НВД за летния период.  Hug

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 11:45 от Diva*

# 173
  • Helsinki / Sofia
Момичета, какви изследвания се правят за инсулинова резистентност и скъпи ли са?

Zvezdna, инсулиновата резистентност се изследва като се прави обременяване с глюкоза и измерване на кръвна захар и инсулин (орален глюкозотолерантен тест с инсулинови нива).

Моят ендокринолог ме прати в лабораторията на ул.Здраве 13, ет.1 - ПроЛаб ООД. Цената за измерване на нивата на кръвна захар и инсулин на 0, 60, 120, 180 и 240 мин. беше мисля 130лв. миналата година.

При мен реагира много силно инсулинът и поради тази причина съм свела консумацията на въглехидрати до минимум (много полезна и интересна информация по темата с инсулиновата резистентност може да намериш в блога на Cioccolata: http://cioccolatascorner.blogspot.fi/).

# 174
  • София
Здравейте,

... В момента ходя на LPG процедури три пъти седмична, ...
Моля, споделете, има ли резултат от тези процедури? Къде ги правихте?

# 175
  • някъде по морето
Момичета, какви изследвания се правят за инсулинова резистентност и скъпи ли са?

Zvezdna, инсулиновата резистентност се изследва като се прави обременяване с глюкоза и измерване на кръвна захар и инсулин (орален глюкозотолерантен тест с инсулинови нива).

Моят ендокринолог ме прати в лабораторията на ул.Здраве 13, ет.1 - ПроЛаб ООД. Цената за измерване на нивата на кръвна захар и инсулин на 0, 60, 120, 180 и 240 мин. беше мисля 130лв. миналата година.

При мен реагира много силно инсулинът и поради тази причина съм свела консумацията на въглехидрати до минимум (много полезна и интересна информация по темата с инсулиновата резистентност може да намериш в блога на Cioccolata: http://cioccolatascorner.blogspot.fi/).
Много ти благодаря Hug
Аз изобщо съм спряла въглехидратите и захарта...

# 176
  • Helsinki / Sofia
Zvezdna, браво за спрените въглехидрати и захар.  smile3501

Провери си евентуално и хормоналните нива, мисля, че беше споменала, че имаш Хашимото. Ако ТСХ ти е високо, може това да влияе в посока качване на кг-ми и може да се наложи да приемаш еутирокс.

# 177
  • някъде по морето
Zvezdna, браво за спрените въглехидрати и захар.  smile3501

Провери си евентуално и хормоналните нива, мисля, че беше споменала, че имаш Хашимото. Ако ТСХ ти е високо, може това да влияе в посока качване на кг-ми и може да се наложи да приемаш еутирокс.
Хормоните ми винаги са в норма, антителата също, имах само възли по жлезата..
Решила съм да не пия изкуствени хормони, защото те не са решение за автоимунните заболявания.
Доста неща изчетох и мисля, че е по-добре чрез храна и билки или нещо подобно...
Преди години отслабнах повече от 30 кг с глад и почти разделно хранене, без да ям месо...
Но когато почнах да хапвам по малко, всичко се върна Cry.
Освен това имах страхотни проблеми със стомаха - от всичко ме болеше, дори от препечена филийка с масло(не маргарин).
Четох много и се съветвах с мой близък лекар, който използва природни средства и е против много лекарства. Той ми каза - изхвърли хляба, брашното и захарта.
Факт, че се чувствам много добре - не ме боли стомаха!!!, не ми отичат краката ...
 Все пак,  на този режим съм от април, няма как да сваля всичко излишно за 3-4 месеца.
Но нямам нито едно прегрешение .....а в хладилника е пълно с руски шоколад Joy

# 178
Аз да се похваля - вече 5 дни поред тренирам. За мен си е рекорд.  Embarassed Правя това 30-дневното, предложено тук. Днес нямаше как да го направя, защото детето спеше точно където ми е компютърът, но пък го замених с 30-минути тичане, лицеви опори и коремни преси. Вчера не издържах и се премерих, пак съм свалила 1 кг. Не гладувам, но и сериозно се ограничавам. Вчера една приятелка дори беше правила козунак, на това не мога да устоя, но хапнах малко, горе-долу колкото юмрука ми като количество.

# 179
Здравейте момичета  Hug

Минавам набързо само, за да ви кажа, че Хидролес НЕ действа в най-важния период от месеца  Sad
Обаче ми казаха, че ако пием по 1.5 - 2 л. вода на ден, през този период можем да намалим приема на вода на 1/3 и по този начин няма да я задържаме. Не съм го пробвала - може другия месец да го опитам - то с опити накрая все ще се намери някакво решение  Peace

Doli - този Ликуид оф и аз го гледах по телевизията. Действа ли и в периода преди МЦ? Какъв вкус има? Сподели малко инфо - като ми свърши Хидролес-а мисля да го пробвам

Betty L - това, че си успяла да устоиш на изкушението и да хапнеш съвсем малко е похвално. Браво на теб  smile3501  Аз не мога. Мога да не близвам сладко с дни, обаче веднъж хапна ли не мога да устоя и до края на деня се разбивам от сладко - а това хич не е хубаво, ама ... Embarassed

Иначе няма ново при мен - тренирам си, гледам да се храня премерено, а желанието за сладко убивам с тези бисквити /видях им състава и ми се стори горе-долу добре/

Успешен и отслабващ ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт