Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 982
  • 353
  •   1
Отговори
# 135
  • Helsinki / Sofia
Слънчево утро на всички  Hug

От около месец не съм влизала във форума и не съм писала. То не, че имах и с какво да се похваля през този месец..

С Хашимото и инсулинова резистентност съм и съответно огромното количество кг-ми, които имам за сваляне са лепнати точно на корема - като перманентен спасителен пояс.. Две години като почнех да пазя режим, все нещо не ми се получаваше и зацикляше на -2 свалени кг-ма, които за мен си бяха вода и дотам. Май месец бях 10 дни болничен вкъщи и покрай това, че нямаше как да имам дразнители, плюс една пола, която много харесах и която по очевидни причини не купих и се озова в гардероба на моя приятелка, се мотивирах. Тогава видях и темата и се включих.

За мен това не е краткотрайно режимстване, а напротив, смятам да си остане начин на живот. Изчетох много относно проблемите с инсулиновата резистентност и на 29. май почнах с 9 дни разтоварващ режим, за да дам начален старт (в първия си пост съм описала какво правих), след което продължих и все още съм на ВМ-НВД. За мен лично, това е най-добрият режим.

През първите 3 седмици свалих 4 кг-ма, но след това 1 месец организмът ми игра по нервите - върна обратно 1.5кг и играеше постоянно в тях. Днес (може да се смеете на воля) направо щях да падна от кантара (меря се всяка сутрин, около 8-8:30ч., защото иначе губя представа какво става) , защото за този период на нерви за първи път ми показа кг-мите от преди един месец. Понеже не повярвах - изтичах да си взема очилата (имам не много силно късогледство), защото реших, че си въобразявам...

Закусвам черно кафе със захар (така и не успях да се приуча да го пия без захар, пробвала съм в продължение на 6-7 месеца, но по-скоро ще откажа кафето) и вода до обяд. На обяд се придържам главно към салата с пилешко, като ми писне, гледам да е месо със зеленчуци, в редки случаи прибавям супа. Вчера примерно обядвах крем супа от карфиол с броколи, малко домати и краставици за салата и малка порция диня. Обядът ми е около 12-12:30ч. След това пия доста вода. Понякога се случва да хапна по парченце шоколад. Вчера изпих една чаша горещ шоколад. Вечер - салата и горски плодове (покрай мен мъжът ми свали един номер на панталони, а той по принцип е много слаб, но сега от 50 номер на панталон е на 48ми).

Последно искам да отбележа, че към въглехидратите определено има пристастяване. Първите 3 седмици нямах никакъв проблем да си ги огранича изцяло (никакви шоколади и прочие), но през последният месец - имах проблем. Сега се надявам да влезна отново в ритъм. Ще докладвам.

Успех на всички и се извинявам за дългия и объркан пост.   bouquet

# 136
Здравейте момичета

Минавам набързо, за да се похваля /направо не мога да си намеря място от кеф Simple Smile/
Мерих се сутринта и кантара показа 49,8
Бедрата са ми по 52 см /свалила съм по 1 см./
Корема ми е 71 см. и като го стегна ми се показват леко плочки отдолу

Направо не мога да си намеря място от кеф, честно ви казвам. Цяла сутрин си танцувам пред огледалото хахахаха  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 137
  • Пловдив
И аз да се запиша в темата -следя ви от известно време...Wink
Зимата бях 65кг  #Crazy на 154см височина...
Започнах с постите /през март/, след тях бях 2кг надолу..даже не си личеше.  Sad Продължих малко с 90 - дневната, и за пореден път установих, че не мога да пазя диети...Simple Smile))
Тогава сама си направих режим - сутрин чаша топла вода, после кафе без захар /аз винаги така съм го пиела/...след час  -около 8 -8,30 - закуска -плодове /колкото ми се ядат/...много вода...обяд - 12- 12,30 - голяма салата домати и краставици с малко зехтин и сирене, най -често. Следобед плодове, вечеря - диня със сирене или пак домати...Мнооого рядко нещо готвено, още по -рядко хляб...
Но си позволявам "забранени храни" като шоколад и сладолед...и бира...поне през ден -два...Simple Smile)) Както и поне веднъж месечно пица или баничка..
Не гладувам и гледам да си хапвам каквото ми се яде. Определено не ми се яде готвено, месо, и хляб...лято е, все пак.
И почти всеки ден по час -два с байка навън. Simple Smile
Сега съм 57кг. Надявам се да успея да сваля още 2 -3 поне.

# 138
  • Sofia

Тогава сама си направих режим - сутрин чаша топла вода, после кафе без захар /аз винаги така съм го пиела/...след час  -около 8 -8,30 - закуска -плодове /колкото ми се ядат/...много вода...обяд - 12- 12,30 - голяма салата домати и краставици с малко зехтин и сирене, най -често. Следобед плодове, вечеря - диня със сирене или пак домати...Мнооого рядко нещо готвено, още по -рядко хляб...
Но си позволявам "забранени храни" като шоколад и сладолед...и бира...поне през ден -два...Simple Smile))
Не гладувам

това за мен си е глад...колко са дневно калориите

# 139
  • Пловдив
Никога не съм ги броила...нито със се ограничавала...аз лятото обичам салати и плодове, не обичам месо, а лятото не ми се яде и готвено, дори постно...Количествата са си големички, без ограничения...да се нахраня добре. Simple Smile)) Като чета по диетите - една ябълка...и то си е глад..аз ям по  5 -6, примерно...Simple Smile)) Аааа, и ядки сурови, когато ми се ядат.
Като ям шоколад -ям цял /100гр./..едно -две парченца...само ще ме раздразнят. Simple Smile

# 140
Здравейте момичета

Минавам набързо, за да се похваля /направо не мога да си намеря място от кеф Simple Smile/
Мерих се сутринта и кантара показа 49,8
Бедрата са ми по 52 см /свалила съм по 1 см./
Корема ми е 71 см. и като го стегна ми се показват леко плочки отдолу

Направо не мога да си намеря място от кеф, честно ви казвам. Цяла сутрин си танцувам пред огледалото хахахаха  Laughing Laughing Laughing Laughing

Браво за постигнатият резултат ,много се радвам  Hug Hug Hug

# 141
  • София
Mama-mia-73 По всяко време ти гориш калории така, че за деня не са ти само тези 600 на велоаргуметъра, а са повече... Аз също си броя калориите и трябва да приемам по 1200 на ден, понякога приемам и аз по-малко като твоите, защото съм се наяла, но аз тренирам сутрин 40 мин. тичане изгарям по около 400-600калории и следобяд с домашни упражненя около 200, при седене, чистене, готвене, миене на съдове, спане навсякъде има изгаряне на калории не ги гледай толкова вглъбено.. Не знам колко кг. си и колко искаш да станеш, но по начина по който казваш мисля, че ще успееш..Simple Smile И пий колкото можеш повече вода Simple Smile

# 142
  • София
Слънчево утро на всички  Hug

От около месец не съм влизала във форума и не съм писала. То не, че имах и с какво да се похваля през този месец..

С Хашимото и инсулинова резистентност съм и съответно огромното количество кг-ми, които имам за сваляне са лепнати точно на корема - като перманентен спасителен пояс.. Две години като почнех да пазя режим, все нещо не ми се получаваше и зацикляше на -2 свалени кг-ма, които за мен си бяха вода и дотам. Май месец бях 10 дни болничен вкъщи и покрай това, че нямаше как да имам дразнители, плюс една пола, която много харесах и която по очевидни причини не купих и се озова в гардероба на моя приятелка, се мотивирах. Тогава видях и темата и се включих.

За мен това не е краткотрайно режимстване, а напротив, смятам да си остане начин на живот. Изчетох много относно проблемите с инсулиновата резистентност и на 29. май почнах с 9 дни разтоварващ режим, за да дам начален старт (в първия си пост съм описала какво правих), след което продължих и все още съм на ВМ-НВД. За мен лично, това е най-добрият режим.

Закусвам черно кафе със захар (така и не успях да се приуча да го пия без захар, пробвала съм в продължение на 6-7 месеца, но по-скоро ще откажа кафето) и вода до обяд. На обяд се придържам главно към салата с пилешко, като ми писне, гледам да е месо със зеленчуци, в редки случаи прибавям супа. Вчера примерно обядвах крем супа от карфиол с броколи, малко домати и краставици за салата и малка порция диня. Обядът ми е около 12-12:30ч. След това пия доста вода. Понякога се случва да хапна по парченце шоколад. Вчера изпих една чаша горещ шоколад. Вечер - салата и горски плодове (покрай мен мъжът ми свали един номер на панталони, а той по принцип е много слаб, но сега от 50 номер на панталон е на 48ми).

Последно искам да отбележа, че към въглехидратите определено има пристастяване. Първите 3 седмици нямах никакъв проблем да си ги огранича изцяло (никакви шоколади и прочие), но през последният месец - имах проблем. Сега се надявам да влезна отново в ритъм. Ще докладвам.

Успех на всички и се извинявам за дългия и объркан пост.   bouquet
Чудесно е, че имаш раздвижване надолу  Peace Само искам приятелски да ти обърна внимание, че храненето ти не е  ВМ-НВД  Peace Влез в темата за  ВМ-НВД (ако още не си)  Hug

# 143
  • някъде по морето
Момичета, какви изследвания се правят за инсулинова резистентност и скъпи ли са?
Аз държа фронта - от началото на април никакви въглехидрати и захар!!!
Ям млечни и зеленчуци, по малко постно месо - най-вече печено.
Веднъж ядох пълнени чушки, оризът да е бил не повече от 100 гр
Никакви картофи, брашно, хляб, тестено, сладко и шоколад.
Ако много ми се дояде сладко - лъжица мед с мляко или с орехови ядки.
Слава Богу - не мога да пия кафе със захар Simple Smile
Опитвам се да изхвърля от менюто си солта...ама обичам соленичко Embarassed.
Резултати - не ме боли стомах, не ми отичат краката, дори след цял ден обикаляне или каквото и да е.
2 номера по-малки дрехи.....
Аз също съм с Хашимото, определено съм по-добре, защото глутенът влияе зле на ЩЖ.
Интересно , че не ми се дояжда нищо - само като си помисля колко лошо ми беше след последната изядена баничка - не искам повече.
Имам подкрепата на ММ - той също се храни така - при него има свалени кг, но той си е висок и няма нужда от отслабване, но по-важното е, че и при него изчезнаха проблемите със стомаха, имаше ужасни киселини и пиеше хапчета.
Извинявам се за дългия пост, дано съм била полезна!

# 144
Ох,момичета преди дни ви писах за решението ми да броя калории обаче не ми се стори много успешно и от няколко дни насам го карам малко гладно закусвам някакъв плод или овесени ядки за обяд ям варена леща само с малко червен пипер ,салата или бъркани яйца , за вечеря пак или салата ,кис.мляко,плод ,риба тон ... Ама не се издържа  Tired Face ако знаете как ми се хапва някаква по-засищаща храна ,ама в такъв случай ще трябва да се върна към броенето на калории ,а така свалянето ще става много бавно.Сега от почти 5 дена съм така на гладно ,ама се усещам ,че съм свалила ,коремът ми се е прибрал ... Иначе съм 56 кг и не мога да мръдна надолу. Ръцете ми са отпуснати ,и в бедрата и ханша съм много широка...И се опитвам ,ама все с опитите си оставам  Blush Не знам какво да правя тези дни.Усещам ,че ако спра тоя гладен режим сега,ще взема да се натъпча с шоколади , спагети (така са ми се преяли тези дни) и ще ме е яд за усилията,които полагам в момента.Това ме възпира тези дни ,но няма да е за дълго усещам  newsm78

# 145
  • Пловдив
Добре де, ти пак си го спазвай режима, ама като са ти се преяли спагети или нещо такова -угоди си. От един обяд/вечеря със спагети нищо няма да ти стане -само ще си по- спокойна и ще си продължиш пак с режима...

# 146
  • София
Mama-mia-73 Искам да те попитам колко си висока? И спортуваш ли нещо? Ако не и караш само на този глад няма да успееш.. Аз лично мисля, че е неправилно, а и колко време ще изкараш така гладувайки.. Намери си лек хранителен режим и го спазвай, а не си съсипвай здравето с глад!

# 147
Благодаря за подкрепата!Висока съм около 1.63.Спортувам всеки ден.Особено сега лятото.Тук стадионът е в ремонт ,ходих 1 път ,правих 5 обиколки наведнъж и на следващия ден гледам вече не е достъпен за ходене.И започнах вкъщи.Постоянно кардио ,клекове,корем ,ръце тренирах единия ден и така ме боляха раменете имах чувството,че съм ги изкарала вчера правих и една с включени HIIT упражнения,уж високо интензивна и най-добрата тренировка за тялото.Странното е ,че днес много ме боли кръста явно съм претренирала.Теглих се общо свален 1 кг  #Cussing out Не,че нещо ,но аз и да бях яла по-нормално съчетано със спорта,който правя,щях да го сваля това кило.Проблемът ,момичетаа е че свалям трудно.Не съм много килограми-да,но много ми личат .Отпусната съм в ръцете и в ханша,коремът ми е прибран ,но пък самата талия ми е широка .Просто съм свикнала да съм слаба ,а напоследък не се вписвам хич.Имах проблеми с цикъла заради стрес миналата година.Тази година нямах до този месец проблем,но ето че за юли ми пропусна  Close .И реално свалям само като съм подложена на глад,иначе си стоя.Чудя се днес дали да не изкарам ден с нормално хранене,защото ми е отпаднало вече ...

# 148
  • София
Mama-mia-73 Проблемите с цикъла ти може да са от този глад, който правиш, щом казваш, че нямаш много за сваляне, трябва да знаеш, че колкото по-малко иска да и има да сваля човек толкова е по трудно.. Мога да ти препоръчам тези упражнения, наистина вършат работа 30 day shred, така ще започнеш от по-леки към по-силови и няма да претренираш.. Също така има много предизвикателства в интернет, които започват с малко на брой упражнения и постепенно стават повече порови се повече.. Аз от известно време съм на 90ДД и се чувствам много добре, може да пробваш с този режим или някой друг, но гладуването не е вариант.. Лек ден! Simple Smile

# 149
Радвам се на успехите на някои и съчувствам на тези, които като мен не се справят толкова добре. След като видях -2, сега съм си почти обратно на килцата. И то след само два дни на отпускане. Много е демотивиращо това. И аз съм убедена, като Mama-mia-73, че само с глад стават нещата, но лошото е, че после килцата се връщат, знаете. И при мен килограмите не са чак толкова много, 4 имам да свалям, но ако сваля 5 или 6 ще умра от кеф  Embarassed.
Голяма лакомия съм. Правих чийзкейк за един приятел тия дни и му дадох почти половината, но останалото до голяма степен сама изядох  Embarassed. Ще пробвам и аз това - 30 day shred, благодаря Mecho_Puh01! Иначе понякога тичам, хубаво ми е като вляза в ритъм и добия тренинг. След тренировка се чувствам отлично, но боря ужасен мързел...

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 13:09 от Betty L.

Общи условия

Активация на акаунт