Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 929
  • 353
  •   1
Отговори
# 285
Щото Вярче се по изпуснах в последно време,но се стягам и продължавам напред със стриктно  ВМ-НВХ  Peace Hug

# 286
  • някъде по морето
Браво момичета, възхищавам ви се! Допреди няколко години, не ми се е налагало да ограничавам нищо и пак бях слаба (въпреки, че непрекъснато повтарях колко съм дебела. Наистина го вярвах Sad Сега се чудя как съм изглеждала в очите на околните  Embarassed
Скрит текст:
Просто не мога да си представя да не хапна нищо от брашно - хляб, хайде ще го преживея, а има и пълнозърнести, но без спагети, пица, баничка, палачинка - НИКОГА, просто няма да успея. Да, мога да ги огранича, но да ги изключа напълно, не, не мисля че някога ще успея Simple Smile
Аз го правя за здраве...глутена влияе зле на ЩЖ
Мислех си, че без хляб и банички няма да оцелея....но не е така  Simple Smile
Чувствам се много добре....

# 287
И аз без тестени свикнах, не ми се дояждат. Никак не е трудно.
Спрях да отслабвам, но вървя доста и задържам килограмите. Да мине едно служебно притеснение другата седмица и ще се поограничавам повече.

# 288
Здравейте, много бих искал да се присъединя към вас. Искам да отслабна, а не се получава. конкретна диета не мога да спазвам... Засега само не ям тестени и сладки изделия, но явно не е достатъчно.

# 289
  • Sofia
хубаво че си ги ограничила,но трябва и малко спорт да включиш

# 290
Трудна работа е спорта. След като разходя малкия и вече съм уморена за фитнес.

# 291
Аз спазвам специална диета(е старая се, че имам прегрешения) заради здравсловен проблем и съм доста килца надолу, но както казва Доли трябва и спорт( аз за да се стегна го правя).
И попаднах в нета на това и вече 18-и ден ги правя. Отнема ми около 20-на мин. на ден, но тя казва и 10 мин. на ден са достатъчни, за да променим начина си на живот.
http://fitnesinstruktor.com/90-dnevno-predizvikatelstvo/

# 292
Аз спазвам специална диета(е старая се, че имам прегрешения) заради здравсловен проблем и съм доста килца надолу, но както казва Доли трябва и спорт( аз за да се стегна го правя).
И попаднах в нета на това и вече 18-и ден ги правя. Отнема ми около 20-на мин. на ден, но тя казва и 10 мин. на ден са достатъчни, за да променим начина си на живот.

И аз се включих към предизвикателството, но нещо май не ми допадна. Трудните упражнения са ми прекалено трудни, а лесните - прекалено лесни /то няма угодия де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/
Та си минах на упражненията на "Лудата рускиня", както аз я наричам - правя ги 3 - 4 пъти седмично и за сега се чувствам супер. Утре, ако не ми изникне нещо мисля да отскоча и до залата за една аеробика

А иначе си спазвам стриктно диетата - няма мърдане Simple Smile. В момента съм 50 кг - остават още 2 кг и съм бомба. Днес съм на пил. крилца на фурна /направих си ги с Фикс за сочни крилца  Mr. Green/

# 293

И аз се включих към предизвикателството, но нещо май не ми допадна. Трудните упражнения са ми прекалено трудни, а лесните - прекалено лесни /то няма угодия де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/
Та си минах на упражненията на "Лудата рускиня", както аз я наричам - правя ги 3 - 4 пъти седмично и за сега се чувствам супер. Утре, ако не ми изникне нещо мисля да отскоча и до залата за една аеробика

А иначе си спазвам стриктно диетата - няма мърдане Simple Smile. В момента съм 50 кг - остават още 2 кг и съм бомба. Днес съм на пил. крилца на фурна /направих си ги с Фикс за сочни крилца  Mr. Green/

Ами аз като се има предвид, че години не съм правила и едно упражнение, направо се хвърлих на ниво 2 и кога лесно, кога по трудно, се справям. Колкото толкова пък сега   261uu newsm39

# 294
Ох, аз още съм в застой, даже се чудя дали да не хапна нещо от нередните неща, че малко да променя ежедневието и да вземе да се размърда този моя метаболизъм. От утре ще почвам и тези упражнения http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/, но най-вероятно ще ги правя вечер, защото сутрин няма да сварвам. Ще пиша ако има ефект Wink

# 295
  • някъде по морето
Момичета, облякох си стария панталон.... newsm44

# 296
браво Zvezdna   Hug
Другите къде се загубиха  Naughty Hug

# 297
Момичета, ето ме при вас. Снощи се претеглих на кантара на сестра ми и той закова на 71.200кг. Shocked От около половин година забелязвам че дебелея , но тъй като си обувам все още старите панталони и се залъгвам, че е малко, а то 6-9кг съм отгоре. В най-слабите си години бях 62кг, а нормално си бях 65кг. Сега това ме стресна здраво. Натрупала съм едни месца на "талията" не е за приказване. Сега съм отпуска до края на другата седмица и ще трябва да се хвана в ръце, че на работата много ме изкушават колежките, а аз съм слаба ракия.... Днес отивам да си купя кантар и започвам да се меря по-редовно, за да не допускам повече покачване, а да започна сваляне надявам се. Искам до края на ноември да стана отново 65кг - "а дано ама надали", но все пак ще опитам. Стискайте ми палци. Днес се колебая между варено пилешко месо със салата или разни млекца - плодови и други. Кое ще препоръчате?

# 298
В другата тема писах /похвалете си диетите/, но започнах монодиета. Килограми в началото 71 и 700. Килограми в началото на пети ден - 69 500. Целта ми е да си върна килограмите преди бременността  - 50.

# 299
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

В другата тема писах /похвалете си диетите/, но започнах монодиета. Килограми в началото 71 и 700. Килограми в началото на пети ден - 69 500. Целта ми е да си върна килограмите преди бременността  - 50.

Монодиетата е много, много добра, но прочети добре първата страница за нея - не е подходяща да се спазва дълго време, както и за сваляне на много килограми  Peace
Аз съм я спазвала мнооого пъти, но винаги съм я правила по 5 - 7 дни, след това започвам друга, после пак за 5 - 7 дни Монодиета и така. Така и си върнах моите килограми след раждането

Zvezdna - браво на теб - това си е сериозно постижение, а и сериозен стимул да се продължи   bouquet

ev_angel - и аз бях така миналата седмица - 2 седмици глад и по едно време, като се запънаха тези килограми и край. Според мен трябва да направиш 1 - 2 дни захранване и после пак - така ще поразмърдаш метаболизма малко  Peace

Krisko mamata - успех ти желая. Препоръчвам ти да започнеш да се мериш всеки ден първите 4 дни и след това да започнеш да го правиш по-рядко, че в началото изкарваш само водата и сваляш повече, а после все по-малко

Vilqna32 - ти до къде го докара с диетите  Hug

Аз да ви кажа какво реших - започвам да ям до 17.00 ч. вечер и край. Разбира се ще внимавам какво ям, но към 17.00 ч. ще гледам да хапна повечко, за да ме засити добре и повече да не ми се яде докато си легна. Започнах го от вчера - след седмица някъде ще докладвам. Днес съм на салата айсберг с 2 консерви риба тон и пълнозърнест хляб - доста добре ме засити сега на обяд - дано да има същия ефект и следобед

Успех на всички  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт