WIZZ AIR 13

• 45 122
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
За кои дати е 120 за Барселона, и това за 1 човек ли е - отиване и връщане? На мен ми даде в началото на юни цена 410 лв. за двама, двупосочни билети.

Здравей, датите са 05.11 - 09.11, купени са 4 билета и уиз карта за намаление и всеки билет ни излиза отиване и връщане по 120 лева.

# 61
  • София
Благодаря! Толкова късно не ми е удобно, за съжаление...  bouquet

# 62
  • София - Варна
И аз за Барселона - 125 лв. двупосочен 29.10-02.11, вкл. събота и неделя, което ме устройва.

# 63
  • София
малко тъп въпрос, но кога освен днес си намаляваха билетите, имаше ли нещо есента или аз съм се объркала  newsm78
Mrs Turner, миналия месец купих билети от София за Милано и от Рим до София за август месец. Преди да ги купя прегледах цялата тема в бг мама за времето от февруари до средата на август 2013г., за да видя кога са били миналата година намаленията и да зная дали да чакам или да купувам. Simple Smile
Намаленията са били на 16 май за рождения ден и след това на 31 юли е имало намаление.
Купих ги билетите април, защото на 16 май бяхме все още в Анталия на море, а то се оказа, че тази година не е промоцията на 16, а на 19, но цените се оказаха почти еднакви. Дори от Милано до София ми излязоха доста по-евтини отколкото днес, а от Рим до София ми излязоха с 20лв. по-скъпи отколкото ако ги бях купил днес newsm78.

# 64
  • София
Напълно съгласна с roje22...
Съжалявам, че ще го кажа, но това намаление не е нищо повече от рекламен трик на компанията.
Сега веднага някой ще каже, но аз си купих евтини билети.
Да, сигурно е така, но тези билети вие е можело да си ги купите преди и след „промоцията“ на подобни цени.
Да, преди време имаше истински промоции и наистина ниски цени.
Когато пътувахме до най-различни дестинации под и около 100 евро двама в двете посоки.
Ето и моя пример. Наруших си програмата днес от обиколката ни в Гърция, прибрахме се по-рано в хотела, с цел да закупим билети по три посоки.
Предишната седмица си направихме труда да проверим цените многократно, след което нагледно ги записахме.
Днес, нито една от тези цени не е по-ниска !!! Напротив има някои, леко нагоре.
Много е лесно от 50 лв. да направиш цената 100 лв. След това да зачеркнеш 100 лв. и отново да стане 50 лв. Като в магазин втора употреба.
Поемам ангажимента да ви информирам след промоцията или по-късно, за точно тези посоки, на какви цени сме си закупили билети.
Повече от сигурна съм, че най-малкото ще са същите или ще открием по-изгодни.
Съжалявам ако разубедих някой в желанието да си закупи "евтини" билети.

# 65
  • зад парка
Кажете, моля колко струваха билетите преди промоцията до Малта през октомври. Сега, с промоцията ми излизат по 150 лв. на човек със салонен багаж.

Да ги плащам ли или да чакам?
 newsm78

# 66
Аз също мисля, че ще има отново добри цени, особено да есента...
Въпреки това аз днес купих два билета за есента, защото целя конкретна дата. Осъзнавам възможността цената да поевтинее с около 10 лева на посока, но ... ще си спестя напрежението от редовното проверяване.  Laughing

За близките месеци да преди 3-4 дни имаше доста прилични цени.

# 67
  • София
Ами, аз вчера вечерта проверих цените на билетите до Рим за датите, които ме интересуват и ми излизаха 200 лв на човек в двете посоки. Няколко часа по-късно с намалението ми излязоха по 116 лв. (в 01.30 ч. снощи )
По принцип знам, че цените скачат с изчерпването на местата, много е възможно затова да поскъпват билетите, ако са почти изкупени откакто започна промоцията  Thinking

# 68
  • София
НИе си взехме за Малта за септември и за НГ за Италия. Mr. Green

# 69
Ние взехме билети за Лондон за 4-ма за 600 лв и за Малмьо за двама за 230 лв. Като цяло съм доволна. Не знам дали спестихме реално 50 %, но цената е доста добра.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 18:35 от Moareyn

# 70
Предишната седмица си направихме труда да проверим цените многократно, след което нагледно ги записахме.

Тук виждам едно неразбиране как се образува цената на самолетните билети. Какво сте записали преди една седмица няма нищо общо с цените сега. Ако междувременно за вашите дати са купени много билети, цената може да нарасне 2-3 пъти. Като добавим и факта, че е нискотарифна компания и тарифите са доста динамични...
С това не искам да кажа, че Уиз не правят трикове, но е добре да се знае как се получават цените.
Примерно за една дата има 10 билета на цена 50, 10 на цена 75, 10 на цена 100 и т.н.,
когато първите 10 свършат, остават по-скъпите. И т.н.
Т.е. ако сега провериш цените и ги запишеш, след една седмица ще има съвсем различни цени, и то не защото компанията ги повишава (това ще е съвсем отделно, ако го направят). Да не говорим, че хората дебнат промоцията и точно сега се купуват много билети, т.е. ако сте проверили в полунощ и сега в края на деня, цените ще са нараснали доста, само заради покупките. Ако много хора са запазили право на отказ със плащане по банков път, може да има и последващо намаляване, като изтекат неплатените резервации

# 71
Кажете, моля колко струваха билетите преди промоцията до Малта през октомври. Сега, с промоцията ми излизат по 150 лв. на човек със салонен багаж.

Да ги плащам ли или да чакам?
 newsm78

За преди не знам , но сутринта имаше за много дати през октомври Малта на 84 лева двупосочен на човек и си умрях от яд , че бях на работа и не можах да реагирам .Следобед цените бяха вече скочили доста.

Все пак взех Дубай края на ноември за 190 лева на човек , което не е никак лошо ...  другото е вече алчност Wink

# 72
  • София
Тук виждам едно неразбиране как се образува цената на самолетните билети.

Добра защита на компанията. Там е работата, че много добре знаем как се образуват цените, но също така знаем и как се манипулират.
Аз специално имам толкова полета вече, че начина и времето на купуване на билетите, едва ли е проблем.
По тази логика, билетите, които търся вече са се качили, да ама не.
Сигурна съм, че съвсем скоро ще са на по-ниски цени. И аз обещах да го покажа. Това как да се обясни, случва се много често.
Това с 50% намаление и двама пътуват за един си е пълна измама и манипулация, съжалявам.
Написаното може да се отнася за други компании, но най-малко за тази.
Сега момичетата са намерили изгодна цена, но същата цена могат да намерят и по-късно, дори по-ниска.
Но ако се търси точно определена дата, нямаш избор и те точно това използват.
Имаше една приказка-Не купувайте-, аз ще кажа, мислете когато купувате...

# 73
Ами за Дубай имаше и на 90 лева двупосочен през юни ама нито датите , нито жегата  тогава ме кефят , та вместо да гоня най-ниската цена платих 190 за края на ноември Wink
И то събота-събота които по принцип са по-скъпи , защото все още ми се налага да си изкарвам прехраната и всеки работен ден  в по-малко е важен Simple Smile

Преди няма и година тази цена беше само мечта!

# 74
  • София
Ако днес съм запазила билети и утре ги платя с банков превод, няма да е късно, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт