Лакове за нокти-91

• 65 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
nasito8988
Скрит текст:
май сме комшиики  Grinning
Имам позната в Пловдив освен да види в големите козметики.
Ох дано да съм от доволните

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 23:05 от Асгарди

# 721
  • На изток от Ада
Асгарди , ако питаш за Ревлон не знам къде го има .

# 722
Минавам на бързо да се похваля с подаръци от любимия  Heart Eyes
Пош топ лак
Орли Va Va Voom
CG Peonies&Park Ave
CG Thistle Do Nicely
CG Petal to the metal
CG Sun of a peach
CG Grass is lime greener

# 723
Точица,да са ти честити новите придобивки,със здраве да си ги ползваш!  bouquet

# 724
  • Sofia

И от мен! Hug

# 725
Точица да са ти честити...ех и моя да ми правеше такива подаръци , не само тенджери и тигани  Mr. Green

# 726
Този Ревлон къде да го намеря , тук в ДМ и Ивис не съм го виждала , а в малките козметики дали го има  Thinking иначе ГР много ми харесва как лъска как ме е яд , че евентуално утре няма да става за нищо Cry
Ревлон предлагат и в Бютозон,Елитис
Точица честито,този   Sun of a peach още ме гложди Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 23:44 от ~betta~

# 727
  • София
Аз съм от доволните от топа на Golden Rose, но явно има разлика в партидите, казвам го пак, за да не се излъжат нечии очаквания. Бях се разтърсила преди време във форума, за да видя и още мнения и една мацка пишеше, че първото шишенце от този топ лак е било супер, свършило, купила второ шише и топа бил различен, напуквал се.   Confused И аз имам кофти попадения с пясъчните лакове на Golden Rose, харесах си един розов със сини частици и един бял, пак с някакви частички, не им помня номерата. Специално за розовият четох, че покрива на два пласта. Е, купих ги и се оказаха супер воднисти, дори на 5!!! пласта се виждаше бялото на нокътя... И при момичетата от тук, които го имат (розовият) покрива на 2 пласта.  Crazy И за други лакове към чела, че са покривни, а при мен се оказват обратното, така че, явно си е до късмет с попадането на добра партида. Simple Smile

# 728
Аз използвам този http://www.bizkadinlar.com/images/upload/guzellik_malzemeleri_trendler-6.jpg топ лак на голдън роуз и съм доволна.
Взех си от новите им бонбонени нюанси http://viewsofia.com/upload/article_big/image_big_22493.jpg
Страшно прозрачен цвят... и преди съм ползвала лакове от тази серия и даже не е имало нужда от второ нанасяне, а при този и с 3 нанасяния покривност няма.....

# 729
  • UK
Разглеждайте си лаковете преди да ги купите - ако като наклоните шишенцето, по стъклото нищо не остава, значи лака няма да е покривен, ако дълго не си личи къде е лака и откъде се е отдръпнал в бутилката, значи е покривен.

# 730
   И от мен! Hug
Точица да са ти честити...ех и моя да ми правеше такива подаръци , не само тенджери и тигани  Mr. Green
Благодаря момичета! Вече се лакирах с всички едновременно и ми е едно весело-неоново  Blush
Асгарди, аз когато имам нужда и на тигани и тенджери се радвам  Mr. Green  Peace
  bouquet

# 731
  • USA, Steak State
Момичета, това с харесванията на постовете пробвахте ли го? Показва ли кой е харесал поста или просто следи някаква бройка?

Например цъкнах на поста на Деси със шаренийката, че ми харесва, но явно просто отбелязва бройка без да дава нотификации на автора...

# 732
  • Пловдив
Момичета, това с харесванията на постовете пробвахте ли го? Показва ли кой е харесал поста или просто следи някаква бройка?

Например цъкнах на поста на Деси със шаренийката, че ми харесва, но явно просто отбелязва бройка без да дава нотификации на автора...

Където е сърчицето до ник нейма изписва бройката, както и мисля долу на края на темата при другото сърчице, но кой е харесал не отчита.

Hug

# 733
  • USA, Steak State

Където е сърчицето до ник нейма изписва бройката, както и мисля долу на края на темата при другото сърчице, но кой е харесал не отчита.

Hug

Щеше да е хубаво да отчита и кой е харесал. Simple Smile

# 734
  • Варна
Ето го при мен Flormar NEON №12- 1,2,3,4

Общи условия

Активация на акаунт