Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 53

• 67 246
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
здр момичета моля да ми кажете дали някой е забременяла и има бебче след операция херния с платно.Благодаря ви!

# 616
Инвитро продцедурата може ли да  даде тласък на онкологичен процес в тялото на жената?

# 617
Здравейте момичета, позволете ми да се присъединя към вас. Предстои ми първи опит инвитро на ЕЦ в началото на ноември. Вчера пуснахме изследвания за хламидия, серология и микробиология. Серологията и на двама ни е отрицателна, очаквам резултатите и от другите изследвания. Притеснена съм, защото пипнахме някакъв грипен вирус. Лекуваме се с хомеопатия, чайове и парацетамол, с надеждата че няма да повлияят на изследванията. Съмнявам се обаче, че заради приема на тези лекарства цикъла ми ще подрани с ден-два. Отложихме инвитрото, което бяхме планували за миналата година, защото се оказа че имам високо кръвно. Сега вече имаме зелена светлина да действаме и ще сменяме терапията в движение, в случай че имаме положителен резултат. Желая успех на всички  Hug

# 618
Може ли някой да ме посъветва - пия аспирин протект заради тромбофилия, но трябва да направя изследването за хемоглобин, електрофореза, за да се види имам ли таласемия, аспиринът ще попречи ли?
Трябва ли да спра аспирина, за да го правя това изследване?
Някой пие ли аспирин протект?Как се пие, постоянно ли или само след овулация?

# 619
  • Larissa
Здравейте момичета  записвам се да ви следя.Предстои ми стимулация по дълъг протокол искам да попитам някой имал ли е такъв протокол защото ми се струва малко странен.На 3 октомври първи ден от цикъла ми сложиха блокираща инжекция Daronda3.75(лукрин депо) стимулацията ми започва чак на 8 ноември с менопур.На 42 год съм с вторичен стерилитет това ми е трети опит .Първия ми беше неуспешен с хиперстимулация.Втория ЗЕТ успешен но сърцето на бебчето спря в деветата седмица.

# 620
Здравейте , момичета , имам един много личен и неудобен за мен въпрос.Трябва ли за пункцията , а след това и за трансфера , задължително да съм обезкосмена до голо и на цяло?  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 621
Да, трябва.

# 622
А вие как го решавате този въпрос?За мен кола-маската е абсолютно невъзможен вариант, остава бръсненето, от което след това се дръгна яко  Embarassed  Embarassed  Embarassed То май други вариянти не останаха

# 623
  • София
 teddy_bear1982, само на пункция/трансфер ли ходите обезкосмена?

# 624
  • В сърцето на любимия човек
teddy_bear1982 - предлагат се депилиращи кремове за интимната зона. Аз не съм ползвала такива, но може да потърсите мнение за тях в подфорум Красива мама.

# 625
teddy_bear1982, само на пункция/трансфер ли ходите обезкосмена?

Не , разбира се , но все пак не го правя цялостно и до голо  Embarassed

# 626
teddy_bear1982 - предлагат се депилиращи кремове за интимната зона. Аз не съм ползвала такива, но може да потърсите мнение за тях в подфорум Красива мама.

Благодаря Simple Smile ще погледна

# 627
  • София
Аз съм ползвала - лесни са за ползване и после го няма ефекта като при бръсненето.
На пункцията не съм била епилирана/депилирана и т.н. и не е било проблем. Може да зависи от клиниката.

# 628
Пункцията ми мина днес... От 2 я, едната хубава. Много ми е мъчно, дали ще стигна до трансфер :'(

# 629
Kallaa аз бях по същия начин, е стигнах до трансфер вчера Simple Smile шанс винаги има  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт