Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 16

• 87 206
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте  Hug

Не съм писала скоро,защото съм си в Шумен и излизам на вън,и да ви се оплача.Маминка и дядо имат нов телевизор и на него на Виолета няма субтитири ..  ooooh! Наистина е много гадно.А и нямам време да ги гледам във вибокса.
Миши, промяната е голяма НАИСТИНА.Но всички ставаме по големи и се променяме.Може на Тини така да и харесва или не знам.Но според мен се опитват да покажат в последния сезон че те са по зрели.

Започнах по сериозно с рисуването и искам вашите мнения,въпреки че няма общо с Виолета ноооо нищо  Laughing

Моето любимо  Heart Eyes

Прекрасни са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm74 newsm74 newsm74

# 691
Нова снимка на Лодо Heart Eyes

Снимки от първи сезон, много са сладки всички Heart Eyes, особено Виолета на втората снимка Heart Eyes

# 692
В 1 сезон бяха сладури,но сега са просто трепач.Не мога да повярвам колко бързо порастват Laughing

# 693
# 694
Здравейте.  Hug

Злати, добре дошла.  welcome Разбира се, че ще те приемем. Няма значение възрастта, важното е да се забавляваме и да прекарваме приятни мигове тук. Аз съм Рая, приятно ми е. Hug

Мъри, честит аватар. Heart Eyes
И ти си права. Няма как Виолета да си остане малкото момиченце от началото на първи сезон. Всички се променяме, а и тя преживя много, което спомогна за промяната й. Беше толкова плаха, защото не беше опознала света, преди да отиде в Студиото беше затворена между четири стени. Но след като излезе на вън, запозна се с хора, сбъдна мечтата си- тя порасна.
За Алехандро- ами очевидно така ще стане. Първо ще се прави, че обича Виолета (най-вероятно, защото ще е нает от Джейд), но след това наистина ще се влюби в нея. Защо повтарят историята с Диего? Пак същата история.  Rolling Eyes Ще е хубаво ако има някаква любовна интрига с Людми, стига тя да си остане с Феде.  Laughing Heart Eyes

Марти, и аз това се чудя за Грегорио. Може да не е вярно това за новото Студио или пък да се случи във втората половина на сезона.
Алехандро според мен няма как да бъде син на Присила (Флоренсия), защото тогава той и Виолета стават доведени брат и сестра, и ще е много глупаво той да се влюби в нея въпреки това.  Laughing
А защо смяташ, че Peligrosamente bellas не е подходяща?  newsm78

Гери, на първа страница има линк къде се качват епизодите. Заповядай: http://vbox7.com/user:missyxselena

Иви, рисунките ти са много хубави, браво.  Heart Eyes

Или, много сладки снимки от първи сезон. Heart Eyes

Статия и интервю с Диего+нова снимка от фотосесията му.

"Искам да се посветя на киното."

На 22 години, той мечтае да се появи на големия екран.

Родом от Сарагоса, Диего казва, че не е лесно да се живее на разстояние от семейството: "Когато пристигнах в Мадрид бях на 17 и тогава си мислих, че да живееш сам е готино. Но в последствие промених мнението си. Сега осъзнах колко ми липсват родителите ми. Ние сме на разстояние от повече от 10,000 мили. Липсват ми.", казва актьорът, имайки предвид мястото си на произход, но казва, че комуникира ежедневно с майка си и семейството си. "Те ме подкрепят, казват ми, че трябва да се стремя към моите мечти",- казва той. Само на 11 години Диего вече е участвал в риалити шоу, а по-късно се снима и като актьор. "Това е, което ми харесва, това е, което обичам. Без съмнение, искам да посветя живота си на киното, и се надявам, че моята мечта не е толкова далеч."

- Що се отнася до вашия герой? В третия сезон, той ще се промени или ще си остане същия?
Диего: Ще видите промяна. Той престава да бъде "лошо момче", няма да бъде ироничен и съркастичен, както когато искаше да спечели Виолета. В трети сезон той се влюбва и ще започне да бъде истински персонаж. Ще има голяма промяна в характера му. Вие ще видите по-замислен и носталгичен Диего.

- Какво харесваш?
Диего: Обичам бойните изкуства. Тази година започнах да тренирам карате. По-рано се занимавах с бокс. Също така съм играл футбол и тенис. Също така се наслаждавам на изучаването на чужди езици, знаенето на които е много полезно за мен, когато съм на турне.

- Какво мислиш, кой ще спечели Световното първенство?
Диего: Надявам се, че Испания, мисля, че така ще бъде. Желая им успех, сигурен съм, че ще бъдат невероятни, макар и да им е трудно. По принцип, аз съм за шест страни: Бразилия, Аржентина, Испания, Италия, Франция и Холандия.

- Кой е любимият ти футболист?
Диего: Лео Меси. Той е най-добрият играч на света. Също така ми харесва и Кристиано Роналдо. Много се надявам да се срещнем някой път в Мадрид, въпреки че е малко вероятно..

# 695
  • София
Рая, ами те може да не знаят. От къде да знам, нали правим някакви измислени предположения.  Laughing
Относно песента, ти гледала ли си превода? Laughing
Относно Грегорио - пишеше в българска медийна страница Peace
Ако Виолета е с Алехандро - много тъпа история тогава ни очаква.  Peace

# 696
За песента- да, видях превода и всички бяхме учудени как може в Дисни песен да се пеят подобни неща. И поради тази причина Стили направи нейн превод и видяхме, че в текста няма нищо такова.  Peace

Още един превод на статия в полско списание.

Нов съперник?

В новия сезон вие няма да видите Лара или Джаки. Въпреки това ще има нови герои, включително Алехандро, който ще бъде изигран от французина Дамян Лаурета. Дали красавецът ще бъде новият съперник на Леон, който в крайна сметка ще се опита да преживее щастливи мигове с Вилу? Също така ще видим Присила (Флоренсия Ортиз) и Гери (Макарена Мигел). В новият сезон учениците от студиото отново ще заминат за Испания. Този път ще посетят живописния град Барселона. Снимките на сериала са били и в аржентинската рехабилитационна клиника. За сега не е ясно кой от героите ще претърпи злополука. Въртят се слухове, че трети сезон ще бъде последен.

Ауу, каква ще е тази злополука?  ooooh! Дано да не е нищо сериозно и да не е свързана с някой от любимите ни герои.

# 697
Здравейте!
Иви,прекрасни рисунки личи си,че ти се отдава много!Страхотни са!
Злати,добре дошла!Аз съм Миши!
Според мен Дамян ще бъде нает от Джейд обаче въпреки това от първи поглед ще хареса Виолета само че тя като разбере,че работи за Джейд и хоп отново при Леон.Надявам се да не се повтаря историята както при Диего.Страхотно интервю и се радвам,че Диего ще претърпи промяна и ще го видим в друга светлина предполагам,че героинята на Макарена Гери ще бъде новата му половинка.Като прочетох това с болницата направо  Shocked Кой ли ще е този,който е пострадал и кой е виновникът дано не е Бродуей и да няма някакви сбивания за фежоадата или мусаката  ooooh! сигурно за това се криха някои зад дивана ooooh!  hahaha
Диего е за Испания,но очевидно те се изложиха последните мачове.

# 698
Още един превод на статия в полско списание.

Нов съперник?

В новия сезон вие няма да видите Лара или Джаки. Въпреки това ще има нови герои, включително Алехандро, който ще бъде изигран от французина Дамян Лаурета. Дали красавецът ще бъде новият съперник на Леон, който в крайна сметка ще се опита да преживее щастливи мигове с Вилу? Също така ще видим Присила (Флоренсия Ортиз) и Гери (Макарена Мигел). В новият сезон учениците от студиото отново ще заминат за Испания. Този път ще посетят живописния град Барселона. Снимките на сериала са били и в аржентинската рехабилитационна клиника. За сега не е ясно кой от героите ще претърпи злополука. Въртят се слухове, че трети сезон ще бъде последен.

Ауу, каква ще е тази злополука?  ooooh! Дано да не е нищо сериозно и да не е свързана с някой от любимите ни герои.

Злополука? Очертава се да бъде наистина интересен сезон.  Peace Щом ще има и снимки в болница, а там никога не са снимали. Според мен някой ще си изкълчи крак или нещо подобно по време на танците.  Peace Коя е тази Присила (Флоренсия Ортиз)?  newsm78 Тя ли е въпросната майка на Людмила или се бъркам?

Диего е много красив в новата си фотосесия, харесвам го.  Heart Eyes Не ми харесва това, че любимият му футболист е Лео Меси, но ще го преживея.  Laughing

Скоро трябва да правим нова тема. Не мога да повярвам колко бързо мина времето.  ooooh! Всякаш беше вчера, когато с Рая си писахме само двете в темите, а сега ще правим тема 17. Радвам се, че наистина се запознах с различни хора като вас.  Peace Надявам се, че след евентуалния край на сериала няма да спрем да пишем. Все пак ще има някоя друга новина за актьорите, а и кой знае може да се образува някой нов вълнуващ сериал, който отново ще можем да коментираме?  Hug Според мен няма да се разпадне тази тема.  Peace

# 699
Относно наводненията:
Скрит текст:
Аз също пратих един СМС. Смятам и един ваучер от Грабо фда взема за 5 лева вероятно, за да помогна и аз малко на тези хора, тъй като да не се набутвам на телефона, така ще мие  по-лесно. Иначе обвинявате природата, да, понякога е безмилостна, но не гледахте ли репортажи да разберете, че и държавата и хората имат вина за потопа във Варна? Изсичането на горите в територия, която е податлива на свачища, е една от вероятните почини за това. За преливането на реките пък е непочистването на рчената територия и за язовирите нерегулирането ан обема на водата.

Иви,
Скрит текст:
страхотни рисунки, браво. Simple Smile

Относно оценяванията:
Скрит текст:
Някои хора може и да не учат вкъщи или пък да не идват често на училище, но запомнят изключително бързо, даже да прочетат нещо веднъж. Други пък с основни знания сами стигат до решенията на по-сложни задачи, нарича се природна интелигентност. Та, хората са разлчини. Имаше едно момче от класа ми, което идваше през ден, през час на училище, накрая на едната матура 5,50, на другата 5 и нещо, справил се е, а той не е като да е глупав, запомня много бързо, но го мързи да учи, не му се занимава, не идва на училище, но ето, знае си езика (това още в осми клас го показа, тогава повече идваше на училище), а и като е бил в час по български е запомнил някои неща. А и ние няма как да знаем кой колко се занимава вкъщи. Примерно момиче, което се старае най-много от целия клас по половината предмети и винаги е подготвено има 5,20 и на двете матури, тя просто учи много, запомня бавно, всеки път е на училище, но никога не е имала късмет на контролни и разни такива, все бърка нещата, пък си ги знае. Но тя се притеснява много, а на него не му пука.

Добре дошла на Злати. Вече не съм най-голямата тук. Simple Smile) Откъде си? И на Любомира добре дошла. Как да ти викаме? Люби, Лу?

Радвам се, че сме на четвърто място на гласуването за концерта на Лодо. Но като дойде тук, колко души ще отидат. Билетите сигурно ще са по 60 лева.

Диего много ми харесва на новата фотосесия. Simple Smile

Относно новите персонажи:
Алехандро ми харесва като цяло, но Леон ми е много по-симпатичен. Simple Smile)
Макарена не ми харесва много, някакси съм свикнала всички във Виолета да са с дълга коса, а и изобщо не ми изглежда на клипчето като лоша.
Флоренсия ми е позната. :Д Но може и да се бъркам, вероятно.
Родриго ще го видим какъв е. :Д

Новата песен не ме грабна.

А в Peligrosamente bellas не намирам нищо неподходящо. Simple Smile))

# 700
Здравейте. Диего е прекрасен на снимките от новата си фотосесия. Heart Eyes Нищо неочаквано, всички негови фенки си знаем, че той няма снимки, на които не е излязъл добре. Peace

Сцената в болницата явно ще е интересна. Наистина, досега не са снимали там, тоест ни очаква нещо ново. Няма да е добре, ако трети сезон е последен, не само поради причината, че не искаме сериалът да свършва, ами и заради това, че ако това е краят, няма какво толкова грандиозно да се случи. Алехандро ще я измами вероятно (ако работи за Джейд), тя ще разбере за това в последните епизоди и ще се върне при Леон, а той ще ѝ прости. Старата история с Диего, която не ми се иска да виждам отново, но с един различен герой. Хубаво ще е да измислят нещо по-оригинално, например сцената в болницата наистина звучи интригуваща, както и сцената на Фран и Диего в гората... И ще е хубаво да видим как герои, които преди са се ненавиждали, сега са най-добри приятели и са се помирили веднъж завинаги (например Виолета и Людмила, но нали се говори, че тя ще се промени за малко и то не съвсем, нещо такова).

Също така мисля, че Виолета и Алехандро ще бъдат сладка двойка. Поотделно изглеждат много добре (и на мен новият ми е много симпатичен и сладък), а заедно сигурно ще са чудесна двойка. Още работя върху името на двойката - Алета, Алолета, Алехта... Тези имена звучат ужасно нелепо. Laughing Е, ще видим дали ще са сладка двойка, когато започнат техните общи сцени.

Знаете ли, замислих се кога ли евентуално ще започне излъчването на трети сезон по българското Дисни. И стигнах до тези заключения:

-Един сезон се излъчва за 4 месеца - 20 епизода месечно.

-Времето, за което ще се излъчат първи и втори сезон са 8 месеца. Rolling Eyes

-Остават ни още 7 месеца и 2 седмици, защото 10 епизода (2 седмици) вече са минали.

-Като се има предвид как обичат да ни прецакват Дисни, трети сезон ще започне да се излъчва в България след 8-9 месеца. Приятно гледане на Виолета 3 през 2015-та година. Rolling Eyes Laughing

Може и да греша, не знам. Имайте предвид, че съм скарана с математиката и моите "изчисления" невинаги са реални. Преди да ми вярвате и да се паникьосвате, вие си изчислете нещата. ;д Peace Но мисля, че едно е сигурно - Виолета 3 ще започне да се излъчва при нас през 2015-та година. Rolling Eyes

# 701
Здравейте отново Simple Smile
Приемате ли по-възрастни членове в групата?!?  Rolling Eyes Laughing
Зачетох се в темата ви и ми стана интересна, така че ако нямате нищо против ще се включвам от време на време, когато имам възможност. Simple Smile
Казвам се Златка, може да ми казвате Злати, от град Петрич съм, скоро ще навърша 26 години, но определено не се чувствам на толкова....   Joy
Филма започнах да гледам случайно, покрай дъщеричката си, защото в нас почти постоянно се гледа или едното Дисни, или другото.  Laughing Тя, даже, и малката е фен на "Виолета", защото пеят и танцуват, а си ми е много музикално детенцето.  dance Най-любима песен й е "On beat" - взима си едно малко, пластмасово столче, пръчките от ксилофона и започва да танцува като каките и батковците.  Joy
Аз харесвам всичките им песни, кои по-малко, кои повече, но ми харесват определено. Новата песен от трети сезон е много хубава, грабна ме веднага. Simple Smile
Това  е от мен за сега, че започва да става дълго.

Добре дошла, Злати! Аз съм Стили! Приемаме всякакви членове в групата, нали все пак всички сме обединени от един общ интерес - сериалът. Пожелавам ти приятни мигове в нашата тема, тук всички са много дружелюбни, така че всички ще те приемем подобаващо. Peace Какво ли е чувството да си на 26, когато това е, общо взето, половината ми живот? Laughing

# 702
Здравейте. Диего е прекрасен на снимките от новата си фотосесия. Heart Eyes Нищо неочаквано, всички негови фенки си знаем, че той няма снимки, на които не е излязъл добре. Peace

Сцената в болницата явно ще е интересна. Наистина, досега не са снимали там, тоест ни очаква нещо ново. Няма да е добре, ако трети сезон е последен, не само поради причината, че не искаме сериалът да свършва, ами и заради това, че ако това е краят, няма какво толкова грандиозно да се случи. Алехандро ще я измами вероятно (ако работи за Джейд), тя ще разбере за това в последните епизоди и ще се върне при Леон, а той ще ѝ прости. Старата история с Диего, която не ми се иска да виждам отново, но с един различен герой. Хубаво ще е да измислят нещо по-оригинално, например сцената в болницата наистина звучи интригуваща, както и сцената на Фран и Диего в гората... И ще е хубаво да видим как герои, които преди са се ненавиждали, сега са най-добри приятели и са се помирили веднъж завинаги (например Виолета и Людмила, но нали се говори, че тя ще се промени за малко и то не съвсем, нещо такова).

Също така мисля, че Виолета и Алехандро ще бъдат сладка двойка. Поотделно изглеждат много добре (и на мен новият ми е много симпатичен и сладък), а заедно сигурно ще са чудесна двойка. Още работя върху името на двойката - Алета, Алолета, Алехта... Тези имена звучат ужасно нелепо. Laughing Е, ще видим дали ще са сладка двойка, когато започнат техните общи сцени.

Знаете ли, замислих се кога ли евентуално ще започне излъчването на трети сезон по българското Дисни. И стигнах до тези заключения:

-Един сезон се излъчва за 4 месеца - 20 епизода месечно.

-Времето, за което ще се излъчат първи и втори сезон са 8 месеца. Rolling Eyes

-Остават ни още 7 месеца и 2 седмици, защото 10 епизода (2 седмици) вече са минали.

-Като се има предвид как обичат да ни прецакват Дисни, трети сезон ще започне да се излъчва в България след 8-9 месеца. Приятно гледане на Виолета 3 през 2015-та година. Rolling Eyes Laughing

Може и да греша, не знам. Имайте предвид, че съм скарана с математиката и моите "изчисления" невинаги са реални. Преди да ми вярвате и да се паникьосвате, вие си изчислете нещата. ;д Peace Но мисля, че едно е сигурно - Виолета 3 ще започне да се излъчва при нас през 2015-та година. Rolling Eyes

Само че сега дават по 40 епизода месечно. Simple Smile)

И аз не се учудвам, че няма да има 4-ти сезон. Повечето сериали го докарват или до 3-ти или до 4-ти. "Виолета" е от този тип сериали, които всеки сезон върви по една сюжетна линия, Виолета между Тоамс и Леон, Диего и Леон, сега Алехандро вероятно и Леон, по-добре да спрат дотук, за да не го разводнят, да не гледаме едно и също. Песните са най-хубавото нещо от целия сериал, аз заради тях започнах да го гледам.

# 703
Здравейте Hug
Надявам се Александро да не е нает от Джейд, за да направи лошо на Виолета, а после да я хареса и тя да го хареса, но после да разбере, че е нает от Джейд и да го остави и да отиде при Леон накрая на сезон. Ще е тъпо, повтаря се историята с Диего. ooooh! Дано сценаристите измислят нещо по-интересно и невидяно досега. Но сцената в болницата определено ще е интересна, още от сега се чудя кой е пострадалия? newsm78
Можеше Александро да го сложат да харесва Людмила, да е нещо ново. Стига да не раздели Федерико и Людмила съм съгласна да я харесва, че иначе ще има бой за сценаристите. Joy #2gunfire
Стили, сцената с Диего и Фран определено ще е интересна. Какво ли ще правят сами в гората? Явно сценаристите са решили, че има и фенове на Диегоческа (не знам дали е така двойката, просто така си го написах Laughing) и са искали да покажат тяхна сцена, или пък Диего и Фран ще се харесат? newsm78
Макарена и на мен не ми харесва много на външен вид, но ще я видя каква ще е в сериала и тогава ще предценя напълно. Peace
Аз също се чудя какво ще стане с това ново студио, но както каза Рая, може да е във втората половина на сезона. Стили, Марти, представете си да стане като във вашата история. Grinning Peace
На мен също ми харесва Peligrosamente bellas, една от любимите ми е. Heart Eyes
Диего е много хубав на снимката. Heart Eyes
Дано новия сезон да не започне през 2015, че още половин година как ще чакам не знам. ooooh! Аз го бях изчислила да започне някъде през октомври, ноември, най-късно декември. Simple Smile Но може и моите сметки да са грешни. Laughing Peace
Мъри, много ти е хубав аватарът. Людмила е страхотна на тази снимка. Heart Eyes Heart Eyes
Рая, твоят аватар на Деми Ловато ли е? На нея ми прилича, но може да не е тя. Simple Smile

# 704
  • София
Относно билетите
Скрит текст:
  В различен град различна цена Simple Smile Мисля, че най-скъпият е 60, а най-евтиният 40  Peace
Видях превода на Стили - не се различава особено от онзи, но глупостите ги няма   Wink
Аз вече бях изчислил за третия сезон - най-добрият случай - октомври. Peace

Общи условия

Активация на акаунт