Май е и розите красиво цъфтят,а мамите от ИБ скоро ще поемат ваканционно на път

• 22 554
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро!  Whistling

Вчера имахме супер луд ден, койт започна в 5ч Joy Пак зор с храненето, но само докато захапем бибата, после пресушаваме шишето. Пробвах с друго шише, пак същата работа ooooh! Излязох да купя шишето и през това време някой ни е влязъл в апартамента да краде, но се прибрах прекалено бързо и са успяли само да преместят кошарата на малката, за да им е по-удобен достъпа до гардероба, където да ровят. За капак са взели резервния ни ключ и са си тръгнали като пичове  ooooh! После имаше полицаи, молицаи, чистене след тях..само главоболия  ooooh!

# 691
  • Габрово
Зузи, егати и случката  ooooh!.

Дани, скоро Дени ще е приключил с памперсите, много добре върви процеса. Моят син никога не е пишал седнал на гърнето или където и да било другаде. Винаги е пишал прав, а акаше на голямата тоалетна без детската дъска. Иглика също не залюби гърнето и тя е направо на тоалетната. Вече може сама да се държи, само още не може да се качва сама.

# 692
  • NE
Мале Зузи ooooh! Г*..и хората!  #2gunfire Нямам представа какво ти е било цял ден. Hug

Все си виках, че моето много статично го раздава и стои като кукла. Снощи спа до 4 в кошарата и бях безумно доволна, че гръбнака много ме боли. Обаче не ме остави и онова чувство да ставам между 1 и 4 да видя що не реве. Наш Вилизар се бе измъкнал много елегантно от пелената и одеалото в хоризонтална позиция и се обърнал във вертикална и заспал с крака извън решетката.  Joy Joy Joy

# 693
  • shumen
Леле,Зузи,ужас.Дано не се случва това никога повече.
Иве,той вече няколко нощи и на обяд става сух,но не смея още да го пробвам без памперс тогава.
Незнам,но досега проблем с гърнето сме нямали,явно снощи е било нещо инцидентно.Тази сутрин си седна без проблем и пиша,а сега стои от незнам колко време там уж да ака,ама май взе да си играе вече.
Лек ден на всички!Аз ставам да видя каква е свършил и да излизаме докато е по хладничко,че после става голяма жега.

# 694
Цветенце, все по-често ще го намираш в странни пози за спане. На мен понякога са ми нужни минута-две в полутъмната спалня, докато видя къде й е главата на Радина Joy

# 695
  • Габрово
Дани, можеш да вземеш еднократни чаршафи, още наричани подлогани и на следобедния сън да му ги слагаш, за да си спи без памперс. Да свиква да стиска докато спи. Хем е по-малко времето и няма да стои дълго мокър ако се изпусне, както през нощта.

# 696
Благодаря ви  Hug
Зузиии, егати и филмът, ужас! Пак добре, че не е станала по-голяма беда  Hug
Цвете, все се канех да сложа лентичка, ама ти ме убеди  Laughing
Днес съм с амбициозния план да сготвя нещо, да видим дали ще ми се осъществи  Mr. Green Пийнах сега 1/2 чаша кафе с мляко веднага след кърмене, да видим дали ще му подейства - дано не, че иначе лошо за мен. Но пък през цялата бременност си пиех по 1 пълна такава, и разчитам да е попривикнал. Още не сме го извеждали малчо на разходка, от вчера ММ го бута с количката на терасата, утре може би вече ще тръгнем в парка, да видим как ще се държи количката (дадена ни е от приятелка) и дали ще купуваме нова. Все ме е страх да не го изтърсим някъде по стълбите, но то от какво ли не ме е страх в момента  Mr. Green

# 697
Момичета,благодаря ви за милите думи.Всички дечица са ни много сладки

Зузи,много неприятна случка.Създали са ви голяма разправия,но важното е,че нищо не са взели и разрушили.Знам как си се чувствала,понеже и на мен са ми влизали в апартамента и ми откраднаха всичкото злато

Дани,
браво на Дени.Още малко и няма да имате нужда от памперс изобщо Simple Smile

Моме,няма да го изръсите Марти.Сега в началото разходките са най-спокойни.Успех с готвенето.Марти плачка ли много?

# 698
Моменце, аз си пиех по едно кафе и все още го правя. Някъде бях чела, че кафето е кофти за бебето само ако се пие до половин час преди кърмене, после вече не. Т.е. ти като си пила след кърменето, до следващото има прееедостатъчно време. Как е Марти днес с коликите?

# 699
  • NE
Моме Най-добре след кърмене. То и като станете пак се кърмите, така че след това е ред мама да почине. Peace
При нас колики не се появяваха от кафето. Whistling

Сега една питанка. Дадох картоф на Хипп с малко кърма и голямо плюене беше, нищо че с 1 лъжичка почнахме. Така да давам ли по отделно или да меша? Мислих да ги давам всяко по отделно и после да комбинирам, ама ако плюем то няма да се води за въвеждане. newsm78

# 700
Такааа, в последните дни започваше да плаче и да е неспокоен в 12:45. Днес се заредих в пълна бойна готовност  Mr. Green Приготвих чая на Хип, сложих Лефакса на 1 ръка разстояние (благодарение на Зузка  Hug) и зачаках. Той пък се събуди за кърмене точно в 12:40, смених памперса и реших да не го наливам първо с чай, а да хапне. И оттогава е на гърда, корем до корем с моя - присвиваше го, но не е плакал безутешно досега. Мисля, ако действа, така да си останем следващите 2 часа, още повече, че не суче активно, а си заспива, събужда се. По принцип го будя в тези случаи, но сега реших за часовете на коликите да го оставя да си се гушкаме.
Иначе ни е много добро детето, но ме е страх да го похваля, да не разваля нещата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ПС. Сготвих макарони с доматен сос и шунка  Mr. Green

# 701
Къде намери само картоф на Хипп, че са го спрели от внос и не мога да намеря, а ми свършиха биото от магазина??
Момичета аз другата седмица се връщам в Бургас, в апартамента, да видим как ще се чувствам, не съм се прибирала от земетресението  Tired Tired

Зуз ужас е това, което се е случило.....дано са се уплашили и да не смятат да се върнат пак. Те пък и те, хем си в майчинство и си постоянно вкъщи, явно са издебнали, мизерници долни, дано си получат заслуженото, най малкото за неприятната ситуация и дръзките им намерения

# 702
  • до едно тепе
Моменце слушай си инстинктите. Те ще те водят най-добре. В началото всичките сме така. Много зорно ми беше обличането, а мъжо го държеше така странно, че имах чувството, че ще му се прекърши вратлето  hahaha Научихме се и двамата. Е сега сам се облича младежа, когато е в настроение, че и претенции има. Сутринта искаше да си облече дебела блуза с дълъг ръкав Rolling Eyes
Момичета готово пюре само картоф колкото пъти се опитах да дам винаги го плюеше- то е ужасно направо- гъсто и сухо и колкото и да го разреждах с кърма по-гадно ставаше. Затова въведох морков, опитах с картофа и като го плюеше въведох тиква. След това вече дадох тиква с картоф, но направо такова си му взех. Така вече по го ядеше Peace

# 703
  • NE
Прахче Имаше едно останало пюре в детския магазин и майка ми го купила. Днес нямаше. Сестра ми взе от Варна на "Слънчо" и каза 60% картоф и вода, така че и то е ок.
Педи иска първо да го уча на готови пюрета, а после ще си ги правим каквото можем. Дори и машина ще си вземем за готвене на пара. Grinning
Поспаланче Викаш утре мога да пробвам да дам пащърнак или тиква и ако му хареса да комбинирам с картоф. Ох дано стане, че не ми се рискува да го отвратя от лъжицата. Благодаря Hug
Моме Води се по Марти, той ще ти помага най-много. Ние така се успокоявахме чак досега.
С Вили само така гонихме коликите. Сега свикна да спи отгоре ми, но забелязвам че го израства, а само се тревожих че така ще я караме през цялото време. Да, но от друга страна се замислих че по-свързани никога няма повече да бъдем и на 12 ще ме пита само какво ще ядем примерно.
Ето за тази поза за кърмене говорих вчера.
БИОЛОГИЧНО КЪРМЕНЕ

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 14:46 от Flower Fairy

# 704
  • София
Леле в какъв свят живеем не е истина! Зузи добре,че не сте се срещнали у вас,че не ми се мисли....една позната така я пребиха посред нощ..станала да пие вода и попада на крадците и те въртиии бяха я потрошили!

Общи условия

Активация на акаунт