Май е и розите красиво цъфтят,а мамите от ИБ скоро ще поемат ваканционно на път

• 22 554
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Това последното ме застреля  #Crazy
Егати ужаса.

# 706
  • NE
Магнитче Туй направо ме потресе  Shocked
Затова куче до вратата. Peace

# 707
Надписът под снимката- Днес тати ме гледа  Mr. Green

# 708
май нямаше нужда от надпис, ясно е hahaha

# 709
  • NE
Все едно гледам ММ и Вилито след някоя друга година  Crazy

# 710
  • В къщурката на хълма на феите
по-лошото е, че у нас подписа би гласял - днес мама ме гледа Joy Joy Joy

# 711
  • Северозапада
Крадците са станали ужасно нагли  #Cussing out Мен ме е страх най-вече заради дребната, да не я уплашат, да не и направят нещо, ако решат да влизат вкъщи Tired Кога смотаните ни политици ще разрешат да защитаваме дома, близките и имуществото си както сметнем за добре  Crossing Arms
Зузи, тези ви дебнат одавна, дано не направят и втори опит  Praynig
Педи иска първо да го уча на готови пюрета, а после ще си ги правим каквото можем. Дори и машина ще си вземем за готвене на пара. Grinning
На мен гастрото ми каза, че, ако мога, по-добре да и приготвям храната. Помисли пак за машината. Аз, в крайна сметка, взех само кошница и се радвам, че си спестих машината, защото не съм я ползвала от седмици.  Peace

# 712
Аз пак с въпрос  Blush
Малчо много връща след ядене - или аз не мога да го оригна както трябва, или той не може, но почти след всяко кърмене има малко върната кърма, понякога и по 2 пъти. Съответно, бодито му е все мокро по раменцата, и преобличам като луда, което не е най-приятното занимание и за двама ни. А след хранене ако започна да преобличам, ясно е какво става. Онзи ден за 15 минути го преоблякох 3 пъти Sad Имаше ли при вас подобна ситуация и как сте справихте с нея?

# 713
Мойта щерка имаше жесток рефлукс още от раждането си. Аз си реших проблема, като смених млякото, но ти кърмиш  newsm78
Петеска ми беше казвала едно сиропче. И другото които ми иде на акъла е да повдигнеш матрака на 30 градуса. Да спи обърнат на една страна, именно ако повърне да не се задуши.

# 714
  • София
Аз пак с въпрос  Blush
Малчо много връща след ядене - или аз не мога да го оригна както трябва, или той не може, но почти след всяко кърмене има малко върната кърма, понякога и по 2 пъти. Съответно, бодито му е все мокро по раменцата, и преобличам като луда, което не е най-приятното занимание и за двама ни. А след хранене ако започна да преобличам, ясно е какво става. Онзи ден за 15 минути го преоблякох 3 пъти Sad Имаше ли при вас подобна ситуация и как сте справихте с нея?

Ние имахме подобен проблем. Решихме го като я държах след ядене поне 10 - 15 мин. на рамо и нещата се пооправиха значително. А и все организма не им е напълно готов за тази храна, тъй като до сега са се хранели през пъпната връв.

# 715
  • София
Моята пък не повръщаше ако след цокане я сложа да легне без никакви повдиганици. Сложа ли я да се оригва повръщането ми е гарантирано.

Тази вечер ходих на водна и после на пазар и мъжо ми скъса нервите! Двете деца се съдраха от рев, малката гладна, но не иска да яде от шише, малкия рев за мене и само ми звъни мъжо и крещи да се прибирам и ми дава Жорко а той ми реве в слушалката мамо идвай сиииииии! Ужас казвам ви, а мъжо че гонеше да ходя на кръчма, ще видя кръчма през крив макарон! И се прибрах и всичко е спокойно....

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 23:43 от magnet_for_happiness

# 716
  • shumen
Иве,благодаря.Аз имам такива чаршафи,ама не съм се сетила да ползвам,а и ако е мокър ме е страх да не изстине нещо.Мисля да пробвам като се върнем от Шумен,че другата седмица си отиваме при нашите.
За сега всичко върви добре,а и вече стиска.Тази вечер ми каза,че му се ака и се прибрахме до нас без проблем нищо,че бяхме в детската градина на 100-на метра от нас.
Моме,аз също знам,че се повдига матрачето.

# 717
  • Лондон/Пловдив
Ехо тук съм ама с това моето ревливо бебе за нищо не ми остава време . Кога ли ще отмине този период
Моме тъй като не помня дали те поздравих сега ще го направя Simple Smile пожелавам на малкия сладур много здраве и щастливи безгрижни детски дни Simple Smile
Зузи много неприятно , предполагам сте сменили бравата с по сигурно заключване , добре че не си била вътре с детето .
Дани браво на теб Simple Smile вече е готов маладежа , за през ноща изчакай с махането . Аз първо махнах обедния и чак след една година нощния макар че не се напишваше често горе долу веднъж в месеца  като простине.
Прахче успех с прибирането обратно у дома , нали знаеш ако ти е писано да умреш в самолетна катястрофа и не се возиш в самолет то може да падне върху теб Simple Smile та повтаряй си нещо такова Simple Smile
Цвете ти защо захранваш толкова рано , тук кърмените бебета чак след 6 месец пък тези на АМ след 4 месец . Аз още се чудя с какво да започна с оризова каша или зеленчуково пюре . Нещо обаче хич не съм се разбързала , че като знам какво мазане пада Simple Smile)))

# 718
Добро утро  Mr. Green

Днес добавям още една годинка отгоре и ставам все по-мъдра и красива Joy, затова да ви почерпя виртуално

Скрит текст:

Ние сменихме патрона, но лошото е, че ония ден са обрали наш познат, който е с не знам си к'ва космическа врата, а един от партоните му само струва 180 лв..няма спасение, ако си нарочен. Тук в съседния вход също са обрали един, който точно като нас си е купил нова кола скоро. Само нощем ми е страшно да не влезе някой, докато спим  ooooh!

Между другото, два дни давам на Радина морков и определено я тормози стомах от него Rolling Eyes Чудя се дали да дам днес тиква, за да поразтика малко стомаха и после пак да продължа с моркова..някакви идеи?

# 719
Зуз жива и здрава да си, много много щастлива и обичана и обгрижвана. Весел празник ви желая.

Относно пюретата , като коментирах с педиатърката, тя ме съветваше, че ако има проблем със стомахчето детето, да се избягват и да се вкарат по късно червените и оранжеви храни, както и ябълката. Защо не попитах....Посъветва ме да започна с банан, слива, круша и т.н. От зеленчуците картоф, броколи, пащърнак, спанак, ориз и т.н, като спазвам същото правило за червено и оранжево най накрая и задължително термично обработено.

Общи условия

Активация на акаунт