Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се спука мехурът, изтича ли веднага водата?
Какво е мнението за подложката за кошница за кола?
Мога ли да пия газирана вода всеки ден по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се спука мехурът, изтича ли веднага водата?
-
Какво е мнението за подложката за кошница за кола?
-
Мога ли да пия газирана вода всеки ден по време на бременността?
-
Какви са препоръките за разширени вени по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за бебе с вирусно заболяване?

Бооожеее много се развълнувах наистина започва същинската част с така чаканите бебоци
дай боже все още такива новини да има в тази темичка.. Както споменах в предишната ако малката ми бебка не излезе до вторник живи и здрави в сряда съм на преглед явно да обсъдим с АГто за датата на термин може да се наложи да предизвикаме раждане..
Защо не се обърнеш към ЛЛЛ с въпрос за гърдите си - явно имаш кърма, защо в такъв случай детето е на АМ?
живи и здрави.
ууффф момичета докато всичко си беше наред сега изведнъж сме се обърнали седалищно
доки ме успокоява че има време и че щом с първото раждане всичко е било ОК и сега трябва да е така и да си родя нормално но.....бебо си знае най-добре сега мога само да се надявам и да стискам палци да се обарне главично...иначе всичко си ОК води плацента бебока което е най-важно в крайна сметка