Още малко и ще гушка вече всяка мама своето ЮНСКО човече - TEMA 17

• 24 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
musleto то и моя корем май е по-надолу,ама аз имам още време-така поне ми се иска LaughingТа дано не е индикация за приближаващо раждане.Интусиазирала съм се да стигна поне 13 юни,че е и петък-дата която ни е много присърце и на двамата с ММ.
Таня Димитрова няма как да навреди газираната вода.Аз да си призная от време на време си позволявам чаша бира,която също е газирана,ама така да ми се допива....... Embarassed
А това което най-много в момента ми се хапва са череши-сънувам ги направо.От тях мога да си хапвам в промишлени количества,че и за ВЦ са идеални Laughing

# 76
как ги правите тези ленти от долу с отчитането на бременноста аз не  мога Sad

# 77
А бе мами да ви питам тва с смъкването на корема на долу ли е най точния индикатор за приближаващо раждане  newsm78 ??

# 78
  • София
двама мъже се появиха днес  Grinning
Максим тежи 2780 и е 46 см., а Самуил е 2600 и 46 см на Gugito.

# 79

Страхотна новина   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
да са живи и здрави а на мама бързо възстановяване Hug

# 80
  • Шумен
Gugito Честита двойна радост да са живи и здрави мъжлетата а на теб бързо възтановяване  Hug   bouquet
Ех тези юнски момчета бързат ли бързат маймунчета малки  Mr. Green

# 81
Малеееее супер, наистина се започна с бебевалежа... Grinning
Честита радост да са живи и здрави, а на Gugito бързо възтановяване... Simple Smile

# 82
  • София
Gugito честито!!! Да са живи и здрави Simple Smile  Бързо възстановяване на теб : )

# 83
Честито бебе Ивайло на мама J_M_L! Бързо да се нагодите един с друг!

Педиатър хомеопат знам само 1 в София (имам предвид практикуващ класически хомеопат с диплома на педиатър, не просто лекар педиатър с курс по хомеопатия  Laughing) това е д-р Стоименова от Хирон.

Моят корем е доста ниско вече от 10 дни. И разкритие имам 2 см. не знам кога ще тръгне да се ражда!

Таня Димитрова, газираната вода и на мен ми помагаше в първите месеци. Сега може да се пие, като се роди бебето и кърмиш вече не е препоръчително, ако още има нужда от нея, де!

desi_yakova, много неприятни са тези вируси. В нашата градина и около нас близки вече го прекараха. Кой с повръщане, кой с разстройство!

бамба, благодаря за хубавата вест! Честити бебета Максим и Самуил на мама Gugito!

# 84
  • София
Честита двойна радост на мама Гугито. За растат много здрави и щастливи. Гуги, бързо възстановяване  bouquet
J_M_L, честит син Ивайло, да ви е жив и здрав  bouquet

# 85
Да са живи и здрави.
Честито и на J_M_L-жив и здрав да ви е.
Аз ще раждам нормално с епидурална.
Днес си взех документите за болницата,направиха ми и кардиограма.Саковете за родилното са стегнати.Пазарувахме и за бебо-остана само вана и още дрешки.
За болницата съм си взела памучни гащи-ще са ми по-удобни.
На някоя от вас гади ли и се сутрин ?На мен от седмица ми се гади всяка сутрин.
Белисима честито с малко закъснение от мен-желая ти  дълъг семеен живот.

# 86
Ееее , страхотно за двамата малчовци.Аз докато питах сутринта за ревящи гърла ето ти  Laughing

# 87
за-поч-на сеееее  newsm44 честито на мамчетата и честит рожден ден на бебчетата!

# 88
Ихухууу първите близначетааа  twin_neutral Gugito честити юначетата и от мен Simple Smile да са ви живи и здрави Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 19:57 от mamaBarba83

# 89
Честито J_M_L  да ви е жив и здрав малкия Ивайло и много да ви радва!
Guggito Честита двойна радост!   bouquet и бързо възстановяване на теб!

Общи условия

Активация на акаунт