Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се спука мехурът, изтича ли веднага водата?
Какво е мнението за подложката за кошница за кола?
Мога ли да пия газирана вода всеки ден по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се спука мехурът, изтича ли веднага водата?
-
Какво е мнението за подложката за кошница за кола?
-
Мога ли да пия газирана вода всеки ден по време на бременността?
-
Какви са препоръките за разширени вени по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за бебе с вирусно заболяване?
Мисля, че всички от този тип са вътре с овес.
За кърменето още се чудя, защото за капак кърмата ми намаля драстично и вече едва докарвам по 20 мл от двете гърди

щастлива съм... след малко отивам на преглед стискайте палци бебко да се е обърнал и да си е застанал главично поне да се успокоя вече че и да тръгне раждане ща си протече нормално....после пак ще пиша
на 3.06 съм на преглед та се чудя дали поне до тогава да продължа да пия, моето бебче за сега е в позиция за излизане, и много ме боли мърдането му на главичката ниско долу, направо го усещам на входа, но дано не бърза

, но останах с впечатлението, че сега мястото където са били мокри и трябва да се третира с нещо, но може и да не съм разбрала 
, много съм бърза 
Не трябва ли след всяко кърмене да се цедя, за да имам повече кърма или по точно, ако не се цедя след всяко кърмене, кърмата ми няма ли да спре