Булките на Пловдив

• 173 781
  • 501
  •   1
Отговори
# 165
На Енчев хотела е страхотен, но и цените са страхотни. Зависи колко гости, ще имате, защото залата не е много голяма. Като се има предвид, че и дансинг трябва да има. За Тримонциум долу ( ако става въпрос за там) има шублери като едно време в столовата. Зала е силно казано, защото си е на входа на буквата "Г" за "Филипополис" те са три ресторанта с това име. Единия е на SPS , един в стария град и един на Брезовска?

# 166
Става въпрос за стария град.  А,  за на Енчев хотела ориенировъчни цени знаете ли,  че чак в петък ще се виждаме с него?

# 167
Малко гурме ми идва храната там но е уникална. Поне беше преди 1 год. Куверта  на сватбата която бях беше около 60 -70лв Сигурно имат и по-евтини, но българина нали трябва да се нахрани доволно, а не да "дегустира"

# 168
Благодаря 60лв не е толкова страшна цифра,  за сега клоня за там Simple Smile)))

# 169
Здравейте, дами! Вече мога да се похваля със капарираме ресторант и хотел 🎆🎆🎆 Сега обаче имаме други "драми". Моля да споделите мнения за ДЖ. С половинката ни сме на едно мнение, ДЖ е най-важната личност след младоженците, съвсем спокойно може да направи вечерта специална, или пълен провал. Това е и причината да сме много мнителни. Препоръчайте, споделете, ДЖ който ви е направил впечатление.
П.С. много ни похвалиха ДЖ Иван  и ДЖ Орлин, били двойка и били много добри...
Благодаря и усмихнат ден Simple Smile

# 170
Иман и Орлин определено си заслужават парите.

# 171
  • София
Дж с името Иван са поне няколко предполагам, нямат ли сайт или нещо такова? Била съм на една сватба с дж, който мисля, че се казваше Иван и имаше помощник, ама така само с имена няма да стане, трябва да видя снимка. Grinning

# 172
Иван Бончев и Орлин фамилията не помня. Правиха сватбите на доста известни личности. А на коя дата ви е сватбата? Не се знае дали ще има свободни за да ги избирате.

# 173
  • София
Точно Бончев беше, да. Не знаех името на другия човек. Хубава беше сватбата, на която бях с тяхно участие, но Иван си беше приятел на младоженците, така че нямаше как да не се раздаде. Grinning

# 174
Датата е 6.10, ще ми се до края на месеца да имаме ДЖ, затова подпитвам и тук. И да Орлин и Иван Бончев ни ги спрягаха като топ- а в пловдивската гилдия, все пак искам да имам няколко алтернативи, както отбелязвате, може и да са заети Simple Smile

# 175
  • София
А на кой ресторант се спряхте все пак? Simple Smile

# 176
Дж Алекси -  0877443449  най-желания. Дж Христо Первазов-0887080751

# 177
След кратки колебания между Екзотик и Русалка, избрахме Русалка. Видяхме се с управителката, видя ми се свястна, пък да видим, надявам се да нямаме дразги и да се сработим Simple Smile

# 178
  • София
На Алекси му бях писала за моята сватба. Както беше свободен и след няколко часа написа, че се бил объркал, нещо не му повярвах...
Иначе съм била на една сватба с него. Според мен си се справи добре, но младоженецър нещо хич не беше доволен, не знам какво е очаквал. Grinning
Ние бяхме с Дж Ники, който си работи към Кадифе или поне преди беше така. Не е много известен и не е от  тези, които приказват много. За нашите представи и желания беше идеален, но съм убедена, че не би допаднал на всеки.

# 179
  • Euskal Herria
По-напред в темата писах за сватбата на дъщеря ми. Беше през юли 2017. Ако мислиш, че нещо ще ти е от полза, прочети.

Общи условия

Активация на акаунт