Отговори
# 45
Някой ми казват, че ако не ти се гади или повръща ще е момче, а за сега съм тип-топ без никакви неразположения newsm78

И на мене ми казаха когато не повръщаш, че ще имаш момче. И аз очаквам момченце.  Peace Но ми се гадеше с дни, просто не съм повръщала нито един път. Засега съм качила 5 кг.

Но по принцип не вярвам особено на тия деветини.

# 46
  • София
Не намирам фрапиращи разлики в бременностите ми, който биха наклонили везните към "момче" или момиче".
И при двете ми се гадеше и повръщах; и при двете качих много килограми и бях като плондир.
С първата бременност наблягах на сладкото, но след раждането го отказах. Явно организма ми се "пренасити". При втората пак хапвах сладко, но от време на време и по малко.

# 47
Макар, че съм три момчета всяка една от бременностите беше коренно различна. С най - големият нямах гадене, повръщане и пр, Качих много  килограми.

С втората ми се гадеше от пастата за зъби, от парфюми, които по принцип харесвам, ароматни масла, даже и от сапун и прах за пране. Все от неща, които са хубави на мен ми ставаше лошо.

С третият гадене почти нямаше и беше за кратко. Но от миризми на  манджи, пържилки, даже от пици. А пица обичам. А, да, от сутрешното кафе, без което не мога... Тогава бях сигурна, че е момиче, но не беше.

Така, че връзката с гаденето и пола са митове и легенди, мисля.

Има нещо общо и при трите бях унищожител на кисели краставички, туршии, карфиол. Консервирани лукчета. Всички мезета за твърди питиета ги унищожих!  Mr. Green

# 48
Моля помогнете фругия месец ще раждам това е смешно да но много се крие детето и не може да познаем пола моля ако виждате кажете

# 49
Не ям сладко, не обичам плодове. Еми, не спрях да се блъскам с диня и банани, изяждах по 1 диня и кило банани всеки ден. Качих 40кг,  не си извадих главата от хладилника 🤣. Излезнаха ми страшно много пъпки, особенно към края приличах на чучало. Бабите ми казваха, че ще е момиче (не съм казала пола на никой), защото момичетата крадяли от красотата на майка си. Не вярвам на такива неща, но ето на, момиче е.

Общи условия

Активация на акаунт