Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
НЯКАЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ САНСА  И АРЯ ЩЕ СЕ ВИДЯТ В ОРЛОВО ГНЕЗНО , АКО НЕ БЪРКАМ ИМЕТО !!!! Grinning Grinning Grinning :   ДОСТА ИМЕНА  И МЕСТОПОЛОЖЕНИЯ   СА И НЕ   МОГА ДА ГИ ЗАПОМНЯ   ВСИЧКИ.......

# 136
  • София
 newsm34
Скрит текст:
Абе взеха да развалят и този сериал. Тези сценаристи дрогират ли се ??? Може ли да смачкаш черепа на човек толкова лесно с 2 пръста ! Нереално е просто, пълна малоумщина

# 137
  • Варна
НЯКАЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ САНСА  И АРЯ ЩЕ СЕ ВИДЯТ В ОРЛОВО ГНЕЗНО , АКО НЕ БЪРКАМ ИМЕТО !!!! Grinning Grinning Grinning :   ДОСТА ИМЕНА  И МЕСТОПОЛОЖЕНИЯ   СА И НЕ   МОГА ДА ГИ ЗАПОМНЯ   ВСИЧКИ.......

Не, няма да се видят.
Но като цяло вероятно биха узнали една за друга, че са живи. Поне Санса би узнала за Аря.
С този поврат в сюжета, доста неща тръгват в посока различна от книгите, поне ще има над какво да поспекулираме, докато чакаме. Rolling Eyes

# 138
  • Варна
newsm34
Скрит текст:
Абе взеха да развалят и този сериал. Тези сценаристи дрогират ли се ??? Може ли да смачкаш черепа на човек толкова лесно с 2 пръста ! Нереално е просто, пълна малоумщина

Така както е описано в книгите си е съвсем реалистично.  Sick
П.П. И не е с два пръста, а със юмрук в стоманена ръкавица.

# 139
Аз от книгите бях останал с картината в главата, че му размазва, черепа в пода. Това просто не го очаквах. Сега да видим ще обърнат ли внимание на отровата. Тоз младеж дето лъскаше копието дали само това е правил Simple Smile

# 140
  • Варна
Аз от книгите бях останал с картината в главата, че му размазва, черепа в пода. Това просто не го очаквах. Сега да видим ще обърнат ли внимание на отровата. Тоз младеж дето лъскаше копието дали само това е правил Simple Smile

Не ме карай да го описвам.
Скрит текст:
Не му разбива черепа в пода, а след като му изважда очите пъха ръката си ( с ръкавицата) в устата му, по нататък няма да описвам

П.П.
Скрит текст:
Може да няма отрова, Грегор да умре от раните си.

# 141
  • София
Незнам ама от сцената не става ясно как...нещо са спестили.

# 142
  • Резерват "Северозапад"
Този епизод ме накара да се разпиша в темата Wink.
Хареса ми, много.
Като най ме впечатли Санса и Рамзи
Скрит текст:
Болтън
.
Когато четях книгите Джон ми беше любимец, Санса - непоносима Mr. Green...а сега е обратното ooooh!. Екранният Джон ама хич не го бива.
За Пепелянката - сцената беше изпипана, но понеже не изпитвам особен сантимент към Оберин, не съм тъжна.

# 143
  • София
Екранният Джон ама хич не го бива.

На същото мнение съм. Това е най-лошият актьор в целия каст  Crossing Arms
Язък за интересния персонаж!

# 144
ДА , СЦЕНАТА С ЧЕРЕПА БЕШЕ БРУТАЛНА , НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ ТОВА Е КИНО .... Simple Smile  ХАРЕСА МИ КАК ИЗНЕНАДВАЩО СЕ РАЗВИХА НЕЩАТА , ОБРАТА  БЕШЕ ЖЕСТОК , ТРЪПКАТА   СИ Е СУПЕР !!!  ОДРАНИТЕ МЪЖЕ ,ДВА ПЪТИ ГИ ВЪРНАХ ДА ВИДЯ КАК СА ГИ НАПРАВИЛИ , ГЛАВИТЕ НЕ БЯХА ОДРАНИ !!!!    А ОТНОСНО ДАЛИ Е РЕАЛНО  ЧОВЕК ДА СМАЧКА ГЛАВАТА НА ДРУК , НЕЗНАМ ....... НО ВСЕ ПАК БУДИ  ЛЕКО НЕДОВЕРИЕ  ......ОСОБЕННО КОГАТО ОТ ОЧИТЕ МУ ТЕКНА КРЪВ  НЕЗНАМ ...... #Crazy

# 145
ДА , КИТ - ЕКРАННИЯ ДЖОН СНОУ Е УЖАСЕН АКТЬОР !!!!

# 146
@Хеске аз просто казвам каква грешна представа си бях създал. Иначе главата я прочетох пак, че и я слушах дори: https://www.youtube.com/watch?v=2JU53dfWE8w
Както и да е и по двата начина е впечатляващо.

Мен пак малко ме издразниха Церсей и Тивин, почти никаква реакция когато Планината падна.

# 147
И ГОРНОТО Е МОЕТО , САМО ,ЧЕ ДОКАТО СЕ ОРИЕНТИРАМ ВЛЕЗНАХ С ПРОФИЛА НА СЕСТРА МИ !! ТЯ ГЛЕДА ДРУГИ СЕРИАЛИ ..... Laughing Laughing Sunglasses

# 148
newsm34
Скрит текст:
Този специално би трябвало да може. Става въпрос за най-огромния и силен физически човек във Вестерос.
И да търсите тотален реализъм в сериал с дракони, живи мъртъвци и бебета сенки е интересен подход.

# 149
  • sf
Писането с големи букви се смята за крещене.  Whistling

Защо пък Джон да е най-лошият актьор, чак пък толкоз  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт