Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 124
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Поживейте на кучи студ някой и друг месец - няма да можете да правите физиономии Simple Smile

# 151
  • Резерват "Северозапад"
Е, не е толкова лош, но в сравнение с другите бледнее. Денерис го гони, по мое мнение, но аз и в книгите не я харесвах Mr. Green, особено в последната - цялото и моткане Tired.

# 152
Писането с големи букви се смята за крещене.  Whistling

Защо пък Джон да е най-лошият актьор, чак пък толкоз  Thinking

Съжалявам не знаех   за буквите , пиша ги големи защото  аз ги виждам по - добре !!!!  за Кит е лично мнение , как да го обесня то се чувства , а относно  актьорското мйсторство не се лъжа и имам усет !  Все пак това съм учила ,  но това  е мое мнение !!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 153
Е, не е толкова лош, но в сравнение с другите бледнее. Денерис го гони, по мое мнение, но аз и в книгите не я харесвах Mr. Green, особено в последната - цялото и моткане Tired.

Като оставя настрана актьорските умения, линията на Денерис така ми доскуча, още от предния сезон. И при Станис нещата не ме влекат.

# 154
За отровата и Клегейн...
Скрит текст:
Не е ли Планината онзи огромен рицар,който никога не говори и не сваля шлема си в края на 5та книга!? Ако да,то дано не претупат момента с отровата.И неразпознаваемия череп ,който носят в Дорн натам ми мирише....... Може да се е обсъждало вече  Blush

Да,5та върви паралелно с 4та и като ги омесиха съкращават доста времето.Какво ли ще има в 5ти сезон тогава ми е чудничко и дали няма да щракат с пръсти в голямата дупка до следващите книги. Ние си щракаме отдавна....тренинг имаме

# 155
  • Русе
Скрит текст:
За това дали физически може да направи каквото направи - по оригинал тоя е някакъв огромен мамут, почти 2,50 метра висок и близо 200 кг само мускули (и 20 г мозък), невероятно силен. Стандартната пълна средновековна рицарска броня тежи според зависи, но повечето са били към 30-40 кг. Не и неговата - значително по-тежка до степен, до която никой друг жив мъж не би могъл дори да застане прав под тежестта й, сигурно е към 100 кила... Отделно през цялото време страда от адска мигрена и е на опиати, за да издържи болката, поради което е и тъп и зъл като ******. Дали тоя образ може да смаже нормален мъж с една ръка - и още как. В сериала по обективни причини не могат да намерят такъв човек, та затова изглежда някак нереално.

Ето няколко картинки, за да добиете по-добра представа за персонажа в оригинал, където е сравнен с нормални въоръжени мъже, които са буквално бебенца пред него (последната е илюстрация именно на дуела му с Оберин:
Скрит текст:

# 156
А тука накрая казват и за отровата.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RB3vgeMijCc

# 157
Скрит текст:
Не е ли Планината онзи огромен рицар,който никога не говори и не сваля шлема си в края на 5та книга!? Ако да,то дано не претупат момента с отровата.И неразпознаваемия череп ,който носят в Дорн натам ми мирише....... Може да се е обсъждало вече  Blush
Спойлерите са от книгите!
Скрит текст:
Главата, която пращат в Дорн си е на Планината, не е просто някакъв неразпознаваем череп. Тялото му очевидно е послужило за направата на въпросния рицар, а какво има под шлема (и дали въобще има нещо), един Кибърн знае.

# 158
  • Варна
Скрит текст:
За това дали физически може да направи каквото направи - по оригинал тоя е някакъв огромен мамут, почти 2,50 метра висок и близо 200 кг само мускули (и 20 г мозък), невероятно силен. Стандартната пълна средновековна рицарска броня тежи според зависи, но повечето са били към 30-40 кг. Не и неговата - значително по-тежка до степен, до която никой друг жив мъж не би могъл дори да застане прав под тежестта й, сигурно е към 100 кила... Отделно през цялото време страда от адска мигрена и е на опиати, за да издържи болката, поради което е и тъп и зъл като ******. Дали тоя образ може да смаже нормален мъж с една ръка - и още как. В сериала по обективни причини не могат да намерят такъв човек, та затова изглежда някак нереално.

Ето няколко картинки, за да добиете по-добра представа за персонажа в оригинал, където е сравнен с нормални въоръжени мъже, които са буквално бебенца пред него (последната е илюстрация именно на дуела му с Оберин:
Скрит текст:

+ Любимия ми арт на двубоя:
Скрит текст:

# 159
На мен ми липсваше писъка не Серсей когато Оберин прободе Планината! Колко много искаше Тирион да умре...
В книгата далеч не беше така зверско. Не съм пурист и промените са ми интересни, но прекалиха с тази сцена, която въпреки че беше шокираща, липсваха кошмарните детайли.
В текста
Скрит текст:
дори нямаше вадене на очи. Натиснал му е очите навътре (за резултат не се говори), после юмрук в зъбите у финален юмрук с бронираната ръкавица, който му чупи черепа.

# 160
  • HH
Аз изгледах клипчето с двубоя, не мога да кажа съм потресена, очаквах да е гадно и беше гадно.
Може ли да помоля някой да ми споилне какво е направила Санса. Чела съм книгите, но нямам възможност да гледам епизода преди събота , а така разбудихте любопитството ми  Rolling Eyes

# 161
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо пък Джон да е най-лошият актьор, чак пък толкоз  Thinking
Да, Денерис е почти толкова зле. И кралицата-пепелянка, упс, майка Laughing

# 162
Откъм актьорски състав и аз не харесвам Джон, Церсей и Дани. Не мога да кажа, че Lena Heady е лоша актриса, беше ми харесала в 300, всъщност беше единственото нещо, което ми беше харесало в 300. В този сериал, обаче ми е разочарование, като че ли се умори от ролята, в началото беше по-интересен персонаж. Колкото до останалите - от началото до сега не ми харесват Simple Smile
Другото, което ме дразни е, че не може в цял Уестерос да има само две песни  Rolling Eyes Писна ми от тия дъждове и тия мечки....в книгата се намеква за повече, можеше да пробват да ги включат някак

# 163
  • срещу двата комина :)))
много, много ми хареса епизода и въпреки, че съм чела книгите пак се изненадах на финала  Heart Eyes Санса и Петир бяха чудни, интересно ми е там какво ще изкочи, как я гледаше като слизаше по стълбите, вече с боядисана коса  Heart Eyes

# 164
Lena Heady и мен ме учудва, имаш чувството, че й е досадно и отегчително.
Интересно ми е, екзекутират ли Тирион.  Thinking
Денерис въобще не ме впечатли този път.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт