Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 135
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Че някой ще остане ли да гледа сериала, ако убият Тирион? Аз не бих.  Laughing
Скрит текст:
В книгите не го убиват, получава помощ.

# 166
Че някой ще остане ли да гледа сериала, ако убият Тирион? Аз не бих.  Laughing
Скрит текст:
В книгите не го убиват, получава помощ.

От Мартин всичко очаквам  Laughing

# 167
Аз съм в шок! Както някой по-назад беше споменал, нито за Санса мога да мисля в момента, нито за Аря, нито за някой друг.
Добре поне, че целия двубой се разви по-бързо, отколкото си представях.
Скрит текст:
Така да го мразя Мартин сега, не стига, че трябва да преживея загубата на любимия си герой в този сезон, ами и трябва да се възстановявам психически след адската му кончина  Tired

И една снимка на героите в двубоя. От мен респект към Педро Паскал, направи страхотен Оберин!  Heart Eyes

Скрит текст:

# 168
  • у дома
Аз не гледах края на двубоя... Така Оберин ми е още жив в съзнанието...

# 169
  • HH
Това ми е мнението за двубоя

# 170
  • sf
Айде за утешение да ви го пусна малко, ама после ще си го прибера  Mr. Green

Скрит текст:

# 171
# 172
Вече започна много сериозно да ме дразни Мартин. Уби Старките, а сега и най-новия ми любим и интересен персонаж. #Cussing out От друга страна поддържа линията за Станис, която аз намирам за безумно скучна. Не виждам смисъл в това. Ако убие и Тирион, вече не знам .... Sad

# 173
  • Варна
Из коментарите във фейсбук:

You just had to fuck around and do parkour and capoeira, didn't you, Oberyn? YOU DORNISH PRICK.   Laughing

# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама точно така е Crossing Arms. Мъка ми е за него, но сам си докара каквото получи.

# 175
Вече започна много сериозно да ме дразни Мартин. Уби Старките, а сега и най-новия ми любим и интересен персонаж. #Cussing out От друга страна поддържа линията за Станис, която аз намирам за безумно скучна. Не виждам смисъл в това. Ако убие и Тирион, вече не знам .... Sad

Оф, и аз от вчера си мрънкам за това. Давам ги двамцата Денерис и Станис за един безкрайно по-интересен Оберин.

Чудех се в края на предната серия дали Оберин осъзнава, че отива на почти сигурна смърт. Обаче вчера като го видях толкова арогантен и самонадеян, така уверен в собствените си сили, така сигурен, че ще въздаде справедливост, така нахъсан от жажда за мъст... направо си играеше с Планината, дори и боят му беше като танц.
Почти бях на ръба да почна да крещя пред тв да не се обяснява много, ами да го забие това копие в главата му поне 5-6 пъти. Но сега като си мисля, той май искаше да чуе признания от Планината кой му е дал заповедите, за да може да продължи с отмъщението  Thinking

# 176
Аз изгледах клипчето с двубоя, не мога да кажа съм потресена, очаквах да е гадно и беше гадно.
Абсолютно същото е и моето мнение. Иначе епизода много ми хареса, най-вече Санса и Петир. Там засега е най-инетересно. Единствено не на място ми дойде сцената на Тирион и Джайм преди двубоя. Какъв й беше смисълът - life's a bitch and then you die? Това си го знаем още от първи сезон.

Айде за утешение да ви го пусна малко, ама после ще си го прибера  Mr. Green

Скрит текст:
Благодаря! Не си го прибирай все още. Grinning

# 177
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мисля си, че всички сцени на Джайм и Тирион са вмъкнати в епизодите с цел. Показва ни се единствената връзка в сериала, изградена само и единствено върху обич, за да ни е по-гадно като я докарат до развръзка след двубоя. А и
Скрит текст:
целият образ на Джайм занапред се гради на чувството му за вина, че е пуснал Тирион, затова тези сцени са важни.

# 178
  • Варна
Станис тепърва ще става интересен, но го вмъкват сега за да не го забравим. Laughing

# 179
Джо, може и така да е, но на мен ми се видя излишна. Може би защото съм чела книгите и знам какво мотивира действията на Джайм. За зрители, които не са запознати с книгите може и да важно.

Още малко Педро.

Общи условия

Активация на акаунт